bi de bendeki genel problemlerden biride bana bi iltifat ettiğinde ne dicemi bilemiorum
yani çok güzelsin çok tatlısın gibi bişi söyleyince ne dicem sende öylesin mi dicem :)
ne bilim utanıorum zatenTeşekkür ederim diyeceksin. Sen de öylesin denir mi yahu.
bi de bendeki genel problemlerden biride bana bi iltifat ettiğinde ne dicemi bilemiorum
yani çok güzelsin çok tatlısın gibi bişi söyleyince ne dicem sende öylesin mi dicem :)
yahu çocuk daveti yapacakmı belli değil, diyelim yaptı arkadaşçamı flört amaçlımı yaptığı belli değil, arkadaşça yaptıysa zaten sana o gözle bakmıyodur ama flört amacıyla buluşma teklif etti diyelim belki başbaşa olunca anlaşamıcanızı anlıcaksınız ya da sevgili oldunuz evliliğe gideceği ne belli bazı arkadaşlar direk evliliğe getirmiş lafı, hayatını yaşa be canım istiyosan git görüş matematik formülü mü bu
eyvallah de ben öyle diyorum
daveti yaptı ve biraz flört amaçlı yaptığı belli oluordu güzelsin çok tatlı gülüosun gibi iltifatlarda yaptı ama ben konuyu değiştirdim :)
bence kilit nokta dengesizlik
yani aynı olaya her zaman aynı tepkiyi vermiceksin
zor olman gereken nokta kişiliğinin zorluğu
seni çözemeyecek
çözdüğünde giz biter
alışkanlığa dönüşür...
o zaten elimde olmadan yaptığım bişi :)
ama saol farkına varmam ii oldu :)
o zaman kabul et, ama bu davete çok anlam yüklediğini belli etme ama soğuk nevalede olma bu ince bi ayar, kolay kız olduğunu falan düşünmez mesela nişanlımı ben tavladım 8 yılı devirdikten sonra geçen ay nişanlandık kolay olduğumu falan düşünmedi çünkü gerekirse sürüm sürüm süründürebileceğimi bilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?