erkegi bıktıran ve sogutan davranışlar!!!.....

kıskançlık şüphe dırdır....ailesi hakkında negatif konuşmalar...görgüsüz biriyle evliysen nerde nasıl davranması gerektiğini öğretmeye çalışmak ona müdahale etmek...erkekler bunları kabul etmiyor...

Dırdır,dedikodu,gereksiz ve boş konuşmalar.
Öğretmen gibi davranmak,sürekli uyarmak ( özellikle evle ve temizlikle ilgili ).
Kavgayı uzatmak,eski defterleri sürekli açmak.Kendileri eski defterleri açmadıkları (hatırlamadıkları) için,bunu son derece sevimsiz bulurlar.
Kıyas yapmak,örnek göstermek.Örneğin Ayşeler tatile gitmiş,biz de gitsek,Zeynepler evi boyatmış,biz de boyatsak fena olmaz...
Ağlamak,fenalık geçirmek,hele hele baygınlık geçirmek ve bilimum histeri krizleri.
Baş ağrısı,migren ve tabii adet öncesi sendromu.
Çok aramak,çok mesaj yazmak.
Arayınca hemen "neredesin" demek,her türlü hesap sormak.
Kavga,bağırmak,cazgırlık etmek,çileden çıkma görüntüsü.
Ayrıca ağır parfüm,ağır makyaj,akmış makyaj,çirkin çamaşır ve çirkin gecelik-pijama,özensiz tokalanmış saçlar,yağlı saçlar...

acilan "iliskinizde mutlu olup evlenme teklifi almak isteyenler icin davransilar" topiginde yazili olanlar derim valla, ben erkek olsam bikar ve sogurum, hatta bir kiz oalrak bile sogurum sevgilimden

Aslında bunlar genel anlamda insanı soğutan davranışlar, erkeğe has değil :)) Amaan boşverin onlar çekidüzen versin biraz da..hep biz mi düşüneceğiz

Herşeyin Başı Dır Dııııırrr

Son düzenleyen: Moderatör:
acilan "iliskinizde mutlu olup evlenme teklifi almak isteyenler icin davransilar" topiginde yazili olanlar derim valla, ben erkek olsam bikar ve sogurum, hatta bir kiz oalrak bile sogurum sevgilimden
aynen aynen cok haklısın canım

evlilik zamanında nasıldır bilemem ama sevgili dönemınde cok fazla üstüne düşmek, cok aşırı ilgi, gereksiz kıskanclıkla bunaltmak, geçmişini yada yaptıgı seylerı devamlı kurcalamak yanı soru yagmuruna tutmak. kısacası aşırı boğmak erkeklerı sıkar. ama bunu sadece erkek tarafından dusunmemek gerekır. sahsen bunların aynısı bana yapılsa bnde sogurum.

dırdır etmek
bi de çok yüz vermeyeceksin değer verdiğini fazla hissettirmeyeceksin. hep kaybetme korkusu olmalı

dırdır etmek
bi de çok yüz vermeyeceksin değer verdiğini fazla hissettirmeyeceksin. hep kaybetme korkusu olmalı

kesinlikle katılıyorum..erkekler çok konuşulmasından ve sürekli sorun çıkarılmasından hoşlanmıyorlar..
ama her istedğini yapmakta doğru değil..her şey onun için çok kolay hale getirince de pek kıymet bilmiyorlar..ben bizzat denedim..her istedğini yaptıgımda o kadar kıymetli değildim,seviyordu ama öyle çok değil..sonra..umursamaz göründüm dır dır yapmadım,kıskanlığımı belli etmemeye çalıştım,şu an üzerime çok düşüyor,ve hep beni görmek herşeyi paylaşmak istiyor yanımdan ayrılamıyor..eski halim o oldu sanki çok ilgili, bu durum aşkı körüklüyor sanırım yani belli etmeden kaçan olmak gerekiyor :)))

Son düzenleme:
ilgilenmek.. bunu sık boğaz etmek olarak algılıyor çoğu.. rahat bırakıcaksın yüreğin el veriyorsa pehhh lanet olası şeyler

arkadasken, nisanliyken erkekler bambaska áma evlendikten sonra cok cok degisiyorlar dirdirda etmesen, kiskanmasanda degisiyorlar

aynen cnmbenım sana katalıyorum ne bır dırdırım var nede farklı bıseyım ılgıyle yaklasıp yerı geldımı sımartıp yerı geldımı surat yapan tıplerdenım bende ama nedense agzımızla kus tutsak yaranamıyoruz yaranamadımda kocama sınır gelıo artık ustume bıkkınlık noktasına dogru ılerlıyo ılıskım ama hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…