Erkeği elde tutmanın yolları.

vallah bunlarinm hepsini yap et yinede giden gider, nice kadinlar var sacini süpürge eder kocasinin her dedigine boyun eger yinede terketmek isteyen koca terkediyor

Sorun zaten burdaya canim.
Sacini süpürge etmeyeceksin.
Her dedigine boyunda egmeyeceksin.
Erkegi birak, her insan bi kere karsisindakinde kisilik arar.
Eger herseye tamam derseniz, gün gelir sizi artk kisiliksiz biri olarak görür.
Deger vermemeye baslar.
Fedakarlik cok güzel birseydir.
Hele hele sevdigin insan icin yapiliyorsa ayri bir güzelligi olur.
Ama fedakarlik edelim derken, kendi özümüzden ve kisiligimizden ödün veriyoruz cogu kez, ki bana göre erkegi disari ceken en büyük faktörlerden birtanesi.
Kimse herseyini kabullenen bir insana deger vermez.
Aci ama gercek.
ve ne yazikki böyle..​

yahu bu adamlar nişanlılık dönemlerinde bizleri görmeden körmü alıyorlar,neysek oyuz allah allah,benimki arda hoşuna gitmeyen şeyler olunca,seni kandırmadım ya neysem oyum,kör olmayaydın,gözünüaçsaydın derim güler geçer,hep neden biz onları elde tutma çabasında olacazki,durmak isteyen durur,gitmek isteyene kapı açık.

gitmek isteyeni neden elde tutmak icin ugrasayim ki? iki taraf ta birlikte olmak istemeyi istemeli, bi iliski boyle yurur yoksa hep kadinin fedakarliklariyla degil...

Bir de boyle bir empose var topluma, erkeginizi elde tutun, erkekleri etkilemenin yollari, erkekler ne sever vs vs ...Birileri abus subuk kitaplardan para kazanacak diye kadinlari alet ediyorlar bence hepsi bu cunku biliyorlar ki kadinlar evlilik meraklisi bunun uzerinden ticaret yapiyorlar iste...

erkekler o kitaplari okusa ne alakasi var derler bence bicok seyi sacma bulurlar..Her erkek farklidir ve her iliski farklidir oyle standart kurallar cok sacma

Son düzenleyen: Moderatör:
erkegi elde tutalım derken bız bızden gıdecegiz ve hıç bır faydasıda olmayacak sorun kendılerınde beyınlerınde sevgıyı aşkı bıtırmışlerse eger ne yaparsak yapalım gormezler.yani bızler cok kotude olsak eger bızı sevıyorlarsa onlara yapılan haksızlıkları vs gormezden gelırler eger sevgılerı bıtmışse agzınla kuş tutsan mısalı faydasız olur.herkes kendı sevgısı ıcın cabalar tek bır fark var kadınlar daha sadıktır sevsede sevmesede caba harcarlar ama erkekler sevgılerı bıttıgı anda senı hıc duşunmeden terk ederler

doğru walla kötükedihüso kötükedihüso

erkegı kendıne baglamak ıcın onlar gıbı olucaksın almanların bı sozu var ıpı uzun tut dıe ıpını salacan baktın kı baska tarlaya gırıo hemen cekcen kı boynunu kassın cok dusmucen ustune kendını bısıy sanmasın ılk sevgılımde yaptıklarımın hepsını terse cevırdım sımdı ıpler benım elımde sadece acıkca dııl saman altından su yurutur gıbı yapacan kı o yonetıldıını bıle anlamasın bı sure soora eglencelı bı oyun gıbı gelecek

elinde tutmak bu kadarla oluyosa çok zor değil bunları yapmak ancak gitmek isteyen erkeği ağzınızla kuş tutsanız durduramazsınız bu da bir gerçek, neye ne zaman nasıl tepki verecekleri de ayrı bir mauamma en iyisi kendimiz gibi olmak, susmayı beceremiyorsak eninde sonunda bir yerden patlak veriyoruz zaten:)

Karekter vede fırsat meselesi bence, biri eksik diğeride varsa o erkek evede bağlanmaz aldatırda. Neden hep biz onları eve bağlamak zorundayız bunu anlayamıyorum. onlarda acaba bizim için aynı şeyi yapıyorlarmı sanmıyorum. Nede olsa biz mecburuz kadınızya, onlar aldatsa elinin kiri bir iki tartışılır araya büyükler girer filan olay biter. ama kadın yapsa adı o.... çıkar hemen mimlenir. Bunu kabullendiğimiz sürece hep biz onları eve bağlamaya çalışıcaz hep malesef.
Bu hani bakımlı olun falan filan çok konuşmayın laflarına inanmıyorum kusura bakmayın. O kadar kadın gördümki kocasına evine tirreyen hanım hanımcık ama olmayınca olmuyoo. Adamın içinde varsa ne yapcannnnnnnn CADIARZU

bence önemli olan çok üstlerine düşmemek eğer kaybetme korkusu yaşıyorsak bu korkuyu onlara belli etmemek çnkü avuçlarının içinde sandıkları anda eskisi gibi ilgili olmuyorlar.bide sanırım çok dırdır etmemek lazım böyle dırdır ettikçe bizi anneleri gibi görebiliteleri var

bence önemli olan çok üstlerine düşmemek eğer kaybetme korkusu yaşıyorsak bu korkuyu onlara belli etmemek çnkü avuçlarının içinde sandıkları anda eskisi gibi ilgili olmuyorlar.bide sanırım çok dırdır etmemek lazım böyle dırdır ettikçe bizi anneleri gibi görebiliteleri var

a.s
evet

her sey karsılıklı valla nasıl davranırsan oylede tepkıyı alırsın :) Erkeğıne göre de değişir bu kavram

erkekleri elde tutmak biz herşeyi yapıoruz ama karşımızdaki hemen ters tepkide kaçma yolunu seçio bence alttan alan hep biz dediklerini yapan biz napsak yapalım gden onlar oluooo

erkeğini elinde tutmak isteyen
evinde hizmetçi,
sokakta hanım efendi:68:
yatakta ....anladınız siz onu:1:
ayrıca biraz kör :14:biraz soğır birazda lal olması gerekiyor:26:

fakat bunlarda yetmez hergün başka bir kadın olması gerekiyor
çünkü bazı erkekler tek eşle yaşayamaz genlerinde yok ayol:85:naaapalım ki

Son düzenleme:
her erkek aynı değilkiiiiiiiii...tamam konuşmayı sevmeyen varda ama tersi olanda var..derler ya hep kadın için deikodu yapar çok çeneleri var,ben aynısını hatta o tip kadınları sollayan erkekleride gördüm amaaa..dır dır beynini yiyen çekilmez erkekleri..yani hiç denmesin ondan kadın konuşur erkek dinler:60:
aman kendimi ne yorcam,gitmek isteyip kafaya koydumu tutamazsın zaten,içinde olmasın..ne kadınlar gördüm kocasına melek gibi ama kocasının gözü dışarda..ne yorcam derken hiç bişi yapmıcam anlamında değil tabi bu arada..ondan bazı şeyler her erkek için değil orada yazılanların die düşünüyorum..yoksa herkes nasıl davranacağını biliyor eşine yada sevgilisine..

erkeğini elinde tutmak isteyen
evinde hizmetçi,
sokakta hanım efendi:68:
yatakta ....anladınız siz onu:1:
ayrıca biraz kör :14:biraz soğır birazda lal olması gerekiyor:26:

fakat bunlarda yetmez hergün başka bir kadın olması gerekiyor
çünkü bazı erkekler tek eşle yaşayamaz genlerinde yok ayol:85:naaapalım ki

:1::1::1: başları hoşuma gitti yani güldüm:) fakat kör ve sağır derken inşallah aldatılmayı,yalanları kastetmediniz..yani bi kadın asla onlara karşı kör ve sağır olmamalı..değerini kaybetmemeli..birde tek eşle yaşayamaz demişsiniz ya haklısınızda ben onlara 'erkek' denmesine karşıyım..midemi kaldırıyorlarda..erkeklere yazık olur bir tutarsak:)
çok güzel anlatmışsınız:81::60:

Back
X