Erkeği yalnızca cinsel olarak istemek

isabellaswan

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
2
1
1
30
Kendisini tanimiyorum sadece bir kere ayni ortamda bulunduk kendisi akrabamizin karşı evimizde oturuyor uzaktan gorup begeniyordum hep ama gecen gun ayni ortamda bulunduk daha da etkilendim o 31 yasinda ben 23 yasindayim evli mi degil mi onu bile bilmiyorum. Onu bundan sonra bi daha goremiycem cunku bu akrabam sehir disinda oturuyor. Kimseye karsi boyle bi cinsel istek duymamistim cok uzuluyorum :( baya da bakisiyoduk
Lutfen yadirgamayin

Beğendiysen eğer tanışmanın yollarını ara , bakarsın mutlu son olur, ama diğer türlü olacaksa çok üzülürsün..

• Beğen
Reactions: Eva
Kibledim sizi
Bugun once kuran cigneyen kadinla baslandi sevisemeyen kadin cinsel istek duyan kadin vs vs gidiyoruz boyle
Mune Mune bi baksana bu konuya da

Kibledim sizi
Bugun once kuran cigneyen kadinla baslandi sevisemeyen kadin cinsel istek duyan kadin vs vs gidiyoruz boyle
Mune Mune bi baksana bu konuya da
Milana22 Hanım,bu konuda kötü olan ne var? Sadece cinsel olarak da arzulanabilir bir erkek,sonuçta bu insanların duyguları. Kadın bir suç işlememiş, taciz etmemiş, pedofili değil. Sizi rahatsız eden ne,anlamadım?

Milana22 Hanım,bu konuda kötü olan ne var? Sadece cinsel olarak da arzulanabilir bir erkek,sonuçta bu insanların duyguları. Kadın bir suç işlememiş, taciz etmemiş, pedofili değil. Sizi rahatsız eden ne,anlamadım?
Yeni uye, ilk konusu ve dahi ilk mesaji. Tartisma cikmasi olagan bir konu secmis, yorumlari okuyup guluyor olmasi muhtemel. Rahatsiz eden tarafi trollerin uyeleri salak yerine koydugunu sanmasi.

Back
X