Erkeği yalnızca cinsel olarak istemek

Yadırgayacak bir şey yok.
Hep onlar mi isteyecek :)

Ama yani ne yapabilirsin bu durumda onu bilemedim..

Regl tarihiniz mi yakın acaba? He bir de nasıl oluyorsa da yaşını bilip adını sanını medeni halini bilmiyorsunuz?

Erkeklerin sadece cinsel obje olarak görülmesine karşıyım:eğlence: ( Bu ulkede bu cumleyi bir gün kuracağıma inanmazdım.) Sizin abinize babanıza böyle yapsalar hoşunuza gider mi?

Şaka bir yana begendiysen ve bekarsa yürü diyen diğer arkadaşlara katılıyorum:KK8:

Topikleri kişisel meydan muharebelerinizin alanlarına çevirmeyin, beni bir kenara bırakın da Kazen sazı eline alırsa kötü oluyor, o yüzden her kim kişisel husumet içine giriyorsa buna bir son versin zira bu tip meydan muharebelerinde asla kazanan olmadı.

Gayet normal bir durum bu. Madem artik gormeyeceksiniz gidip konusun ne kaybedersiniz. Olumsuz cevap alirsanizda nasilsa sizi birdaha gormeyecek.

Kendisini tanimiyorum sadece bir kere ayni ortamda bulunduk kendisi akrabamizin karşı evimizde oturuyor uzaktan gorup begeniyordum hep ama gecen gun ayni ortamda bulunduk daha da etkilendim o 31 yasinda ben 23 yasindayim evli mi degil mi onu bile bilmiyorum. Onu bundan sonra bi daha goremiycem cunku bu akrabam sehir disinda oturuyor. Kimseye karsi boyle bi cinsel istek duymamistim cok uzuluyorum :KK43: baya da bakisiyoduk
Lutfen yadirgamayin
Yapacak birsey yok ki.
Bir daha goremiycekmissin
Kapisina da gidip ben seni cok begendim hadi 1 gece basbasa kalalim .diyemeyecegine gore .

Unut bence

Kendisini tanimiyorum sadece bir kere ayni ortamda bulunduk kendisi akrabamizin karşı evimizde oturuyor uzaktan gorup begeniyordum hep ama gecen gun ayni ortamda bulunduk daha da etkilendim o 31 yasinda ben 23 yasindayim evli mi degil mi onu bile bilmiyorum. Onu bundan sonra bi daha goremiycem cunku bu akrabam sehir disinda oturuyor. Kimseye karsi boyle bi cinsel istek duymamistim cok uzuluyorum :KK43: baya da bakisiyoduk
Lutfen yadirgamayin
Aklını basına al

Back
X