slm arkadaşlar bende 19 haftalık hamileyim.erkek bebeğimiz olucak inş.Kız olsaydı isim hazırdı.erkeğede TOPRAK ALKAN ismini düşünüyoruz nasıl sizce bir türlü karar veremedik bu arada ÖNDER EFE de var.fikirlerinizi bekliyorum.bilmiyorumkismile
cnm bende 19 haftalık hamileyim ve benimde oğlum olacak.bende çok kararsızım.ilk ismi babasının yoğun isteği üzerine seyit olacak ikinci isminede henüz tam karar veremedim ama görkem olacak büyük ihtimal kayra eren kerem yağız isimleride güzel bence.bu arada bitanede 2 yaşında bi oğlum var onun adıda yiğit.onun adını ben koymuştum.bu isimde güzel bence ama senin seçtiklerin arasında toprak ismide hoş geliyo kulağa.bide seeymen var.buda çok güzel bi isim bence :))
Hayirli ugurlu olsun bebegin, saglikla kavus. Ben anne babanin begendigi ismi koymalari taraftariyim. Ama madem sordum :) Toprak kulaga hos geliyor, hem de verimli manasi da var. Alkan ise kirmizi kan , kanli isimleri cok sevmemekle birlikte, bunun anlami tamamen kan.. Sen bilirsin tabii..
Seçtiğiniz isimler çok güzel gerçekten. Ama tek isim olarak daha güzel olur diye düşünüyorum.Özellikle Toprak,Alkan tek başına yeterli.
Ya da arkadaşın dediği gibi
Toprak Efe
Alkan Efe
Önder Efe
gibi yaklaşımlar daha şık durur gibi geldi bana...Tabi karar yine sizin.