Erkeğimin ayaklarını yıkarım diyenler

Ruzgar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
21
0
86
42
İstanbul
Evet arkadaşlar erkek arkadaşınızın veya kocanızın ayaklarınızı yıkarmısınız

Benim yorumum kesnlikle yıkarım ay onun kapısında köpek olurum hev hev hev:1hug::1hug:

Evet arkadaşlar erkek arkadaşınızın veya kocanızın ayaklarınızı yıkarmısınız

Benim yorumum kesnlikle yıkarım ay onun kapısında köpek olurum hev hev hev:1hug::1hug:

ah canımm bunu bekar olduğun için sölüosun evlenince görcem seni heheh hihoyyytdelikafadulden

bunu beni aşşağılamak için istemiyorsa neden yıkamıyım ki ben onunkini yıkarım ihtiyaç halindeyse oda benimkini yıkar.ama bunu yapmamız için geçerli bir sebep olmalı allah etmesinde bi sakatlık hastalık gibi..
ama ööyle yapma be canım kapısında hev hev o kaa şımartma adamı sonra tepene çıkar ...:)

Vardı buna benzer bir konu..
Hatta galliba Böcüq açmıştı,yanlış hatırlamıyorsam..fisfisfis
Ben hastalık ya da başka bir zorluk olmadığı sürece adamın ayaklarını yıkamam,açıkçası da aklıma bile gelmez durup dururken..

Benim annem hala yıkıyor ama :CüvCüv::CüvCüv: inşallah dediğin gibi olmaz çünkü ben sevgilimi tıpkı babama benzediyorum yemin ederim bir bakışında ayaklarımın bağı çözülüyor:bbo::bbo:

öyle düşünüyosun ama cidden birazcık yüz verince astarını istiyo erkekler ay bi naz bi naz yaparlar elini kaptırırsan kuyruğunda gider canım arada azıcık mesafe olmalı ha illede yıkarım dersen buda karşılıklı olsun oda seninkini yıkasın o zaman

ellerine noolduki biyeremi kaçmış otursun bi zahmet yıkasın hasta veya sakat olsa hadi neyse

Eşim ayağını yıkayamayacak durumdaysa elbette yıkarım, ama keyfi birşe için
ne ayağını yıkarım, ne de onun bana böyle birşey yapmasını isterim. Bu sık sorulan
ama benim için ölçü olmayan bir soru nedense.
Daha önce de vardı aynı konu.

Bilmiyordum daha önce açıldığını ben zaten yeni üye oldum kusura bakmayın arkadaşlar kaldırabilirim konuyu senağlama

yorgunsa hastaysa yıkayabilirim..

ama her akşam ben yıkıyım o tv izlesin türk filmi çekemem yani..

zaten artık makinesi var alırız takar fişe yıkansın ayakları

zorunlu bir durum olmadıkça ,keyfen yıkamam ama ALLAH KORUSUN sağlıkla ilgili bir durum söz konusu ise o zaman başka ama...öyle hadi yıka bakim derseeeyasakkelimeaslaaa kusura bakmasın

Geçti o devirler,geçti.:jeyyar:
Durduk yere ,adamın neden ayaklarını yıkayayım ki?
Çok ilkelce.
Kölelik sistemi geldi aklıma bir anda.:dilcikar:Günümüzde modern köleler hala var mı acaba?:1closedeyes:

...........................................................................
Aynı mesajı iki kez göndermişim (

kapısında kopek olma oda benım kapımda kopek olmasın herkes kendı sahasında insan olsun
amayıakrım bnde nolcakkı

Hiç yıkamadım... Sanırım buradaki mantık önemli. Ben şimdi keyif yapmak istesem ayaklarıma eşimin masaj yapmasını istesem, yapmayacak mı? yapacak, yapar yani.. Eee bu mantık ne kadar abartısızsa masajın sulu olanıdır ayak yıkamak, kötü birşey göremiyorum bunda... Ha zorunluluk gibi, hizmet gibi algılanıyorsa o zaman başka. Eşimden istesem yapar, o istese bende yaparım. Ancak tekrarlıyorum burdaki mantık ve niyet önemli.
yıkamadım yıkatmadım ama neden olmasın.

4yıl önce evliydim.ama ayagını filan yıkamadım tabidelikafadulden.1.5yıldır süren bi ilişkim var.bence o benim ayagımı yıkasın daha ii.işin komıgi yıkarda yanii:teytey:

valla o ben hasta olduğum zaman elinden ne geliyosa yapıyo eğer eğilemeyecek ve ayağını yıkayamıcak durumdaysa hastaysa tabiki allah rızası için yıkarım ama hiçbişiyi yok ve sadece zevk olsun veya üstünlük sağlamak içinse yıkamam allahtan öyle bir insan değil ama ben zevk olsun diye benim ayağımı yıka desem tamam der öylede bir insan canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…