Erkeğimin ayaklarını yıkarım diyenler

ayak yıkamak bir ölçüt olamaz kii..
durup dururken insanın aklına gelmez yıkmak
neden yıkayasın kii..ama yıkamamı isterse yıkarım
neden yıkamım..sonuçta sevdiğin değer verdiğin erkek
ayaklarını yıkayınca ne olcak kii..

rahatsızsa,
,hastaysa yıkanır ,ama gel bir ayağımı yıka tarzında ,sanki bu görevinizmiş gibi, davranıyorsa,eli ayağı da tutuyorsa ,elbette yıkamam... çok istiyorsa hamama gitsin.:delphin:

hastalık gibi durumlarda yıkarım o nun haricinde keyfi olarak yıkamam sanmıyorum daha doğrusu o anki halet-i ruhiyeme bağlı iyi zamanıma denk gelirse belkim yıkarım:teytey:

valla bende yıkarım kızlar kocamın ayağını niye yıkamıyayım ha kendi ayağımı yıkamışım ha onun ne farkeder mühim olan aşkımız değilmi insanın sevdiği için yapamıyacağı şey yoktur ayak yıkamak da neymiş herşey böyle basit olsa onunla ölüme bile giderim

ayaklarini hic yikamadim ki yikarim gerekirse ama hangi devirde yasiyoruz bence
yalniz ayaklarina cok masaj yaparim kiyamam kocisime ben
bir dedigi iki olmaz hatta istemeden bile icimden gelerek yaparim herseyi en cokda kedi gibi sirtini kasitmayi sever resmen mayisir :) koca tüylü kedisim :)

ben yapım itibariyle nişanlımı çok şımartırım ama ayak yıkamak bana fazla...o da bana yapmasın istemem...:1closedeyes:
Allah korusun hastalık vs olsa afedersiniz altını bile değiştiririm ama keyfimden yapmam, yaptırmam

ha kafasını yıkamışsın ha ayağını.Kocam bana zahmet olmasın diye su isterken bile rahat olmaz,çekinir.Kızarım ben de :) Ama ben hasta olsun istesin ayağını da yıkarım istersen kafasını da.:P

Neden sebebsiz bir yere ayağını yıkayımki hastalık olur eli kolu tutmaz o zaman anlarım .
Benimde ayağımı yıkamasın istemem zaten.

Evet arkadaşlar erkek arkadaşınızın veya kocanızın ayaklarınızı yıkarmısınız

Benim yorumum kesnlikle yıkarım ay onun kapısında köpek olurum hev hev hev:1hug::1hug:

Bulgularıma göre kronik aşıksınız küçükhanım..CADIARZU

Size koyduğum teşhis; Ay onunla evleneyim de herşeye razıyım hastalığı..

Hastalık belirtileri; Aşkından ölme isteği, aşkının kapısında kendini köpek sanma, şiddetli ayak yıkama hevesi, gece nöbetleri vs..

Size yüksek dozda antibiyotik tedavisi veriyorum, vereceğim ilaçları sabah akşam aç karnına :jeyyar:alacaksınız ki, etkili olsun..:jeyyar:

Bu ilaçlar sizin, şimdiden aşkınızın kapısında hev hev hevleyen bir köpecik olmanızı engelleyecek, ayak yıkama , uğruna kul köle olma gibi isteklerinizi azaltacak..

1 ay sonra kontrole geldiğinizde hastalığınızda gerileme olmamışsa, farklı bir tedavi uygulayacağım size..:mymeka:

kızlar benımkı de ayak yıkatır mı bılmem cok ıhtıyacı olursa gercekten gereklıyse yıkayabılırım
masaj yap dıyorsa vs ama normalde zaten buna benzer ısteklerı oluyor
coguna hayır demıyorum, cunku benım de ısteklerım oluyor omzuma masajı severım
mesela o yuzden o da yapıyorsa karşılıklı, :delphin:

ama öyle köle gıbı gel ayagımı yıka bakayım falan tabı olacak şey degıl bunlar yani..

:dilcikar:

o benım amelıyatımdan sonra 3 ay tuvaletımı yaptırdı, altımı temızledı, yıkadı...ben o ayakları yıkamayım da ne yapayım. kuzucukum hayatım o benım. kokulu kıvırcık kıllı ankara kuzusuuuu o... kaydirigubbakcemile3 opesım geldı. şimdı uyurken öpsem uyandırdım dıye suratı duşer en ıyısı öpmeyım ben. alkisalkisalkis

Bulgularıma göre kronik aşıksınız küçükhanım..CADIARZU

Size koyduğum teşhis; Ay onunla evleneyim de herşeye razıyım hastalığı..

Hastalık belirtileri; Aşkından ölme isteği, aşkının kapısında kendini köpek sanma, şiddetli ayak yıkama hevesi, gece nöbetleri vs..

Size yüksek dozda antibiyotik tedavisi veriyorum, vereceğim ilaçları sabah akşam aç karnına :jeyyar:alacaksınız ki, etkili olsun..:jeyyar:

Bu ilaçlar sizin, şimdiden aşkınızın kapısında hev hev hevleyen bir köpecik olmanızı engelleyecek, ayak yıkama , uğruna kul köle olma gibi isteklerinizi azaltacak..

1 ay sonra kontrole geldiğinizde hastalığınızda gerileme olmamışsa, farklı bir tedavi uygulayacağım size..:mymeka:

:roflol: :roflol: :roflol:

Harikasın canım:1hug:

ışten yorgun argın gelmişse ve ayakları çok ağrıyorsa ayda yılda bir ( işi gereği çok ayakta duruyor ve yoruluyor ) yıkarım, tabi o rica eder , onun üzerine kırmam eşimi ... Genelde soğuk su içine

ayaklarını koyar, dinlendirir çok yorgunsa... ısterse masaj eşliğinde de dinlendiririm sorun değil...

Önemli olan eşimin niyeti tabi, beni KÖLESı gibi görüp de istemez , ya da emretmez , sadece rica eder ; yaptığımda da Allah razı olsun der... Ben de seve seve yaparım o zaman...

şimdiye kadar yıkamadım,böyle bir isteği olmadı hiç ama istese yıkarım.ne olcak ki?canım o benim:asigim:n

Back
X