Erkeğimin ayaklarını yıkarım diyenler

VALLA özel bir durumu yoksa kesinlikle yıkamam
ama mağduriyet var ise hasta felansa elbette yıkarım

Ona ayakları için şöööle güzel masaj da yapabilen antin kuntin bir alet var ya,heh işte ondan alırım bir tane sırnaşık şey
Fazlasını istemesin,zaten ellerim bu aralar çok yıpranık,yıpratmayayım kendisini :mymeka:

Neden ayağını ayrıca yıkatma gereği duyacak ki :uhm:

Saçma bence :delphin:

Ben yıkamam ama özel durumsa eğer hasta falan olursa tabiki seve seve yıkarım :1closedeyes:

ben yıkarım hatta eşim yorgunken bi kaç kez teklif ettim ama yıkattırmadı.olurmu öyle şey diye

yıkardım..
bunlar teferruat bence..
bugün ben onu ayaklarını yıkarım..
yarın o benim ayaklarımı yıkar..
bunda gocunucak tiksinicek bişi yokki..

geyşa tuhum azdı gene :delphin:

şimdiye dek yıkamadım durup dururken de yıkamam ama gerek olursa yaparım neden yıkamayayım ki gerek olursa o da benim ayaklarımı yıkar.

gerekirse yıkarım tabii canım
ne olacak ki sanki?
durup dururken zaten onun öyle bir talebi olmaz.
ben de bunu bir cilveleşme mevzusu olarak düşünmem:)
ihtiyaç halinde evet yani...

O da benimkini yıkarsa neden olmasınnnnnnnn, tabi önce kocam olması lazım..kaydirigubbakcemile3

Bende yıkarım arkadaşlar bunu bir aşağılama olayı gibi görmeyelim bence sevdiğiniz insan var karşınızda sonuçta. Ama kapında köpek olmak lafına katılmıyorum o kadarda değill.

Evet arkadaşlar erkek arkadaşınızın veya kocanızın ayaklarınızı yıkarmısınız

Benim yorumum kesnlikle yıkarım ay onun kapısında köpek olurum hev hev hev:1hug::1hug:

yok ya köpek olacak kadarda abartmayalım bence naptın canımm
ama duruma göre değişir çok yorgun olur filan hani belkii diyorum ama yıkamam gitsin kendi yıkasınn
:jeyyar:

canım ayak yıkama eskide kaldı...sağlıklı oldugu sürece asla yapmam olurda sağlıka ilgili problemler olursa tabi ki eşimde aynı sekilde yaparım .hayat müsterektir...

yıkarım yıkadımda :))) ama oda benim ayaklarımı yıkamıstı hemde tamammen is olsun diye:)) ah ulen ah yine bağladım duygusala:(((

Böyle bir şeyi kasıntı yapan kişiler bana saçma geliyor elbette yıkarım canım kocam o benim insan bir olmuş ayağını yıkayınca ne oluyor oda yıkar bende yıkarım.
Bu kadınlar neler neler çeker birşey olmaz ayak yıkamaya gelince aslan kesilirler asla vs komedi geliyor bana...

eger kı bunu hakedecek bı esım olursa hıc takmam oyle yanı gurur meselesı gıbı yapmam yıkarım ama durduk yere de degıl cok yorgun olur hasta olur yada ayakları agrıyo olur o zaman yıkarım masajda yaparım yanı ama dedıgım gıbı hakedıyosa?sırnaşık şey

söylerken biraz absürt geliyo kulaga..:delphin:
ama düşününce..CADIARZU

kim kime neden ayagını yıkatsınki.. hastalık olmadıkça..belki hosuna gidebilir adamın..
ben şahsen istemem benim ayagımı yıkmasını cok gıdıklanabilirim. ayrıca oda gıdıklanabilir... :roflol:

ay ben hiç sevmedim bu durumu... yıkamak istemem diyeyim ben..

Back
X