Erkeğimin ayaklarını yıkarım diyenler

eger kı bunu hakedecek bı esım olursa hıc takmam oyle yanı gurur meselesı gıbı yapmam yıkarım ama durduk yere de degıl cok yorgun olur hasta olur yada ayakları agrıyo olur o zaman yıkarım masajda yaparım yanı ama dedıgım gıbı hakedıyosa?sırnaşık şey
bence de sence arkadasım sana katılıyorum...........kaydirigubbakcemile5

Yıkarım tabikide.. Ben yorgun olduğum zaman bitanem masaj yapıyor bana bende ona.. Yıka desem yıkarda biliyorum.. Bende yıkarım.. Buzamana kadar böyle bir konu geçmedi,istemez eşim zaten ama geçersede neden olmasınki.. Bu ezilmek küçülmek hor görülmek anlamına gelmez.

Ihtiyaci varsa konusu bile olmaz yikarim tabi. Belini incitmisti, neredeyse hic hareket edemiyordu yikamistim da. Normal zamanda da isterse yikarim cani sagolsun (ayda yilda hani renk olsun diye) ama esim kesinlikle istemez boyle birsey. onun yerine o yikar benim ayaklarimi :)

ben onun yıkamadım ama o benim yıkadı:icecream:
doğumdan snra eve geldiğimizde ayaklarımı yıkamak istedim ama eğilemiyodum daha kocacımda yıkadı saolsun :asigim:
aynı şekilde hastalık vs bi şey olsa bende yıkarım ama normaldede aklıma gelmez ne yalan sölüyimm :delphin:

durup dururken yıkamam tabi
amaaa aşkım isterse yıkarım elbette :))
eminim o da bnm kini hiç terettüt etmeden yıkar :))

ayaklarını yıkamaktan acizse yazık allah rızası için yıkayıveririmdelikafadulden

hastalık olmadığı sürece allah korusun ne yıkıcam ya yok artık:oklava:

Back
X