- 27 Mayıs 2021
- 205
- 230
- 33
- Konu Sahibi Kenin Mojo Dojo Casa Evi
Bunu nasıl anlarız? Yani sevgi saygı okey de anneci erkekle annesini seven erkek farkı nasıl anlaşılır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz sevgililik olduğu için çoğunu anlama fırsatım olmuyor. Sorsam bir dert sormasam bir dert. Dün biz 12de konuşurken annesi aradı. Konusunu açsam mı bilmiyorum sizin normaliniz bu mu diye.Her gün telefonla konuşuyorsa,
Annesi için "meleğim, sultanım, kraliçem" gibi hitapları varsa,
Her yaptığını, gittiği yeri annesine haber veriyorsa,
Giysi/çamaşır vs alışverişlerini hala annesi yapıyorsa,
En ufak birşeyde bile annesine danışıyorsa..
Annesinin hiçbir yaptığında hata bulmuyorsa, "annem ne derse doğrudur" kafasındaysa...
Evlilik aşamasına gelindiğinde her atılan adımı annesine soruyor ve onay bekliyorsa,
Nişanlısı/sevgilisi ile başbaşa bir karar alamıyorsa, anneden onay bekliyorsa..
Anne kocasından sürekli şikayet ediyorsa ve mutsuzsa (muhtemelen kocası yerine oğlunu koymuştur)
K A Ç !
Sevgiliyken bunu anlamak mümkün değil kiÇok basit aslında. Elbette anne babasını sevecek ancak annesinin hatasına, size karşı yanlış, olmaması gereken davranışına rağmen sizi korumuyor, desteklemiyor, ailem ne derse doğrudur kafasında takılıyorsa geçmiş olsun.
Hayır bence, ne zamandır sevgiliniz bilmiyorum ama birkaç aylık ilişkiyse "sizin normaliniz bu mu" gibi bir soru biraz burnunuzu sokmak gibi olur. Bir süre daha gözlemleyin. Anlarsınız zaten.Henüz sevgililik olduğu için çoğunu anlama fırsatım olmuyor. Sorsam bir dert sormasam bir dert. Dün biz 12de konuşurken annesi aradı. Konusunu açsam mı bilmiyorum sizin normaliniz bu mu diye.
1 yılı geçti. Annesine fotomuzu atar o da çok tatlısınız der. Ama işte kocayla arası kötü olunca oğluyla nasıl çözemiyorum. 12de aramak normal mi yani annem beni kız olduğum halde o saatte aramaz.Hayır bence, ne zamandır sevgiliniz bilmiyorum ama birkaç aylık ilişkiyse "sizin normaliniz bu mu" gibi bir soru biraz burnunuzu sokmak gibi olur. Bir süre daha gözlemleyin. Anlarsınız zaten.
Diğer yorumumda belirttiğim hususlara bakın. Annesi birinci özne olarak hayatının içinde mi, eşyalarını anne mi alıyor, vs vs vs1 yılı geçti. Annesine fotomuzu atar o da çok tatlısınız der. Ama işte kocayla arası kötü olunca oğluyla nasıl çözemiyorum. 12de aramak normal mi yani annem beni kız olduğum halde o saatte aramaz.
ana kuzusu benceAnnesini zorunlu olmadıkça yanımda aramıyor. Ama annesi mesaj atar gece 12 bile olsa arar. Yani napsam bilmiyorum.
Annem cidden seni çok sever ben öyle biri miyim falan diyor bu konularda. Şeytan diyor didikle sonra pişman olma. Ama bilemiyorum işte.ana kuzusu bence
tanış daha iyi anlarsın sen öylesin deme yoksa bile kafasına girme izle sadece belli eder illaAnnem cidden seni çok sever ben öyle biri miyim falan diyor bu konularda. Şeytan diyor didikle sonra pişman olma. Ama bilemiyorum işte.
Öyle de 12de de aranmaz ki ne zaman wpa girse mesaj var. Yani bilmiyorum zaman da geçiyor. Gerçek yüzü neyse görmek de istiyorum dünden beri sinir geldi 12de ne olmuş olabilir aramak için.tanış daha iyi anlarsın sen öylesin deme yoksa bile kafasına girme izle sadece belli eder illa
Ay sinir oldum ya. Baba da bekliyor hani o bir acayip her Allah'ı günü.Lohusayım bebem deli gibi ağliyor kendini yırtıyor ama annemle sakinlestirmeye uğrasıyoruz eşim her seferinde video cekmeye ugrasıyor annesine atmak icin anne gel cocuk ağlıyor alt zeminiyle birlikte.Bu bir kac defa tekrarlandı bana bak bir daha bu cocugu ağlarken susturmaya yardım etmek yerine telefonu eline alıp annene video cekersen o telefonu parçalarım böyle yapacaksan defol git ananın yanına 5 cocuklu da olsam seni boşarım kendine gel dedim o gün son oldu.Simdi beni ona karsi koruyor dengeyi kolluyor zaten annesinden cok babaci babasının iş yerine iş cıkışı ugramasın unutsun hemen arar babasi neden uğramadan eve gittin diye insan darlar terslemekten de anlamıyor
akşam 12 ise merak etmiştir gündüz 12 ise bişey olmuştur anneci geldi bana sık sık konuşması da anneci olduğunu gösterirÖyle de 12de de aranmaz ki ne zaman wpa girse mesaj var. Yani bilmiyorum zaman da geçiyor. Gerçek yüzü neyse görmek de istiyorum dünden beri sinir geldi 12de ne olmuş olabilir aramak için.a
Bu ayrılma sebebi mi düşünüp duruyorum.akşam 12 ise merak etmiştir gündüz 12 ise bişey olmuştur anneci geldi bana sık sık konuşması da anneci olduğunu gösterir
Baba uğramak zorunda miyım her gün kendime göre işim var benim de diyor anlamıyor hani baskasinin esi olsa sınır koyamıyor derim inan ki kac defa tersledi ama ugramasın sapık gibi arayıp hesap soruyor insan bi ugrar diye esim diyor ki ugrayasım varsa da bıktırdıgı icin ugramaktan midem bulandi istemez oldum artıkAy sinir oldum ya. Baba da bekliyor hani o bir acayip her Allah'ı günü.
ayrıl yada ayrılma diyemem senin hayatın ben buna katlanabilicek miyim ? diye düşün :) ona göre karar verBu ayrılma sebebi mi düşünüp duruyorum.
konu sadece bu ise hayır ama anneci erkegin huyu bu kadarla kalmaz bu verilen örnek sadece cerezBu ayrılma sebebi mi düşünüp duruyorum.