• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğin anneci olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her gün telefonla konuşuyorsa,
Annesi için "meleğim, sultanım, kraliçem" gibi hitapları varsa,
Her yaptığını, gittiği yeri annesine haber veriyorsa,
Giysi/çamaşır vs alışverişlerini hala annesi yapıyorsa,
En ufak birşeyde bile annesine danışıyorsa..
Annesinin hiçbir yaptığında hata bulmuyorsa, "annem ne derse doğrudur" kafasındaysa...

Evlilik aşamasına gelindiğinde her atılan adımı annesine soruyor ve onay bekliyorsa,
Nişanlısı/sevgilisi ile başbaşa bir karar alamıyorsa, anneden onay bekliyorsa..
Anne kocasından sürekli şikayet ediyorsa ve mutsuzsa (muhtemelen kocası yerine oğlunu koymuştur)

K A Ç !
Henüz sevgililik olduğu için çoğunu anlama fırsatım olmuyor. Sorsam bir dert sormasam bir dert. Dün biz 12de konuşurken annesi aradı. Konusunu açsam mı bilmiyorum sizin normaliniz bu mu diye.

Çok basit aslında. Elbette anne babasını sevecek ancak annesinin hatasına, size karşı yanlış, olmaması gereken davranışına rağmen sizi korumuyor, desteklemiyor, ailem ne derse doğrudur kafasında takılıyorsa geçmiş olsun.
Sevgiliyken bunu anlamak mümkün değil ki :(

Henüz sevgililik olduğu için çoğunu anlama fırsatım olmuyor. Sorsam bir dert sormasam bir dert. Dün biz 12de konuşurken annesi aradı. Konusunu açsam mı bilmiyorum sizin normaliniz bu mu diye.
Hayır bence, ne zamandır sevgiliniz bilmiyorum ama birkaç aylık ilişkiyse "sizin normaliniz bu mu" gibi bir soru biraz burnunuzu sokmak gibi olur. Bir süre daha gözlemleyin. Anlarsınız zaten.

Hayır bence, ne zamandır sevgiliniz bilmiyorum ama birkaç aylık ilişkiyse "sizin normaliniz bu mu" gibi bir soru biraz burnunuzu sokmak gibi olur. Bir süre daha gözlemleyin. Anlarsınız zaten.
1 yılı geçti. Annesine fotomuzu atar o da çok tatlısınız der. Ama işte kocayla arası kötü olunca oğluyla nasıl çözemiyorum. 12de aramak normal mi yani annem beni kız olduğum halde o saatte aramaz.

1 yılı geçti. Annesine fotomuzu atar o da çok tatlısınız der. Ama işte kocayla arası kötü olunca oğluyla nasıl çözemiyorum. 12de aramak normal mi yani annem beni kız olduğum halde o saatte aramaz.
Diğer yorumumda belirttiğim hususlara bakın. Annesi birinci özne olarak hayatının içinde mi, eşyalarını anne mi alıyor, vs vs vs

Lohusayım bebem deli gibi ağliyor kendini yırtıyor ama annemle sakinlestirmeye uğrasıyoruz eşim her seferinde video cekmeye ugrasıyor annesine atmak icin anne gel cocuk ağlıyor alt zeminiyle birlikte.Bu bir kac defa tekrarlandı bana bak bir daha bu cocugu ağlarken susturmaya yardım etmek yerine telefonu eline alıp annene video cekersen o telefonu parçalarım böyle yapacaksan defol git ananın yanına 5 cocuklu da olsam seni boşarım kendine gel dedim o gün son oldu.Simdi beni ona karsi koruyor dengeyi kolluyor zaten annesinden cok babaci babasının iş yerine iş cıkışı ugramasın unutsun hemen arar babasi neden uğramadan eve gittin diye insan darlar terslemekten de anlamıyor

tanış daha iyi anlarsın sen öylesin deme yoksa bile kafasına girme izle sadece belli eder illa
Öyle de 12de de aranmaz ki ne zaman wpa girse mesaj var. Yani bilmiyorum zaman da geçiyor. Gerçek yüzü neyse görmek de istiyorum dünden beri sinir geldi 12de ne olmuş olabilir aramak için.

Lohusayım bebem deli gibi ağliyor kendini yırtıyor ama annemle sakinlestirmeye uğrasıyoruz eşim her seferinde video cekmeye ugrasıyor annesine atmak icin anne gel cocuk ağlıyor alt zeminiyle birlikte.Bu bir kac defa tekrarlandı bana bak bir daha bu cocugu ağlarken susturmaya yardım etmek yerine telefonu eline alıp annene video cekersen o telefonu parçalarım böyle yapacaksan defol git ananın yanına 5 cocuklu da olsam seni boşarım kendine gel dedim o gün son oldu.Simdi beni ona karsi koruyor dengeyi kolluyor zaten annesinden cok babaci babasının iş yerine iş cıkışı ugramasın unutsun hemen arar babasi neden uğramadan eve gittin diye insan darlar terslemekten de anlamıyor
Ay sinir oldum ya. Baba da bekliyor hani o bir acayip her Allah'ı günü.

Öyle de 12de de aranmaz ki ne zaman wpa girse mesaj var. Yani bilmiyorum zaman da geçiyor. Gerçek yüzü neyse görmek de istiyorum dünden beri sinir geldi 12de ne olmuş olabilir aramak için.a
akşam 12 ise merak etmiştir gündüz 12 ise bişey olmuştur anneci geldi bana sık sık konuşması da anneci olduğunu gösterir

Ay sinir oldum ya. Baba da bekliyor hani o bir acayip her Allah'ı günü.
Baba uğramak zorunda miyım her gün kendime göre işim var benim de diyor anlamıyor hani baskasinin esi olsa sınır koyamıyor derim inan ki kac defa tersledi ama ugramasın sapık gibi arayıp hesap soruyor insan bi ugrar diye esim diyor ki ugrayasım varsa da bıktırdıgı icin ugramaktan midem bulandi istemez oldum artık

Yukarida yazilan ve asagida yazilacaklarin hepsine ek olarak anneci olduguna dair icinize bir suphe dusuruyorsa yuzde yuz annecidir. Suphe dusurmeyenlerin de yuzde ellisi evlenince anneci oluyor hic sasmaz. O icinize dusen suphenin pesine dusun. Annem seni cok seviyor kizi gibi goruyor diyorsa mutlaka iki kere dusunun. En buyuk kozlari budur. Annem seni kizi gibi seviyor sen nankorsune baglaniyor gun sonunda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X