- 27 Mayıs 2021
- 205
- 230
- 33
- Konu Sahibi Kenin Mojo Dojo Casa Evi
Bunu nasıl anlarız? Yani sevgi saygı okey de anneci erkekle annesini seven erkek farkı nasıl anlaşılır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cevaplarınız için :)ayrıl yada ayrılma diyemem senin hayatın ben buna katlanabilicek miyim ? diye düşün :) ona göre karar ver
Sorsam bir dert sormasam ayrı bir dert içime oturdu. Bir sorun mu varmış dedim hayır dedi.12de arayıp ne konuştular? Konu içeriği önemli
Kötü kv varsa peki?Her insan biraz manipülasyona açıktır bence.
Burada en temelde şuna bakılmalı bu kişi kendi kararlarını kendi verebiliyor mu
Çünkü sadece anneye odaklanılırsa gözden kaçabilir anneden etkilenmiyordur ama babadan etkileniyordur, kardeşten etkileniyordur, arkadaşından etkileniyordur, sevgilisinden etkileniyordur uzar gider.
Nereye çeksen oraya gidiyor mu diye bakılmalı
Özetle kendi fikirleri var mı, sık sık fikir değiştiriyor mu, para idaresinde ailesiyle ilişkisi ne durumda, anne ve babasının ilişkisi nasıl, annesinin babanneyle ilişkisinde kv adayı hep mağdur mu bu hala konuşuluyor mu gibi gibi.
Tabii ki kötü bir kvsi de olabilirKötü kv varsa peki?
anladımm çok teşekkür ederimmTabii ki kötü bir kvsi de olabilir
Benim bahsetmeye çalıştığım ailenin tümüne sürekli anlatılarak hep mağdur olanın kv adayınızın olduğunun işlenmesi.
Kvsine sürekli mağdur olan kişi bi içgörü geliştirmedigi sürece geline de hep mağdur (?) oluyor.
Bu ayrımı anlayabilmek lazım.
Kv kötü dahi olsa "sürekli mağdur" etiketi tehlikedir.
Örnek ayrıldığım eski sevgilim 'benim annem senin gibi on tane cebinden çıkarır, kadehli içkili fotoğraflarını kaldır annem görür, annem kim sen kimsin' derdi hep hajaja zaten aşırı düşkündü bunun gibi.Ya şöyle anneci erkek sürekli olarak kıyas yapar seni mesela annem şöyle yapar annem böyle yapar annem bundan hoşlanmaz bundan hoşlanır yani 2 kelimesinden birinde anne vardır.
Birde seni de sürekli onun isteklerini yaptırmak konusunda manipüle eder. Ama onlar bizim sonuçta ailemiz der falan. Çok fazla iletişim halinde ise yanında bile annesi ile konuşuyorsa annecidir.
Aldığı kararları ailesine bagliyosa yine kendi başına kararlar veremiyorsa yine annecidir. Anne her zaman babadan bile daha büyük gizli otaritedir.
arabasını yaptırdığının bilgisini "dahi" veriyorsa annecidir
-anne dün şanzımanı yaptırdım şu kadar tuttu
*pahalıymış oğlum başka yere baksaydın ya
-2 yere daha baktım en uygunu buydu , mecbur bunu seçtik
*oyy kurban olurum sana
bak bir anneci diyaloğu![]()
Anlamazsin.Benim eşimin özel ilgisi ya da micmic halleri yoktu.Amaaaa evlendikten sonra ben pes edip havlu atana kadar anamm garip anam modlarına girdiBunu nasıl anlarız? Yani sevgi saygı okey de anneci erkekle annesini seven erkek farkı nasıl anlaşılır?
Sütten kesilmemiş bebek gibiyse hemen anlaşılıyor. Ama biz kadınlar ayy annesini seviyor ne güzel. Annesini böyle seven eşini de sever vs gibi saçma düşüncelere kapılabiliyoruz.Bunu nasıl anlarız? Yani sevgi saygı okey de anneci erkekle annesini seven erkek farkı nasıl anlaşılır?
Katılıyorum. Eşimle evlenmeden önce 3-4 sene beraber yaşadık, annesiyle bir kez telefonda konuştuğunu görmedim. Şimdi her gün annesini arıyor ve her fırsatta yanlarına gitmek istiyor. Benim kayınvalidem çok ponçik olduğu için seviyorum, aramızda bayağı yaş farkı var, benden de gelinlik hiç beklemez, hiç problemim yok ama evlenince erkekler ailelerine daha düşkün olabiliyor. Bunun yaşla da alakası olabilir. Yaş ilerledikçe bi aileye düşkünlük olabiliyor, bende de oldu.Önceden anlaşılır mı bilmiyorum açıkçası kendi yaşadığım ve çevremde de gördüğüm erkek varlıkları evlenmeden sanki ailesine düşkün değilmiş kendi kararlarını kendi verirmiş gibi yapıyorlar hatta ailesinin olumsuz yanlarından filan bahsediyorlar falan filan ama evlenince ne oluyorsa pufbir anda anacı babacı oluyorlar. Örneğin benimki biz tanıştığımızda 2-3 günde bir ailesiyle konuşurken şimdi hergün saatlerce konuşuyor saçma sapan. Bekarken izinlerinde gitmezken şimdi soluğu orada almak istiyor saçma sapan gibi gibi ve daha bir çok şey
![]()
Yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum bence evlenmeden önce düşkün olmayanlar bile evlenince nedense bir aileye düşüyor. Dediğiniz gibi kv iyi bile olsa sinir ediyor bu durum beni,biz ayrı sehirdeyiz Allahtan ama sürekli yok senede bir kere ailemi görüyorum bilmem ne,sanki ailesinden uzak olan bir o. Ha ailesi de bunu taksa önemsese içim acımayacak.Katılıyorum. Eşimle evlenmeden önce 3-4 sene beraber yaşadık, annesiyle bir kez telefonda konuştuğunu görmedim. Şimdi her gün annesini arıyor ve her fırsatta yanlarına gitmek istiyor. Benim kayınvalidem çok ponçik olduğu için seviyorum, aramızda bayağı yaş farkı var, benden de gelinlik hiç beklemez, hiç problemim yok ama evlenince erkekler ailelerine daha düşkün olabiliyor. Bunun yaşla da alakası olabilir. Yaş ilerledikçe bi aileye düşkünlük olabiliyor, bende de oldu.
Yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum bence evlenmeden önce düşkün olmayanlar bile evlenince nedense bir aileye düşüyor. Dediğiniz gibi kv iyi bile olsa sinir ediyor bu durum beni,biz ayrı sehirdeyiz Allahtan ama sürekli yok senede bir kere ailemi görüyorum bilmem ne,sanki ailesinden uzak olan bir o. Ha ailesi de bunu taksa önemsese içim acımayacak.![]()
Ben de aynı durumdayım seninle şuanAnneci bir kocayı boşamak üzereyim.
Arkadaşların anneci erkek tanımına yazdıkları ne varsa doğru, birebir aynı. Eksiği var fazlası yok...
Anneci erkek hayatı zindan eder size. Hele bir de annesi azıcık kötü niyetliyse ve oğlunun anneciliğinin farkındaysa 2 çocuk da olsa boşanırsınız benim gibi.
Azıcık şüpheniz varsa kaçın, aşk sevgi evlilikte bir yere kadar.