- Emoji Skoru
- 728
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi 1111010001
Merhaba Güzel Kadınlar
Flörtleşme dönemindeyken bakir olmayan bir erkek neden daha önce sevişip sevişmediğini sorar flörtleştiği kişiye? Ben yaşadım bu durumu. Kesinlikle bu soruyu sorması için hiçbir açık kapı bırakmamıştım. Kızdığımdaysa öylesine sorduğunu, yapısının rahat olduğunu yani bu tür konuları konuşmaktan çekinmediğini, yanlış anlamamam gerektiğini yani benimle ilişki yaşamak gibi bir isteği olmadığını öylesine sorduğunu söyledi. Çok çok sinirliyim ve kendimi kötü hissettim. Flört döneminde bu tarz sorular normal mi? O beyden de çok hoşlanmıştım oysa. Geleceğe dair hayaller bile kurmuştum. Kısmet.
Ekleme: hanımlar şunu da belirteyim ki, benim çekingen olduğumu biliyordu. Ondan hoşlandığımı söyledim ama bir ilişkiye hazır olmadığımı söyledim. Hiç buluşmadık. Sabırla her gün ilk mesajı o attı. Beni bu flört işine alıştırmaya çalıştı. Ama bu soruyu sorarak şoke etti beni.
Bazi şeyler bize yol gösteriyor iste verilmiş sadakan varmış Allah şaşırtmış ona bu soruyu sordutmuş hemen uzaklaş niyeti çok açık art niyetli birinden yol yakinken kurtulmana vesile bu soru