Erkeğin Bekaret Sorması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer evliliğe az kalmışsa, ve kendisi de bakirse sormaya hakkı vardı :) zaten bir erkek bakir olup olmadığını belli ediyor, onun dışında asla taviz vermez, cevaplamazdım.

Madem çok rahatmış da bu beyzade neden soruyormuş size. Yalan ne rahatı. Kafasında bi acaba var. Allah akıl fikir versin. Uzak durun boşverin daha iyileri çıkar karşınıza. Memlekette adama kıran mı girdi kuzum

Eğer tavrı size uymuyorsa flörtü bitirirsiniz. Madem insanların fikirlerini paylaşmasına laf edeceksiniz, neden gelip konu açıyorsunuz?
Adam belli ki sizi ilişkiye çekmeye çağırıyor,ya kabul edersin ya da red, bunun forumlarda sorulacak bir yanı yok.

3. seçenek kendisi evlilik öncesi cinselliğe karşı birisidir kendiside yapmamıştır ve evleneceği kişiden de bunu bekleyebilir . ki böyle bir çok tanıdığım erkek kız var.

bakir değilmiş Ki ayrıca 2. Seçeneğe giriyor zaten eksik bir şey söylememişim suçlayabilir ve bırakabilir demişim

bakir değilmiş Ki ayrıca 2. Seçeneğe giriyor zaten eksik bir şey söylememişim suçlayabilir ve bırakabilir demişim
hıı aşağı çekecek demişsiniz ya ben onu sizi değersiz görecek başınıza hep kakacak anlamında anladım. başta konuşup karşılıklı olarak birbirini isterse bu iki kişi bunun bir daha lafı edilmemeli yok istemiyorsa da ayrılıp yollarına bakmalılar aynen :)

okuduğunuzu anlasanız ya önce...

kızlar bi soru daha
bu arkadaş sosyal medyadan laf sokuyor. bu ne şimdi?

Bence bakiremisin diye sorma nedeni açık kapı varmı iliski yasayabilirmiyiz diye öğrenmek istemiştir. Ben olsam suratina basardım tokadı. çok büyük terbiyesizlik. Kimene bakire veya değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…