Erkeğin Bekaret Sorması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yuzyuze gorusme dahi olmamis...
Bu ne curet... onu ne ilgilendirir?
Senin ozelin sende kalmali...
Piskin adam bir de rahatligindan soruyormus demek...
Umarim yol vermissindir. Bu zihniyetle olmaz...

Hiç masum bir soru değil çok daha vahim kötü örnekler var, ve sonucu kötü biten
Anlatayım erkek kısmın ne mal olduğu
Benimle karşı mahallede komşu olan kadın vardı her gün eşinde dayak yiyordu, neyse bu adamdan boşanda o esnada köyden bir kızı kandırıp bunu hamile bırakmış o zaman bu şerefsiz adamın kızı lise son sınıfa gidiyordu en küçük oğlu ise ilk okul 3 sınıfa
Sonra bunun kızı evlendi ama sonra boşanıp kızıyla annesine geri döndü anneside bir itirafta bulundu, babası buna tecavüz etmiş ama bundan annesine hiç söz etmemiş tabi
Bunu evlendiği adama herşeyini anlatmış bu evlendiği çocuk herşeyini razıyım deyip kızı kandırmış evlendikten sonra başlamış psikolojik şiddet dayak aşağılama, hiç bir geçmişini anlatmıyacaksın evleneceğin adama, en doğrusu bu bence

Yuzyuze gorusme dahi olmamis...
Bu ne curet... onu ne ilgilendirir?
Senin ozelin sende kalmali...
Piskin adam bir de rahatligindan soruyormus demek...
Umarim yol vermissindir. Bu zihniyetle olmaz...
Yani diyor ki herif, '' Cinsellik olmayacaksa hiç zahmet edip gelmeyeyim. ''

Genellikle Türk erkeklerinin çoğu uçan kuşa bile hallenirken evleneceği kızın bakire olma istediği kadar aşağlıkça bir tavır olamaz! Tabi yine erkeklerin başka erkeklerle kıyaslanma korkusundan bunu istediği de bilinmektedir. Malesef ki toplumuz da kadınlar bile kız ve kadın olarak 2 ye ayrılırken bu ayrımın erkeklerde olmaması gerçekten iğrenç bir anlayış... 34 yaşındayım ama 14 yaşında da bu kafadaydım sadece bekaretim için bana farklı davranacak bir adamı hayatıma almam

Bir üye yazmıştı konuma(unuttum kim olduğunu), Kazen ya da başka erkek üye varsa onlar da yorum yapsa ne güzel olurdu.

Normal değil
2 seçenek var
Ya zamanla senden cinsellik isteyecek
Ya da onla bunla yattın diye suçlayıp seni aşağı çekecek.

eğer gerçekten önemli olmasaydı sormayı bırak ima dahi etmezdi.
3. seçenek kendisi evlilik öncesi cinselliğe karşı birisidir kendiside yapmamıştır ve evleneceği kişiden de bunu bekleyebilir . ki böyle bir çok tanıdığım erkek kız var.

3. seçenek kendisi evlilik öncesi cinselliğe karşı birisidir kendiside yapmamıştır ve evleneceği kişiden de bunu bekleyebilir . ki böyle bir çok tanıdığım erkek kız var.
Bakir değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…