- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi 1111010001
-
Yani diyor ki herif, '' Cinsellik olmayacaksa hiç zahmet edip gelmeyeyim. ''Yuzyuze gorusme dahi olmamis...
Bu ne curet... onu ne ilgilendirir?
Senin ozelin sende kalmali...
Piskin adam bir de rahatligindan soruyormus demek...
Umarim yol vermissindir. Bu zihniyetle olmaz...
Evet malesef onu demek istemis de dilim varmadi. Pislik herif.Yani diyor ki herif, '' Cinsellik olmayacaksa hiç zahmet edip gelmeyeyim. ''
Genellikle Türk erkeklerinin çoğu uçan kuşa bile hallenirken evleneceği kızın bakire olma istediği kadar aşağlıkça bir tavır olamaz! Tabi yine erkeklerin başka erkeklerle kıyaslanma korkusundan bunu istediği de bilinmektedir. Malesef ki toplumuz da kadınlar bile kız ve kadın olarak 2 ye ayrılırken bu ayrımın erkeklerde olmaması gerçekten iğrenç bir anlayış... 34 yaşındayım ama 14 yaşında da bu kafadaydım sadece bekaretim için bana farklı davranacak bir adamı hayatıma almamMerhaba Güzel Kadınlar
Flörtleşme dönemindeyken bakir olmayan bir erkek neden daha önce sevişip sevişmediğini sorar flörtleştiği kişiye? Ben yaşadım bu durumu. Kesinlikle bu soruyu sorması için hiçbir açık kapı bırakmamıştım. Kızdığımdaysa öylesine sorduğunu, yapısının rahat olduğunu yani bu tür konuları konuşmaktan çekinmediğini, yanlış anlamamam gerektiğini yani benimle ilişki yaşamak gibi bir isteği olmadığını öylesine sorduğunu söyledi. Çok çok sinirliyim ve kendimi kötü hissettim. Flört döneminde bu tarz sorular normal mi? O beyden de çok hoşlanmıştım oysa. Geleceğe dair hayaller bile kurmuştum. Kısmet.
Ekleme: hanımlar şunu da belirteyim ki, benim çekingen olduğumu biliyordu. Ondan hoşlandığımı söyledim ama bir ilişkiye hazır olmadığımı söyledim. Hiç buluşmadık. Sabırla her gün ilk mesajı o attı. Beni bu flört işine alıştırmaya çalıştı. Ama bu soruyu sorarak şoke etti beni.
KesinlikleYaşadıysan flörte devam edecek yaşamadıysan yol verecek zaman kaybı yapmıcak, onun için sormuş uyanık serseri
Onu analiz edecek sizsiniz.Taniyan, yaklaşımlarını, planlarını değerlendirebilecek olan sizsiniz.Ama hangisi işte? Yine de ayıp etti.
Ama hangisi işte? Yine de ayıp etti.
VerdimYol verdin dimi bacim
Tanıma aşamasındaydık. Analiz edebilecek kadar tanımıyorum onu.Onu analiz edecek sizsiniz.Taniyan, yaklaşımlarını, planlarını değerlendirebilecek olan sizsiniz.
Haklısınız.Hangisi olduğunun ne önemi var? İki ihtimalde de beş para etmez bir adam çıkıyor sonuç olarak.
3. seçenek kendisi evlilik öncesi cinselliğe karşı birisidir kendiside yapmamıştır ve evleneceği kişiden de bunu bekleyebilir . ki böyle bir çok tanıdığım erkek kız var.Normal değil
2 seçenek var
Ya zamanla senden cinsellik isteyecek
Ya da onla bunla yattın diye suçlayıp seni aşağı çekecek.
eğer gerçekten önemli olmasaydı sormayı bırak ima dahi etmezdi.
Bakir değil.3. seçenek kendisi evlilik öncesi cinselliğe karşı birisidir kendiside yapmamıştır ve evleneceği kişiden de bunu bekleyebilir . ki böyle bir çok tanıdığım erkek kız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?