erkegın guvenı nasıl kazanılır

sevdagnc19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
145
23
13
30
bi erkegın guvenı nasıl kazanılır .
2 aydır bırlıkdeyız eskı sevgılısı bunu aldattıgı ıcın cocuk herseyden suhpelenıyo a desen altından busuru senaryo yonetebılır

Arkadaşınız geçmişte güvensizlik sorunu yaşadığı için size güvenmesi zaman alabilir.Siz, bana göre doğal olun, olduğunuz gibi davranın.Arkadaşınızın size karşı güveni zamanla artacaktır zaten:))

Kaygı duymasi gayet normal.. senide zaman içerisinde tanımaya çalışacaktır şu aşamada hayatına kim girerse girsin "kaygılı bağlanma" yaşayacaktır.. bunuda sevdiği, değer verdiği değerler sende sahip çıkarak ancak aşabilirsin..

Siz kendinizi ona ispatlamak yerine, eski sevgilisi değil de siz olduğunuzu anlatın bence... Eski sevgilisinin ihanetinin bedelini siz niye ödeyesiniz?

Sorunuz "bir erkeğin güveni..." değil, "bir paranoyağın güveni nasıl kazanılır" şeklinde olmalı o zaman; zira güvenin kadın / erkek olmaktan ziyade, daha çok mental durumlarla ilgisi var.
Onun mental durumları da sizin çözebileceğiniz bir mesele değil.
Uzman yardımı alsın, sonra tekrar ilişki yaşasın.

Kaygı duymasi gayet normal.. senide zaman içerisinde tanımaya çalışacaktır şu aşamada hayatına kim girerse girsin "kaygılı bağlanma" yaşayacaktır.. bunuda sevdiği, değer verdiği değerler sende sahip çıkarak ancak aşabilirsin..
tsk ederım yorumun için inş asabılırız

Sorunuz "bir erkeğin güveni..." değil, "bir paranoyağın güveni nasıl kazanılır" şeklinde olmalı o zaman; zira güvenin kadın / erkek olmaktan ziyade, daha çok mental durumlarla ilgisi var.
Onun mental durumları da sizin çözebileceğiniz bir mesele değil.
Uzman yardımı alsın, sonra tekrar ilişki yaşasın.
paranoyak durumuna daha gelmedi:D

benim nişanlım da aldatılmış hem de çok sevdiği bir kız tarafından hala bu travmatik durumdan çıkabilmiş değil ama bana sonsuz güveniyor kaç tane olay oldu her zaman sana güveniyorum kimsenin ne söylediği umrumda değil ben seni biliyorum der nasıl bu kadar güvenebiliyor anlamış değilim evet ondan başkasını gözüm görmüyor ama öyle bir olay yaşayıp hem de peşimi bırakmayan eski sevgililerimle uğraştığı halde gram şüphe etmez bir kere bile telefonumu karıştırmamıştır onun telefonu benim elimden düşmezken hem de sebebi sanırım ona nasıl baktığımda gizli doğal oluşumda sonuçları çok ağır olsa bile hiç yalan söylemeyişimde gizli dobra olmam da gizli

benim nişanlım da aldatılmış hem de çok sevdiği bir kız tarafından hala bu travmatik durumdan çıkabilmiş değil ama bana sonsuz güveniyor kaç tane olay oldu her zaman sana güveniyorum kimsenin ne söylediği umrumda değil ben seni biliyorum der nasıl bu kadar güvenebiliyor anlamış değilim evet ondan başkasını gözüm görmüyor ama öyle bir olay yaşayıp hem de peşimi bırakmayan eski sevgililerimle uğraştığı halde gram şüphe etmez bir kere bile telefonumu karıştırmamıştır onun telefonu benim elimden düşmezken hem de sebebi sanırım ona nasıl baktığımda gizli doğal oluşumda sonuçları çok ağır olsa bile hiç yalan söylemeyişimde gizli dobra olmam da gizli

ne guzel bi sevgılıye sahıpsınız oyle:))

ne guzel bi sevgılıye sahıpsınız oyle:))
bazen de insan bu kadar da çok güvenmesine gıcık oluyor çünkü pek kıskanmıyor :D sadece giyimimi kıskanıyor eski sevgilim aradı mı ya da biri beni beğendiğini söyledimi duysa falan sadece bana ulaşmalarını engelliyor o kadar bana bir şey demiyor hiç kızmıyor insan sinir oluyor :D :D

bazen de insan bu kadar da çok güvenmesine gıcık oluyor çünkü pek kıskanmıyor :KK70: sadece giyimimi kıskanıyor eski sevgilim aradı mı ya da biri beni beğendiğini söyledimi duysa falan sadece bana ulaşmalarını engelliyor o kadar bana bir şey demiyor hiç kızmıyor insan sinir oluyor :KK70: :KK70:

kıskanılmamak cok uyuz eder ınsanı :D

elin kızının derdini sen neden çekeceksin ki sen gerekenleri yaparsın halen güvenemiyorsa kendi sorunu kendini yiyip bitirmene gerek yok bence. bir ilişkiye başlıyorsa geçmişi geçmişte bırakmalı insan karşısındaki ekstra külfet çıkartmamalı.

Bu durum sizle ilgili değil. Güven sağlayamazsınız. Onun psikoloğa gitmesi konusunda yönlendirin.
Eğer destek almazsa işiniz gerçekten zor.
Sürekli bir açıklama yapmak durumunda kalacaksınız.
Bazen açıklamalarınız dahi yetersiz gelecek çaresiz kalacaksınız...

bi erkegın guvenı nasıl kazanılır .
2 aydır bırlıkdeyız eskı sevgılısı bunu aldattıgı ıcın cocuk herseyden suhpelenıyo a desen altından busuru senaryo yonetebılır

Başlığı görünce sizin bir hatanız var sandım.

Kendi kaybettirmediğiniz şeyi neden siz kazandırmaya çalışıyorsunuz?

Alışveriş yaptığınız adam "önceki müşteri paramı vermedi" diyip size tavır yapsa "deli misin be adam" der dükkandan çıkarsınız...

Ama ilişkisini yürütemeyip faturayı size kesen çocuklara da böyle güven aşılamaya çalışırsınız.

Ne cesaretle önceki ilişkisinin gölgesini size yansıtabiliyor, bunun hesabını sormak yerine bir de çaba harcadığınıza göre ya bu çocuk dünyadaki tek erkek ya da size ondan başka kimse bakmaz.

Bu tiplere türünün son örneği gibi davranırsınız onların da ilk işleri kendilerini iyi hissettikten sonra size yol vermek olur.

Sonra da erkeklerdeki bu özgüven nereden geliyor diyoruz, işte buradan.

on karşı açık olun .mesela ben eski sevgilim msj atsa ona söylerdim bir yere giderken falan ona söylerdim

Back
X