- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi canimanacanan
-
O ADAMIN canı yandığımda mutlu olacağım.başka türlü zorNeden boyle yapiyorsun yaw? Guncel olmayan seyleri guncelmis gibi aktariyorsun? Hemde detayli detayli aktarmissin. Guncel biseyler varsa onlarla gel.. bir hayalle yasamak zor olmali..karaidakinin hayatini dusune dusune kendini harap etmenin anlami yok.. kendine baska bi hayat kur.. cunku baska sansin yok
Neden boyle yapiyorsun yaw? Guncel olmayan seyleri guncelmis gibi aktariyorsun? Hemde detayli detayli aktarmissin. Guncel biseyler varsa onlarla gel.. bir hayalle yasamak zor olmali..karaidakinin hayatini dusune dusune kendini harap etmenin anlami yok.. kendine baska bi hayat kur.. cunku baska sansin yok
Aynen vardır aranızda yaşurayı bir psikiyatrist okusa kadıncağızı alıp yatırarak tedavi edecek.
Nasil yaa nasil seni kandirarak boşadiSen ne dersen onun maddi manevi canı yanınca rahatlayacağım ben başka türlü zor.
Siz varsınız yaAynen vardır aranızda ya
Arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim.eşimle bir il merkezinde oturuyorum.annem de 1 saatlik uzaklıkta komşu bir ilin ilçesinde oturuyor.annemin oturduğu ilçe ile yine annemin ili arası 1 saat.aklınız karışmasın toplamda eşimle oturduğumuz ile 2 saat uzaklıkta annem.neyse ben anneme gittim 1 haftalığına dün eşimi aradım.aynen şunları söyledim." şekerim gelip beni alır mısın annemden?" aynen şöyle cevap verdi. "alamam şekerim sen minibüse bin merkez ile otogara gel ben seni oraya gelip alırım." bu durum normal mi? Gayet de iyi bir arabası var.akrabaları bir şey için çağıraa koşar hamile karısına böyle diyor.bu adamın bu davranışı normal mi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz?
Kullanamıyorsam ne olacak? Ben asla araba kullanamam her insan araba kullanacak diye bir şey yok. Panik biriyim ve bunu bile bile ne kendi canıma ne başkalarının canına kastedemem.
Müsait olmasını beklemek neden saçma olsun, işlerimi müsait olduğu zamanlara ayarlayabiliyorum sorun teşkil etmiyor.
Diyelim yanmadi hic? Omrunu bunu bekleyerek mi gecireceksinO ADAMIN canı yandığımda mutlu olacağım.başka türlü zor
Yazdıklarınızın gerçek olduğunu düşünmüyorum. İyi eğleniyorsunuz.O ADAMIN canı yandığımda mutlu olacağım.başka türlü zor
Tabii ki benim bileceğim iş herkesin ilişki dinamiği farklı. Sizin öyle benim böyle.Sizin bileceğiniz iş. Eşinizle bu konuda anlaşıyorsanız zaten bana laf düşmez de. Benim yaşantıma garp geldi. Eşimin keyfini bekleyemem hiçbir şey için. Tez canlıyım.
Bin yıl önceki olayları yeni gibi anlatıyo.Nasil yaa nasil seni kandirarak boşadihaklarini alamaman icinmi yaptı bunu.inanilir gibi değil
Ee sen neden evine dönmek istiyosun o halde bosanmissiniz zaten
Hehe koşacam hem de.öyle datlu bir goca ki....
Beni gelip almayan adam akrabaları türkiyenim bir ucundan arayınca gidip ayaklarına alıyordur.buna ne diyonuz? Ben miyim ruh hastası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?