- 15 Haziran 2016
- 7.901
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.032
- 348
- 39
- Konu Sahibi canimanacanan
-
Herşey iyi hoş da şu yaptığınız iyilikleri söylemesenizEvet belki Allah hasta bi kadinin evini temizledigim icin bi mukafat verir.karnindaki cocugun hakkina girmissin diyeceksen kendimi iyi hissetigim icin hareketli olmak bana hep iyi geldi.
Madalyami takAcaklar aferin diye yazilinca kendimi nasil anlatabilirimHerşey iyi hoş da şu yaptığınız iyilikleri söylemeseniz
Mükafatını Allah tan bekliyorsanız Allah ile aranızda kalması gerekmiyor mu ya
Madalyami takAcaklar aferin diye yazilinca kendimi nasil anlatabilirimHerşey iyi hoş da şu yaptığınız iyilikleri söylemeseniz
Mükafatını Allah tan bekliyorsanız Allah ile aranızda kalması gerekmiyor mu ya
Allah rızası için yaptığınız iyiliği size mükafat vermekten aciz bir kula ispatlamak zorunda mısınız?Madalyami takAcaklar aferin diye yazilinca kendimi nasil anlatabilirim
Şimdi iyice hatirladim bu üyeyi sanki hala evli gibi yeni yaşıyor gibi konular açardı eski eşiyle geçmişte yaşadığı anlaşmazlıklarla ilgili çok üyeliği vardı
Memleketine bile dönmüyor, belki adam tekrar gelir alır diye.Evet o. Eski kocasını düşünmeye harcadığı zamanı çocuğuna harcasa keşke ama işte koca önemli
Bende toplu taşımaya en son hangi yıl bindim hatırlamıyorum bile. Ben istesem eşim istemez her yere bırakır alır. Arabanın sefasını sürmeyeceksem o araba niye var?
Şımarıklıkmıy mış bu? Kocama şımarıyorum kime ne
Evet belki Allah hasta bi kadinin evini temizledigim icin bi mukafat verir.karnindaki cocugun hakkina girmissin diyeceksen kendimi iyi hissetigim icin hareketli olmak bana hep iyi geldi.
Memleketine bile dönmüyor, belki adam tekrar gelir alır diye.
Ispatlamak zorunda evet degilim ama burdaki amac yaptigim iyiligi goze sokmak da degil ancak boyle hadsiz konusanlara gelemiyorum dogumuma kalmis sadece bir gun endiselerim korkularim tavan yapmis sinirlerim alt ust gece gram uyku uyuyamaz olmusum madalyami takacaklarmis da bana elimde degil malesef cevap vermesem icmde kalirdi bana madalyami takilacakmis diye hadsiz konusana degil de bana yazmaniz da ayri bi ilginc.hamile ve dogumuna sadece bir gun kalmis olan birini de siz suan sitrese sokuyorsunuz ne yaptiginizi siz dusunun o zaman.niyetim kimseyle tartisma cikarmak ya da biseyleri sokmak degil.Allah rızası için yaptığınız iyiliği size mükafat vermekten aciz bir kula ispatlamak zorunda mısınız?
Kendinizi anlatınca ne kazandınız? Ne kaybettiniz? Bence bir düşünün
Hayırlı doğumlar bir avazda inşallahIspatlamak zorunda evet degilim ama burdaki amac yaptigim iyiligi goze sokmak da degil ancak boyle hadsiz konusanlara gelemiyorum dogumuma kalmis sadece bir gun endiselerim korkularim tavan yapmis sinirlerim alt ust gece gram uyku uyuyamaz olmusum madalyami takacaklarmis da bana elimde degil malesef cevap vermesem icmde kalirdi bana madalyami takilacakmis diye hadsiz konusana degil de bana yazmaniz da ayri bi ilginc.hamile ve dogumuna sadece bir gun kalmis olan birini de siz suan sitrese sokuyorsunuz ne yaptiginizi siz dusunun o zaman.niyetim kimseyle tartisma cikarmak ya da biseyleri sokmak degil.
Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim sezaryen olacam korona vakalari cok artmis durumda dev hastanesinde olacak dogumum cok endiseliyim en cok hastaliktan korkuyorum dua edin insallahHayırlı doğumlar bir avazda inşallah
Hiç dert edip kendinizi strese sokmayın. Bana da garip geliyor, hamileyken şunu bunu rahatlıkla yaptım diyenlere, yok alkış sana yok madalya mı verecekler diyenler..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..Ispatlamak zorunda evet degilim ama burdaki amac yaptigim iyiligi goze sokmak da degil ancak boyle hadsiz konusanlara gelemiyorum dogumuma kalmis sadece bir gun endiselerim korkularim tavan yapmis sinirlerim alt ust gece gram uyku uyuyamaz olmusum madalyami takacaklarmis da bana elimde degil malesef cevap vermesem icmde kalirdi bana madalyami takilacakmis diye hadsiz konusana degil de bana yazmaniz da ayri bi ilginc.hamile ve dogumuna sadece bir gun kalmis olan birini de siz suan sitrese sokuyorsunuz ne yaptiginizi siz dusunun o zaman.niyetim kimseyle tartisma cikarmak ya da biseyleri sokmak degil.
Amin tesekkur ederimHiç dert edip kendinizi strese sokmayın. Bana da garip geliyor, hamileyken şunu bunu rahatlıkla yaptım diyenlere, yok alkış sana yok madalya mı verecekler diyenler..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
Siz Allah rızası için dediğiniz için ben de olura o rızadan mahrum kalmayın diye Allah rızası için uyardımIspatlamak zorunda evet degilim ama burdaki amac yaptigim iyiligi goze sokmak da degil ancak boyle hadsiz konusanlara gelemiyorum dogumuma kalmis sadece bir gun endiselerim korkularim tavan yapmis sinirlerim alt ust gece gram uyku uyuyamaz olmusum madalyami takacaklarmis da bana elimde degil malesef cevap vermesem icmde kalirdi bana madalyami takilacakmis diye hadsiz konusana degil de bana yazmaniz da ayri bi ilginc.hamile ve dogumuna sadece bir gun kalmis olan birini de siz suan sitrese sokuyorsunuz ne yaptiginizi siz dusunun o zaman.niyetim kimseyle tartisma cikarmak ya da biseyleri sokmak degil.
Eski konuyu okudum ama aynı konu değil bence arkadaşlar. Buradaki kadın “Şekerim beni alır mısın?” diyor, diğerinde canım beni alır mısınajsjajjsjsjs ciddi olamadım yine ruh hastası yaBanuçiçek yazınca fark ettim ben de. Ara sayfalarda da konuşulmuş hatta.
Başlığı bile pek değiştirmemiş, aşağıdaki önerilen benzer konular kategorisinde eski konuları var
Kullanamıyorsam ne olacak? Ben asla araba kullanamam her insan araba kullanacak diye bir şey yok. Panik biriyim ve bunu bile bile ne kendi canıma ne başkalarının canına kastedemem.Şımarıklık değil de bağımlılık bence bir noktadan sonra. Bir yerlere gitmek için sürekli eşinin müsait olmasını beklemek saçma. Çalışmıyorsa bir şey diyemem tabi. Kendiniz kullanabilirsiniz sefası en güzel öyle çıkar.
Ok ok en iyi gelin sensinEvet belki Allah hasta bi kadinin evini temizledigim icin bi mukafat verir.karnindaki cocugun hakkina girmissin diyeceksen kendimi iyi hissetigim icin hareketli olmak bana hep iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?