Erkeğin hamile eşini almaması normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

canimanacanan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2021
49
15
3
40
Arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim.eşimle bir il merkezinde oturuyorum.annem de 1 saatlik uzaklıkta komşu bir ilin ilçesinde oturuyor.annemin oturduğu ilçe ile yine annemin ili arası 1 saat.aklınız karışmasın toplamda eşimle oturduğumuz ile 2 saat uzaklıkta annem.neyse ben anneme gittim 1 haftalığına dün eşimi aradım.aynen şunları söyledim." şekerim gelip beni alır mısın annemden?" aynen şöyle cevap verdi. "alamam şekerim sen minibüse bin merkez ile otogara gel ben seni oraya gelip alırım." bu durum normal mi? Gayet de iyi bir arabası var.akrabaları bir şey için çağıraa koşar hamile karısına böyle diyor.bu adamın bu davranışı normal mi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz?

Otogardan alırım demiş zaten, dert edilecek bir durum değil bence. İlaveten hamilelik bir hastalık hali değil, milyonlarca kadın son haftalarına kadar çalışıyorlar, belki hormonlardan biraz abartmışsınız

Araba kullanmayı biliyorsanız bir sonraki gidişinizde arabayı alıp gidin.
Eşinizin yaptığı hoş değil tabi ama sizin bu beklentiniz de bana garip geliyor. Ne o ilkokul öğrencisi miyiz ki eşlerimiz bizi bıraktıkları yerden geri alsınlar?
Hamile olduğunuz için hassas olabilirsiniz ama ben her şartta istediğim şekilde gidip gelebilmeyi, özgür olmayı seçerdim.

Hamile olunca ne oluyor? Niye kendinize hastaymış gibi muamele yapıyorsunuz? Hasta değil hamilesiniz önce bunun farkına varın. Alıp almama konusuna gelince hamilelikten bağımsız konuşuyorum buraya dikkat!! Eşimin arabası varken benim minibüse binmem için eşimin ölüm kalım derdinde falan olması lazım heralde. Gerekirse kendi biner ben o arabayla giderim anneme yada başka yere her neyse..

Korona varken hamile halinizle sizi toplu taşımaya bindirmesi, hem de arabası varken, bence çok büyük eşeklik (kusura bakmayın)

Harikasınız harika bayıldım bu yoruma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…