- 26 Kasım 2021
- 49
- 15
- 3
- 40
- Konu Sahibi canimanacanan
-
Otogardan alırım demiş zaten, dert edilecek bir durum değil bence. İlaveten hamilelik bir hastalık hali değil, milyonlarca kadın son haftalarına kadar çalışıyorlar, belki hormonlardan biraz abartmışsınızArkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim.eşimle bir il merkezinde oturuyorum.annem de 1 saatlik uzaklıkta komşu bir ilin ilçesinde oturuyor.annemin oturduğu ilçe ile yine annemin ili arası 1 saat.aklınız karışmasın toplamda eşimle oturduğumuz ile 2 saat uzaklıkta annem.neyse ben anneme gittim 1 haftalığına dün eşimi aradım.aynen şunları söyledim." şekerim gelip beni alır mısın annemden?" aynen şöyle cevap verdi. "alamam şekerim sen minibüse bin merkez ile otogara gel ben seni oraya gelip alırım." bu durum normal mi? Gayet de iyi bir arabası var.akrabaları bir şey için çağıraa koşar hamile karısına böyle diyor.bu adamın bu davranışı normal mi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz?
Otogardan alırım demiş zaten, dert edilecek bir durum değil bence. İlaveten hamilelik bir hastalık hali değil, milyonlarca kadın son haftalarına kadar çalışıyorlasordumr, belki hormonlardan biraz abartmışs
Sordum şımarıkşık yapıyormuşum.ne varmış yani minübüse binip 1 saatlik il merkezine gelebilirmiiim.Neden alamazmış sordunuz mu
Wvet ama şimdi kocamın annemin evine gelip beni almasını istiyorum.Daha önce hamile iken kendiniz gidip geldinizmi? Kaç aylık hamilesiniz? Erkekler bazen düşüncesiz olabiliyor.
O zaman yorgunum az daha kalacam deyin belki gelir.Wvet ama şimdi kocamın annemin evine gelip beni almasını istiyorum.
Sordum şımarıkşık yapıyormuşum.ne varmış yani minübüse binip 1 saatlik il merkezine gelebilirmiiim.
Korona varken hamile halinizle sizi toplu taşımaya bindirmesi, hem de arabası varken, bence çok büyük eşeklik (kusura bakmayın)Arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim.eşimle bir il merkezinde oturuyorum.annem de 1 saatlik uzaklıkta komşu bir ilin ilçesinde oturuyor.annemin oturduğu ilçe ile yine annemin ili arası 1 saat.aklınız karışmasın toplamda eşimle oturduğumuz ile 2 saat uzaklıkta annem.neyse ben anneme gittim 1 haftalığına dün eşimi aradım.aynen şunları söyledim." şekerim gelip beni alır mısın annemden?" aynen şöyle cevap verdi. "alamam şekerim sen minibüse bin merkez ile otogara gel ben seni oraya gelip alırım." bu durum normal mi? Gayet de iyi bir arabası var.akrabaları bir şey için çağıraa koşar hamile karısına böyle diyor.bu adamın bu davranışı normal mi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz?
Harikasınız harika bayıldım bu yoruma.Hamile olunca ne oluyor? Niye kendinize hastaymış gibi muamele yapıyorsunuz? Hasta değil hamilesiniz önce bunun farkına varın. Alıp almama konusuna gelince hamilelikten bağımsız konuşuyorum buraya dikkat!! Eşimin arabası varken benim minibüse binmem için eşimin ölüm kalım derdinde falan olması lazım heralde. Gerekirse kendi biner ben o arabayla giderim anneme yada başka yere her neyse..
İşte ben de bunu diyorum.Korona varken hamile halinizle sizi toplu taşımaya bindirmesi, hem de arabası varken, bence çok büyük eşeklik (kusura bakmayın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?