• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğin küçük olması

kokoco95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
473
193
103
29
Herkese merhaba bir aydır biriyle tanıştım ve konuşuyorum öyle normal konuşması güzel kibar efendi ilgili biri farkediyorum beğeniyo arkadaşlarımda farketti ama gelin görün ki yaş sorunu var . Ben 26 ya girecem kendisi de 23 yaşında. Ben öğretmenim o asker Yaş sorun değil aslında yaştan önemli olan dış görünüşüde büyük göstermiyor. Ben de çok büyük durmam ama o da hiç büyük durmuyo benden ve ben takıntılıyım sevgilimin yanında daha genç ve güzel gözükmeye. Yaşı da küçük geliyo daha kafa yapısı çok değişir daha çok kişiye aşık olur gibi düşğnüyorum. Fikirleriniz nedir şuan konuşuyoruz sadece ne yapmalıyım o sorun etmiyo ama benim en küçük sevgilim bile benden 5 yaş büyüktü. Böyle alışıkta değilim fikirlerinize ihtiyacım var

Esim benden küçük 4 yaş. Sıkıntı yok hiç problem etmedik. Size bağlı bu. Yaş konusunda takıntı yapıyorsanız sizin için olabilir. Başkasına ne ? Kime ne yani. Kafa olarak erkekler zaten hiç bizaman büyümedigi için farketmedi
Dış görünüş peki eşiniz sizden büyük duruyor muydu ? Bi de yaşlarınız kaçtı tanıştığınızda ben 30 olup o 28 olsa sorun değil ama 23 bana çok küçük geliyo

Bence yürümez bu iliski. 23 yasinda bir erkek cok cok kucuk ya, sevgili olun ama uzun dusunmeyin. Ben 35 o 32 deseniz ne olacak derdim, miss gibi de olur derdim.
evet öyle olsa ben de sorun etmezdim dediğiniz gibi 23 erkek için gerçekten küçük bir yaş

Üstteki arkadaşa katılıyorum.

Ben 35 yaşındayım. O da 32 deseydiniz o daha olur gibiydi.

Ya da ben 40 o 35 deseydiniz ona da amemna.

Ama siz kendiniz zaten küçüksunuz
Erkek arkadaşınız bence şu an çocuk. Hakikaten çocuk.

Olmaz bence. Tek oluru bekleyin buyüsün. Turkan sorayin filmindeki gibi. Ama orda da filmin sonu turkan sorayim aleyhine çalışıyordu. Bilemedim
Ben olsam yürütmezdim.

30lardan sonra olsa daha sağlam kişilikler olurdu bence
Ama 25 ve 23ü bilemedim doğrusu
Hem onun hem sizin fikirleriniz çok rahat değişebilir o yaşlarda
Kafa yapısı çok olgun çok ciddi ben daha çocuksuyum ama gönül işlerinde yaş ve tip kriteri önemli geliyo bana dediğniz gibi. Bunu söyleyince ne var diyo 2 yaş . Sen de küçğksün 25 yaş kaf dağımı sanki diyo. Haklı evet ama bu anca arkadaşlıklar için olur sevgililk evlilik meseleleri için bana da küçük geliyo

Üstteki arkadaşa katılıyorum.

Ben 35 yaşındayım. O da 32 deseydiniz o daha olur gibiydi.

Ya da ben 40 o 35 deseydiniz ona da amemna.

Ama siz kendiniz zaten küçüksunuz
Erkek arkadaşınız bence şu an çocuk. Hakikaten çocuk.

Olmaz bence. Tek oluru bekleyin buyüsün. Turkan sorayin filmindeki gibi. Ama orda da filmin sonu turkan sorayim aleyhine çalışıyordu. Bilemedim
Ben olsam yürütmezdim.
Ben de yürütemem işte hep büyük erkekşerle oldum ve kendimi küçük prensesler gibi hissettim bu ruhumu okşamıştı. Ama küçük erkek her bakımdan da toy evet ilgisi var hoşlantısı var olgunda yaşına göre ama nolursa olsun işte yaşı o haklısınız

Kafa yapısı çok olgun çok ciddi ben daha çocuksuyum ama gönül işlerinde yaş ve tip kriteri önemli geliyo bana dediğniz gibi. Bunu söyleyince ne var diyo 2 yaş . Sen de küçğksün 25 yaş kaf dağımı sanki diyo. Haklı evet ama bu anca arkadaşlıklar için olur sevgililk evlilik meseleleri için bana da küçük geliyo
Şu an hemen evlenmeniz şart değil ki
Normal görüşün işte
Süreç içinde işler ciddileşirse zaten yaşın pek önemi kalmaz

Olgunluga erismis kişiler icin erkegin 3 yas kucuk olmasi büyük bir sirun teskil etmez görüsündeyim,lakin 23 yasinda asker toy bir gencin ,26 yasindaki ögretmen biriyle birlikteligi sorun yaratabilir. Kadinlar daha erken, erkekler gec olgunlasir .Genel olarak günümüzde 23 yas erkek yaşı ergenlikten yeni cikmis, hatta post ergen izlenimi veriyor.Yine de siz bilirsiniz.Secim sizin.

evett bana da öyle geliyor yani içimde bir heyecan var mı çok yok açıkçası körkütük aşıkta değilim sadece olabilir mi diye düşğndüm örnek var mıdır acaba diye

Bence daha çok genç. Erkekler 30 ve sonrası ancak olgunlaşmaya başlıyor (geneli) bir de yaş ne kadar küçükse o kadar gözü açılmamış oluyor. Sonradan gözü açılınca ilgisi sağa sola kayıyor. Şahsım adına ben tercih etmezdim.

Eğer iyi anlaşıyorsanız önemli değil. Zira iyi anlaştığımız bir insan bulmak kolay değil, 3 yaş ne ki? Hiç önemli değil.

Herkese merhaba bir aydır biriyle tanıştım ve konuşuyorum öyle normal konuşması güzel kibar efendi ilgili biri farkediyorum beğeniyo arkadaşlarımda farketti ama gelin görün ki yaş sorunu var . Ben 26 ya girecem kendisi de 23 yaşında. Ben öğretmenim o asker Yaş sorun değil aslında yaştan önemli olan dış görünüşüde büyük göstermiyor. Ben de çok büyük durmam ama o da hiç büyük durmuyo benden ve ben takıntılıyım sevgilimin yanında daha genç ve güzel gözükmeye. Yaşı da küçük geliyo daha kafa yapısı çok değişir daha çok kişiye aşık olur gibi düşğnüyorum. Fikirleriniz nedir şuan konuşuyoruz sadece ne yapmalıyım o sorun etmiyo ama benim en küçük sevgilim bile benden 5 yaş büyüktü. Böyle alışıkta değilim fikirlerinize ihtiyacım var
Yaş farkına karşı değilim ama genel olarak insan degisiyor. 30 dan sonra evliligin daha mantikli oldugunu dusunuyorum.

Kuzenim 35 eşi 28 yaşındaydı evlendiklerinde. Yaş farkı hiç sorun olmadı aralarında, iki de evlatları var, Allah nazardan saklasın

Back
X