• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğin küçük olması

Olgunluk diye düsünüyorsan, yasi sorun eden kiside bana pek olgun gelmiyor.
Hani desen çok cocuksu düsünüyor, anlasamiyorum,..

Ama banada "sevgilimden daha genç görünmek istiyorum" kritere açikçasi biraz çocuksu geliyor. Hani bir iliskiye etkileyen çok faktör var, anlamsak, mizah anlayisi, konusabilmek, ten uyumu,.. Yani onlarin hepsi tamam ise, "yasli görünmüyor" bana önemsiz geliyor.

3 yas nedir ya😏😂 yas farki
Olarak gormek bile hata bence.. herseyiniz uyuyorsa sadece 3-4 yas icin birakmazdm yani..genc erkek iyidir dinc tutar diyecem😂 ama erkegine bagli.. ayrica cocukca olmak yasla direkt baglantili birsey degil.. kimi 40 yasinda olgun degil kimi 25 inde olgun.. biz kadinlardada benzer durum var bence..

Bu yaş muhabbeti bir çeşit manipülasyon. Erkekler geç falan olgunlaşmaz, onlara tanınan imtiyazlar sebebiyle erken olgunlaşmaya ihtiyaç duymaz ve tabi genç kadınlara erişimi kolaylaştıran bu tespitler işlerine gelir.

Kadınların, erkeğin yanında güzel, genç görünmeliyim çabası da ne kadar saçma sapan şeylerin kadınlara yük olduğunun kanıtı. Neden öyle görünesin? Seninle hava atsıb diye mi? Neden daha iyi hissediyorsun? Bunlar sorgulanmalı.
Cunku toplum dayatmasi bu.. yeni doguran kadina bile
Baski yapiyo bizim insanimiz.. kilon var gobegin var vs vs. Bakimsizsin kendini saldin.. kadindan beklenti o kadar cokki .. her daim bakimli dinc olsek gebersek bile iyiyim denmesini bekliyolar.. kisaca kan kussak kizilcik serbeti diyoruz bazen

Ben de 26 yaşındayım eski erkek arkadaşım 23 yaşındaydı. Yerine göre olgundu diğer kişilerle kıyasla ama çocukluk da mevcuttu. Ben dayanamadım daha fazla ayrıldım. Gerek yok bence. Zaten bana göre bir erkeğin yaşı kaçsa -2 çıkart, asıl yaşı o. Çünkü onlar bizler gibi erken olgunlaşmıyorlar.

Eşimle sevgili olduğumuzda o 23 yaşındaydı, ben 26. Genel olarak benden daha olgun ve oturaklıdır ama o yaşta da çok çok olgundu, şöyleydi böyleydi diyemem. Ama ben de çok olgun değildim zaten.
Evlilik gibi bir düşüncem de olmadığı için problem etmedim yaşını. Zamanla şartlar değişti, evlilik düşündük ve evlendik.

Yaşını çok sorun ediyorsanız hiç başlamayın.
Ama hoşlanıyorsanız ve yaş problem değilse deneyin yani ne kaybedeceksiniz? Yarın evlenecek değilsiniz herhalde.

Herkese merhaba bir aydır biriyle tanıştım ve konuşuyorum öyle normal konuşması güzel kibar efendi ilgili biri farkediyorum beğeniyo arkadaşlarımda farketti ama gelin görün ki yaş sorunu var . Ben 26 ya girecem kendisi de 23 yaşında. Ben öğretmenim o asker Yaş sorun değil aslında yaştan önemli olan dış görünüşüde büyük göstermiyor. Ben de çok büyük durmam ama o da hiç büyük durmuyo benden ve ben takıntılıyım sevgilimin yanında daha genç ve güzel gözükmeye. Yaşı da küçük geliyo daha kafa yapısı çok değişir daha çok kişiye aşık olur gibi düşğnüyorum. Fikirleriniz nedir şuan konuşuyoruz sadece ne yapmalıyım o sorun etmiyo ama benim en küçük sevgilim bile benden 5 yaş büyüktü. Böyle alışıkta değilim fikirlerinize ihtiyacım var
3 yaş çok büyük bir fark değil. Olgun mu kafa yapınız uyuyor mu önemli olan bu

3 yas fark hiçbirşey değil, sıkıntı olmaz.
Biz de eşimle aşağı yukarı o yaşlardaydık tanistigimizda. Ama o benden büyüktü.
24 yaşındayken gayet olgun davranıyordu.yasina değil karakterine olgunluğuna insanlığına bakin

Ben soruş tarzınızdan dolayı sizi olgun görmedim ya belki mentalite olarak erkek kişisi sizden daha olgun bile olabilir :D Yanımdakinden genç ve güzel görünmek isterim çok kompleks kokan bir bildirim. Sanki böylece bilinçaltınızda aldatılmamayı garantiliyormuşsunuz gibi. Ya da bir çeşit ego savaşı var da galibi siz olmak istiyorsunuz. Sorumluluk sahibi olmak insanı büyütür ve akıl yaşta değil baştadır. 23 yaşında olup çok farklı gelişkinlik seviyesinde olabilir insanlar. Artık ergenlik bitmiş sonuçta. Yakışıklı veya kendinden genç erkeklerle birlikte olmak istememe durumu özgüven düşüklüğü kaynaklı yani çok gereksiz bir endişe. Burada okuyoruz 40 yaşında adamlar bile ne haltlar yiyor nasıl çocukça davranıyor...

Cunku toplum dayatmasi bu.. yeni doguran kadina bile
Baski yapiyo bizim insanimiz.. kilon var gobegin var vs vs. Bakimsizsin kendini saldin.. kadindan beklenti o kadar cokki .. her daim bakimli dinc olsek gebersek bile iyiyim denmesini bekliyolar.. kisaca kan kussak kizilcik serbeti diyoruz bazen
Ee bunu içselleştirerek nasıl değişsin. Küçücük kızlar hırboların yanında ay memem, ay oram şuram hasta oluyolar. De get demek, bilinçlenmek lazım. Her şey duruş meselesi.

Herkese merhaba bir aydır biriyle tanıştım ve konuşuyorum öyle normal konuşması güzel kibar efendi ilgili biri farkediyorum beğeniyo arkadaşlarımda farketti ama gelin görün ki yaş sorunu var . Ben 26 ya girecem kendisi de 23 yaşında. Ben öğretmenim o asker Yaş sorun değil aslında yaştan önemli olan dış görünüşüde büyük göstermiyor. Ben de çok büyük durmam ama o da hiç büyük durmuyo benden ve ben takıntılıyım sevgilimin yanında daha genç ve güzel gözükmeye. Yaşı da küçük geliyo daha kafa yapısı çok değişir daha çok kişiye aşık olur gibi düşğnüyorum. Fikirleriniz nedir şuan konuşuyoruz sadece ne yapmalıyım o sorun etmiyo ama benim en küçük sevgilim bile benden 5 yaş büyüktü. Böyle alışıkta değilim fikirlerinize ihtiyacım var
Sizin fikriniz önemli yapamayacağınızı düşünüyorsanız ilerde sorun yaşayabilirsiniz

Erkek arkadaşım 23 ben 25 yaşındayım. 2 yıldır birlikteyiz. Genel olarak yaşla alakalı bir sorunumuz yok. Erkek arkadaşımın yüzü genç gösteriyor baby face. Ben ise yaşımı gösteriyorum. Acaba büyük gösteriyor muyum diye komplex yaptığım oluyor ama dediğim gibi kafa olarak, anlaşma olarak bir problemimiz yok. Hatta yarın anneleri tanıştıracağız. Bakalım nasıl geçecek
Sizin ilişkiniz henüz yeni. Hatta bir ilişki bile yok ortada. Zamanla bekleyip görmek lazım. Huyunu suyunu bilmeden yorum yapmak yanlış olur

kafalar uyuyorsa şans verebilirsiniz ne kaybedersiniz ki. onun için de sorun yoksa olur. eskiden tersini düşünürdüm hatta bu yüzden reddettiğimde oldu ama gereksizmiş. kimi insan 20 sinde kimisi 30 unda olgunlaşır. denemezseniz aklınızda kalır hep.

Back
X