Erkeğin Nazlısı Kaprislisiyle Hiçbirşey Olmaz...

eldevarhayat

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
337
146
303
Antalya
Sevgilimle 2 yıl olmuştu. Sinirli biriydi. Kavgacıydı. Her daim kapris yaptı. En ufak tartışmada günlerce bazen haftalarca küstü. Her ağladığımda karşımda odun gibi öyle durdu. İkide bir yok yere terk etti.

15 gün önce de saçma bir sebeple terk etti. Sebep arkadaşıyla buluştuğunda tek bir mesaj atmamdı. O gün kolumu ütüyle feci şekilde yakmıştım. Sevgilim de biliyordu. Sesini duymaya ihtiyacım vardı. "Beni neden aramıyorsun?" demiştim. Mesaj da buydu. "Beni arkadaşımın yanında rahatsız ettin" diye ağzına geleni saydı o gün ve benden ayrıldı.

15 günden sonra, dün beni yanına çağırdı. 25 yaşında olmama rağmen, çocuk gibi akılsız davranıp gittim. Barıştık. Sonra eve bırktı. Saatler geçti, sevgilimden ses yok. "Ne yapıyorsun?" diye mesaj attım, ses yok. Biraz hastaydı. "Hastaydın ilaçlar uyuttu herhalde, tatlı rüyalar gör. Sabah da hastalığının durumunu söyle bana." dedim. Sabah uyandım, yine hiçbir şey yok.

Öğleden sonra artık başına bir şey geldi sanıp "Merak ettim seni. Niye cevap vermiyorsun?" dedim. "Yoğundum. Hem mecbur muyum sana cevap vermeye? Sen değişmezsin. Sürekli birşeyler bekliyorsun" diye bir cevap yazdı, ben onu o kadar merak etmişken. artık bu sondu benim için. Ondan ayrıldım. ayrıldığımdan haberi bile yok. Telefonumu kapattım. Hattımı değiştireceğim. ayrılık konuşması bile yapmayacağım. ayrılık konuşmasına değecek biri bile değil çünkü bunu gördüm. Böyle bir şeyden ayrılınır mı diyecek bazıları ama ayrılınıyor. Fazla naz aşık usandırdı. Tek bildiğim şey ise çok kırgın olduğum...

Sevgilimle 2 yıl olmuştu. Sinirli biriydi. Kavgacıydı. Her daim kapris yaptı. En ufak tartışmada günlerce bazen haftalarca küstü. Her ağladığımda karşımda odun gibi öyle durdu. İkide bir yok yere terk etti.

15 gün önce de saçma bir sebeple terk etti. Sebep arkadaşıyla buluştuğunda tek bir mesaj atmamdı. O gün kolumu ütüyle feci şekilde yakmıştım. Sevgilim de biliyordu. Sesini duymaya ihtiyacım vardı. "Beni neden aramıyorsun?" demiştim. Mesaj da buydu. "Beni arkadaşımın yanında rahatsız ettin" diye ağzına geleni saydı o gün ve benden ayrıldı.

15 günden sonra, dün beni yanına çağırdı. 25 yaşında olmama rağmen, çocuk gibi akılsız davranıp gittim. Barıştık. Sonra eve bırktı. Saatler geçti, sevgilimden ses yok. "Ne yapıyorsun?" diye mesaj attım, ses yok. Biraz hastaydı. "Hastaydın ilaçlar uyuttu herhalde, tatlı rüyalar gör. Sabah da hastalığının durumunu söyle bana." dedim. Sabah uyandım, yine hiçbir şey yok.

Öğleden sonra artık başına bir şey geldi sanıp "Merak ettim seni. Niye cevap vermiyorsun?" dedim. "Yoğundum. Hem mecbur muyum sana cevap vermeye? Sen değişmezsin. Sürekli birşeyler bekliyorsun" diye bir cevap yazdı, ben onu o kadar merak etmişken. artık bu sondu benim için. Ondan ayrıldım. ayrıldığımdan haberi bile yok. Telefonumu kapattım. Hattımı değiştireceğim. ayrılık konuşması bile yapmayacağım. ayrılık konuşmasına değecek biri bile değil çünkü bunu gördüm. Böyle bir şeyden ayrılınır mı diyecek bazıları ama ayrılınıyor. Fazla naz aşık usandırdı. Tek bildiğim şey ise çok kırgın olduğum...

acaba nasıl bir arkadaşmış ki bu insan
msj attın diye sinirlendi..emin misin seni aldatmadığına?

sevgisinde hep birşeyler eksikti. çok sinirli biriydi. kırıp döker. tamir eder. sonra yine aynısını yapardı. son zamanlarda hep beni suçlamaya başlamıştı..

evet okuduğum kadarıyla saçma sapan sebepler...

senı kandırmasına izin verme yol ver gitsin..
insan sevdiği insana ''benı neden arıyorsun''
ya da ''aramak zorunda mıyım'' der mı yaa..

bırak ne hali varsa görsün..kendını ne .b....zannediyorsa

erkek ucubesi

Ne kadar rahat,sorumsuz bir adam...
Hic tahammulumun olmadigi tiplerden...en dogrusunu yaparsin. Seni kaybetmeyeceginden cok emin sanki. Oyle bir izlenim aldim. Veya adamin kaybetme gibi bir derdi yok. Boylesine verilecek en dogru yanit da sessizlik. Ya hicbir sekilde cevap vermeyeceksin. Beceremeyecegini de dusunuyorsan hattini degistirmek en mantiklisi.

daha geçen gün sabaha kadar oturdum ona mail yazdım. onun bu davranışlarının beni üzdüğünü onu ne kadar sevdiğimi ifade eden bir mail. hiçbir tepki vermedi. daha sonra sebebini sordum tepki vermemesinin. "yazdıklarından sonra buluşmaya çağırdım. bu da bir cevap işte" gibi birşey dedi. yani senle buluşmam sana bir hediye bir lütuf demek istedi galiba. söylediği bazı ağır şeyleri şu an görüyorum.

elinden geliyosa vazgec. elinden geliosa diorum cnk agız söyler ama bi arasa erirsin yine tecrübeyle sabit ne yazıkki

tabiki de bu sebepten ayrılır insan ,daha ne olsun..
çok doğru bi karar vermişsin... hatta geç bile kalmışsın...
sana ulaşıp telefonu niye kapattığını sorarsa mecbur muyum sana hesap vermeye dersin:)

Bence de geç bile kaldım. Telefonum kapalı da olsa açık da olsa onunla hiçbir şekilde muhatap olmak istemiyorum artık. Büyük ihtimalle de hattımı değiştireceğim ama bir bankanın mülaktında yedeklere kaldım. ararlar da ulaşamazlar diye korkuyorum.

Bence de geç bile kaldım. Telefonum kapalı da olsa açık da olsa onunla hiçbir şekilde muhatap olmak istemiyorum artık. Büyük ihtimalle de hattımı değiştireceğim ama bir bankanın mülaktında yedeklere kaldım. ararlar da ulaşamazlar diye korkuyorum.

O halde kendinden eminsen degiştirme ama telefonlarına da hiç bir şekilde cevap verme..
İnan en dogrusunu yapıyorsun;sana böyle davranmaya hiç hakkı yok.
Tek kelime açıklamayıda hiç haketmiyor;bravo...:46::46::46:

Güvendiği basşka kişiler olmasa böyle rahat davranamnaz kesınlıkle ...
ayrılma kararını cok ısabetlı buldum , bundan sonra senı kandırmasına ızın verme sakın

telefonunu kapatma o arasın , senın cevap vermedıgını gorsun

en güzeiini yapmışsın gerçekten tebrik ederim....
bırak ne hali varsa görsün...
tekrar konuşmak buluşmak fln isterse gitme sakın....

Onunla olumlu ya da olumsuz hiçbir şekilde muhatap olmayacağım artık. Benim de hatalarım olmuştur mutlaka ama kimse bu kadar aşağılanmayı hak etmez.

Back
X