- Konu Sahibi eldevarhayat
mesaj atmış. "bana doğru şekilde davranmayı ne zaman öğreneceksin?" diye. kendini mükemmel sanıyor. ben de onun kölesiyim. komedi resmen. yazık. cevap vermedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesaj atmış. "bana doğru şekilde davranmayı ne zaman öğreneceksin?" diye. kendini mükemmel sanıyor. ben de onun kölesiyim. komedi resmen. yazık. cevap vermedim.
Kendimi gördüm ilişkinde.. çok sık duydum benzer cümleleri.. " Sen değişmezsin, istediğim gibi olamıyorsun, istediklerimi yapmıyorsun, cahilsin, çocuksun ....."hep beni bi kalıba sokmaya çalişti.. hep ayrılığı doladı diline.. hep yarı yolda bıraktı.. gel dediğinde gittim.. 2 sözüyle barıştım hep.. ne aptalmışım
benim 4 senem gitti.. senin gibi yaptım.. ayrılık konuşması bile yapmadım.. allah herkesin işini gücünü rast getirsin.. çok güzel bi sevgilisin sen.. özverilisin.. değerine layık bi adam çıkacak karşına.. umut dolu ol..
![]()
Nekadar kendini begenmis ???
Ay allahim yaa attigi mesajlara bak
inan cevap bile verme sakin bak
kendimizi cok asagilatiyoruz malesef
iyice g.tü kalkmis bunun afedersin
yoluna baksin bundan sonra aptalmidir nedir
sende kendine yeni bir hayat kur canim
biliyorum unutmak zor ama o öfke yokmu o öfke
unutturuyor inan bana
bide $öyle düsün, bu adamla evlenebilirmisin ??? MUtlu olurmusun??
çok teşekkür ederim. yaşadıklarımız neredeyse aynı. 2 senedir sürekli "bitti" dedi her tartışmada. bazen bırak gönlümü almasını ben ona yalvardım. normal bir kadın gibi naz yapmayı unuttum. bütün bunlara rağmen azıcık ilgi beklediğim için "sen peşinden koşacak adam meraklısısın" gibi sözlerle suçlandım hep. bu kadar çabama rağmen bana bunları yaptıysa ayrılık konuşmasına da değmez. zaten öyle bir konuşma yapmaya kalksam beni dinlemez, ne kadar üzüldüğümü görmez bile. sadece kim haklı kim haksız derdine düşer her zamanki gibi.
anca bu kadar benzeyebilirler.. nerdeyse kurulan cümleler bile aynı..hep bi suçlu aramalar, hep mükemmeli aramalar, hep bi cezalandırayım isteği, başak burcu mu acaba ? bana da sık sık " seni kimse çekemez sen köle arıyorsun " derdi.. halbukli sadece aşkına sahip çıkmasını erkek gibi davranmasını ikide bir küsmemesini istiyordum.. bak en basiti cnm ben kpss nin iptaliyle ilgili face de bi gruba msj attım. bu da msj ı gördü, o grupta bir sürü erkek var kendini neden gösteriyorsun neden msj atıyorsun sen benim istediğim gibi olamicaksın bitti bilmem ne dedi.. gene ben gönlünü aldım ve barıştık.. yani kendisi bu kadar detaycıyken bu kadar kılı kırk yararken benden habersiz türkü barlarda gezdi tozdu.. ve özür bile dilemedi.. adamdaki egoya bakar mısın.. nasıl kendisine aşık böyle..ne aptalmışım diyorum.. canım düzelmez bu.. bi 2 senen daha gitmesin.. valla bağrına taş bas ama bitir.. bunlar kendilerinden başka kimseye sevgi veremez...
Gereksiz herif. Kendini veli nimetten sayıyor.
Attığı mesajlarda bile senin ona cevap vermen yada yalvarman için kötü şeyler diyor üzülsün tutuşsun korksunda ona mesaj at ağla zırla.
Asla barışma asla. Gerçekten kadın olarak onurunu gururunu ayaklar altına daha fazla almasına izin verme.
Yaptığı hareketlere bak. İnsan adam gibi mesaj atar gönül almak için bu ne yapıyor aklınca daha fazla ezeyim derdinde.
Seni de sevmemiş bu sana diyim seven insan bunu sevdiğine yapmaz kıyamaz.
Affetmeyecekmiş, aklına kötü anılar geliyormuş, -miş, -muş... Sen cevap vermedikçe daha da çıldıracak ve bunların dozunu arttıracak emin ol. Amacı seni sinirlendirip tepki vermeni sağlamak çünkü. Hiiiç hattını da değiştirme bence değmez. Hatta keyfini çıkar paşazadenin son çırpınışlarının.![]()
hattımı değiştirmicem çünkü bu numarayı iş başvurusu yaptığım birkaç yere vermiştim. geri dönüş yaparlarsa bulamazlar. bir de dediğin gibi değiştirdiğime değmez. numara engelleme bölümünü arıyorum telefonda ama bulamadım henüz.