abi deme lazım olur diycem de geyikten banlanmak istemiyorum.
karşındaki kişiyi tanıyorsan hareketlerine anlamlar yükleyebilirsin.
ama tanımıyorsan anlaman biraz zor olur o sana açılmadan.
yaşlar kaç?
abi deme lazım olur diycem de geyikten banlanmak istemiyorum.
karşındaki kişiyi tanıyorsan hareketlerine anlamlar yükleyebilirsin.
ama tanımıyorsan anlaman biraz zor olur o sana açılmadan.
yaşlar kaç?
Ben 21 onun da 25 -26 oldugunu dusunuyorum.
Arkadasim var benden guzeldir kendime cirkin demiyorum ama erkekler genelde ona ilgi gosterir ,o da bubun farkinda.bu cocuk da biraz utangac mi cekingen mi bilmiyorum ama basi hep yerde gezoyor.bazen benle konusurken gozleri parliyor gibi geliyor ya da guluyor iste.mesela arkadasima bunu yapmadi.bir yandan da isinma olayidir diyorum yani ona isinmamistir bana isinmistir.ama hani insan he rkonustuguyla gulduguyle bo6le seyler dusunmez.bir yandan da belki sevgilisi bile olabilir.onu da ogrenemedim
Haklisiniz sanirim beklicem.beklicem de hep bekledim hic hbisi olmadi.nedense hoslandigini ogrenmeye calsiuyorum ama emin bile olsam gidip soylemem ki zaten.ne yaptigimi ben de bilmiyorum
Ben 21 onun da 25 -26 oldugunu dusunuyorum.
Arkadasim var benden guzeldir kendime cirkin demiyorum ama erkekler genelde ona ilgi gosterir ,o da bubun farkinda.bu cocuk da biraz utangac mi cekingen mi bilmiyorum ama basi hep yerde gezoyor.bazen benle konusurken gozleri parliyor gibi geliyor ya da guluyor iste.mesela arkadasima bunu yapmadi.bir yandan da isinma olayidir diyorum yani ona isinmamistir bana isinmistir.ama hani insan he rkonustuguyla gulduguyle bo6le seyler dusunmez.bir yandan da belki sevgilisi bile olabilir.onu da ogrenemedim
yani şimdi şöyle bi durum var.
çekingen olabilir karakter bakımından.
ama bir şeyler hissediyorsa bunu bakışmalardan daha başka bir tavırla belli ederdi.
yani telefonda ya da yüzyüze açılırdı çoktan diye düşünüyorum.
25-26 yaşındaki bir adamdan bahsediyoruz.
öyle çekiniyor ama benle konuşurken gözleri parlıyor biliyorum hoşlanıyor falan.. zannetmiyorum ben...
tabi aksi de olabilir bilemiyorum..