Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 21 onun da 25 -26 oldugunu dusunuyorum.abi deme lazım olur diycem de geyikten banlanmak istemiyorum.
karşındaki kişiyi tanıyorsan hareketlerine anlamlar yükleyebilirsin.
ama tanımıyorsan anlaman biraz zor olur o sana açılmadan.
yaşlar kaç?
Haklisiniz sanirim beklicem.beklicem de hep bekledim hic hbisi olmadi.nedense hoslandigini ogrenmeye calsiuyorum ama emin bile olsam gidip soylemem ki zaten.ne yaptigimi ben de bilmiyorumAbi falan demeyin, hoşlanıyorsa önünde sonunda gelir konuşur zaten.
Kardeşi gibi görmüyorsa abi deyince öyle görmesi gerektiğini düşünebilir.
Somra ne zaman konustu nsil sevgili oldunuz :))Sakın deme
Eşime ilk abi dediğimde üzülmüş abi diye görüyor beni demiş vazgeçecek olmuş![]()
Sonra ortak tanıdığımız arkadaşıma (kendisinin akrabası ) anlatmış kızda beni uyardı öyle abi demeyi kestim o da cesaretlenip konuştu benimle :)Somra ne zaman konustu nsil sevgili oldunuz :))
GuzelmisSonra ortak tanıdığımız arkadaşıma (kendisinin akrabası ) anlatmış kızda beni uyardı öyle abi demeyi kestim o da cesaretlenip konuştu benimle :)
yani şimdi şöyle bi durum var.Ben 21 onun da 25 -26 oldugunu dusunuyorum.
Arkadasim var benden guzeldir kendime cirkin demiyorum ama erkekler genelde ona ilgi gosterir ,o da bubun farkinda.bu cocuk da biraz utangac mi cekingen mi bilmiyorum ama basi hep yerde gezoyor.bazen benle konusurken gozleri parliyor gibi geliyor ya da guluyor iste.mesela arkadasima bunu yapmadi.bir yandan da isinma olayidir diyorum yani ona isinmamistir bana isinmistir.ama hani insan he rkonustuguyla gulduguyle bo6le seyler dusunmez.bir yandan da belki sevgilisi bile olabilir.onu da ogrenemedim