Erkeğin şiddete eğilimli olduğu anlaşılır mı ?

ayseayse00233

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
107
132
18
Merhaba kızlar,
Yeni biriyle tanıştım yaklaşık 2 ay oldu bu kişinin babasının bazı huylarının olduğunu öğrendim.Örneğin içince kendini kaybederek karşıdakine saldırma vs . Ancak çocuk tam tersi alkol kullanmayı sevmeyen sigarayı bile sağlığa zararlı gören biri .Bana değer veriyor gibi görünüyor şimdiye kadar hissetmediğim şekilde farklı hissettiriyor.Babası öyle diye çocuğu öyle yargılamak istemiyorum ancak hep aklımı bir soru kurcalıyor ya şiddete eğilimliyse bunu nasıl anlayabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim..

ancak ilerde anlayabilirsiniz. ama iki ihtimal var, ya babasından çok nefret edip onun gibi olmamak adına fazlaca çabalar ya da bilinçaltına yerleşmiştir bu durum ve öfke kontrolü sağlayamaz. yani ortası yoktur ya kadına çok değer verir ya hiç. umarım ilk söylediğim gibidir

Sürekli annesinden sevgiyle bahşediyor babasının da konuşmayı sevmediğini öyle mizaçlı biri olduğunu anlatıyor ama anladığım kadarıyla babasını da seviyor

Sürekli annesinden sevgiyle bahşediyor babasının da konuşmayı sevmediğini öyle mizaçlı biri olduğunu anlatıyor ama anladığım kadarıyla babasını da seviyor
kimi insan etrafındaki kişilerde sevmediği hareketleri sergilememek adına iki kez düşünür vs. nefret etme kısmı babasının bu huyunu sevmiyordur mesela. ama kimi insan bunu düşünemez aksine bilinçaltında yer edinir. bilemedim ancak ileride anlayabilirsiniz. bi kıskançlık anında falan verdiği tepkiden anlarsınız zaten

Bir kavgaya bakar.
Altından üstünden 7 ceddinden erkeklik adamlıktan girin bakalım, tepkisi ne oluyor...

Teşekkür ederim

Nasıl yani ailesine laf falan mı söyleyeyim
Yok, ana bacı olmaz.
Kadının böyle şeylere karıştırılmasına karşıyım ama babası, işte ne bileyim kültürü falan böyle aşağılar tarzda beğenmez şekilde konuşun, adam görmesek sana inanacağım, erkek diye sen mi çıktın karşı a falan deyin.
Ben bunu eşime milyon kere yapmışımdır, arabasını bile çizdim, eğer kılıma dokunacaksa sevgiliyken göreyim diye.
Yok, tık yok adamda.
O sebeple severim bu taktiği.
Ha tabi aksi bir şeyi de göze almak lazım, risk biraz büyük.

Bu benim için baya büyük risk ya ters teperse

Bu benim için baya büyük risk ya ters teperse
Tabi ki bunu yapmadan güvenli kalabalık bir yerde, kolay kurtulabilecek bir şekilde ve polis hızlı aramanızda olarak yapmanız lazım.
Şahsen ters tepecekse şimdi olsun, ben bu riski evlilikte değil sevgililikte göze alma taraftarıyım.
Yoksa evlendiğiniz adam en ufacık bir söze böğürüyor ya da dünyayı mı inletiyor bilinmezken, bu daha büyük bir risk benim için.

Hayatınızı geçirmeyi düşündüğünüz biriyse. Riske atmayı istememek nedir. Üç gün beş gün değil bir ömür geçireceksiniz bu insanla. Tabiki deneyin büyük bir kacga edin nasıl davranıyor. Bir de malesef erkekler her ne kadar babalarının dacranışlarını onaylamadıklarını söylesede evlenince aynısı oluyorlar.

Çok kolay çevresindeki arkadaşlarına,komşularına filan sorun onlar görmediyse zaten demek ki çokta öyle biri çıkmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…