Erkeğin süslü kadın istemesi normal mi

Benim için de dış görünüş önemlidir ekşi sözlükte erkeklerin kadınlardan istediklerini görünce kadınlar az bile kriter koyuyor müstahaklar

Annesinin saç rengi de kızıl değildir umarım.

Oha ruh hastasına bak. Bunun eski sevgili versiyonunu burada okumuştum ama anne ne alaka. Annesi hayatta miydi peki?

ay kendi kıllı poposunu temizlesin önce sonra karısına bunları desin kendine de hic bakmıyodur bu herif Allah bilir

Süslen derken neyi kasdediyor? Benim kızımda evdeyken yatak pijamalarını çıkarmıyor, saçını toplamıyor hatta duş bile almıyor dışarı çıkmayacaksa. Ben söylüyorum kendisine düzgün giyin saçını başını topla ws diye. Paspal paspal görmekten hoşlanmıyorum çünkü.

Ama eşiniz süslen derken, makyaj yapmanızı, saçlarınızın kuaförden çıkmış gibi yapılı olmasını, şıkır şıkır davete gider gibi giyinmenizi mi istiyor?
Eğer öyleyse abartılı ve rahatsız edici.
İnsanın üstü başı temiz ve derli toplu olması yeterlidir bana göre.

Öyle bir yazmışsınız ki pavyona düşmüş sandık kocanızı, baştan söyleyinsene böyle olduğunu

Söyledikleri normal. Sana uyuyor mu peki? Uyuyorsa sorun yok, uymuyorsa uğraşma.

Kadın veya erkek olsun fark etmez,bir insanın bakımlı eş istemesi normal bence. Kimse kariısında pis paspal birini görmek istemez her gün. Ama böyle sipariş verir gibi saçını şöyle boyat,evde böyle süslen demesi de anormal olmuş. O zaman sarışın birini bulsun,onunla evlensin yani.

Aklıma Mucize filminde oğulların kız görmeye giden annelerine sıraladıkları istekler ve annelerinin seçtikleri gelinler geldi izleyenler mutlaka gülmüşlerdir hatırlarlar.

Erkeğin eşini bakımlı / süslü görmek istemesi normal de hepsi bunu dile getirmez, ve daha evlenmeden bunu dile getirmesi bence pek normal değil ama neyse... Sizi sarı saçlı görmüş ve beğenmiş o saçınızı, öyle kalsın diyebilir, biz de demiyor muyuz arkadaşımıza ya da annemize, ablamıza, saçın böyle güzel olmuş hep böyle yap falan diye fikrini söyleyebilir ama dayatma boyutundaysa ben de rahatsız olurdum.

Kendileri b*klu donlarıyla gezerken birde bizi mi beğenmiycekler. Şu erkeklerin özgüveni beni benden alıyor ya gerçekten. Seven insan sürekli dış görünüşünü irdelemez. Tabi ki bakımlı olursun o ayrı bi konu ama sarı saç olayı yok artık. Hiç doğru ve normal değil ben kendimi nasıl iyi hissedersem öyle boyar, öyle giyinirim.

Güzel kokan bakımlı birini istemesi normal
Ama sipariş verir gibi olması saçma
Baştan öyle birini seçmeli idi

Hayır aslında abartmadım sarı saçla görüp beğendi bunu normal karşıladım ama sürekli sarı olsun demesi birtık abartı geliyor yarın öbür gün evlendiğimizde hamile olduğumda saçımı sarıya boyamazsam o zaman beni beğenmeyecek mi bu yüzden kafamda soru işaretleri oldu. Dış görünüşe çok önem veren biriydi sürekli çekici kıyafetler giymemi istiyordu makyajlı olmamı istiyordu

Evet ama saçı çok yıprattığını bilmiyorlar bir de çok maliyetli devamlı dip boyası geliyor falan... Yıllarca aynı renk kullanması çok zor
Evet gerçekten de çok yıpratıyor ben arada saçımı dinlendirmek isterim. Saçımın sarı olmadığı zamanlarda beni beğenmez diye düşündüm

Bunları isterken onların 3 gün üst üste aynı tişört giymesi
Benim vardı böyle pasaklı bir yıl aynı ayakkabı giyerdi kilosuna giyimine bakmazdi bana güzel giyin derdi bende siyah giyinirdim .

Sen çok düz mantıkta düşünüyorsun bana sürekli saçın sarı olsun diyen biri benim hamilelik döneminde saçımı boyamayacağım zamanlar olacak bunları düşünemiyor mu mesela

Sizin bahsettiğiniz bakımı ben de yapıyorum ama kendisi bana sürekli saçın sarı olsun sürekli kırmızı ruj olsun sürekli seksi kıyafetler giyin diyen birisi olduğu için kafamda soru işaretleri oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…