- 23 Ocak 2016
- 34.449
- 50.395
- 598
Tabii masraflı ayrıca diyelim siyah saç giden bir kadına da sarı saç dayatması da çok saçmaEvet ama saçı çok yıprattığını bilmiyorlar bir de çok maliyetli devamlı dip boyası geliyor falan... Yıllarca aynı renk kullanması çok zor
Benim için de dış görünüş önemlidir ekşi sözlükte erkeklerin kadınlardan istediklerini görünce kadınlar az bile kriter koyuyor müstahaklarYoo benim için dış görünüş önemlidir mesela.
Kadınlar olarak neden kendimize bu kadar az kriter koyuyoruz bence sıkıntı burada başlıyor. Erkeklere sorsan en çirkini bile yanında Adriana istiyor, kadınlara sorunca ''ihii iyi olsun yeteeeer''. Yoo yetmez benim için.
Annesinin saç rengi de kızıl değildir umarım.Arkadaşımın sevgilisi saçını illa kızıl yapmasını istiyordu- ki kızın hayatında kızıl olduğu bir dönem yok.
Bir de illa annesinin parfümünü kullanmasını istiyordu.
Arkadaşım sonunda ayrıldı.
Adam bir-iki yıl sonra kızıl bir kadınla evlendi.
Herhalde annesinin parfümünü de kullandırıyordur.
Oha ruh hastasına bak. Bunun eski sevgili versiyonunu burada okumuştum ama anne ne alaka. Annesi hayatta miydi peki?Arkadaşımın sevgilisi saçını illa kızıl yapmasını istiyordu- ki kızın hayatında kızıl olduğu bir dönem yok.
Bir de illa annesinin parfümünü kullanmasını istiyordu.
Arkadaşım sonunda ayrıldı.
Adam bir-iki yıl sonra kızıl bir kadınla evlendi.
Herhalde annesinin parfümünü de kullandırıyordur.
ay kendi kıllı poposunu temizlesin önce sonra karısına bunları desin kendine de hic bakmıyodur bu herif Allah bilirBi erkeğin evlendiğimizde evin içinde sürekli süslü gez güzel giyin saçlarını hep sarıya boyat demesi normal mi böyle erkekler neden bana güven vermiyor ben mi kafamda büyüttüm erkeğin yapısı mı böyle anlam veremedim
Süslen derken neyi kasdediyor? Benim kızımda evdeyken yatak pijamalarını çıkarmıyor, saçını toplamıyor hatta duş bile almıyor dışarı çıkmayacaksa. Ben söylüyorum kendisine düzgün giyin saçını başını topla ws diye. Paspal paspal görmekten hoşlanmıyorum çünkü.Bi erkeğin evlendiğimizde evin içinde sürekli süslü gez güzel giyin saçlarını hep sarıya boyat demesi normal mi böyle erkekler neden bana güven vermiyor ben mi kafamda büyüttüm erkeğin yapısı mı böyle anlam veremedim
Öyle bir yazmışsınız ki pavyona düşmüş sandık kocanızı, baştan söyleyinsene böyle olduğunuBen saçlarımı sarıya boyatmıştım o beni sarı saçlı halimle görüp beğendi sarı saçı çok seviyormuş saçın hep sarı kalsın dedi bir süre sonra bu durum beni rahatsız etmeye başladı teşekkür ediyorum hepinize cevap için
Söyledikleri normal. Sana uyuyor mu peki? Uyuyorsa sorun yok, uymuyorsa uğraşma.Bi erkeğin evlendiğimizde evin içinde sürekli süslü gez güzel giyin saçlarını hep sarıya boyat demesi normal mi böyle erkekler neden bana güven vermiyor ben mi kafamda büyüttüm erkeğin yapısı mı böyle anlam veremedim
Erkeğin eşini bakımlı / süslü görmek istemesi normal de hepsi bunu dile getirmez, ve daha evlenmeden bunu dile getirmesi bence pek normal değil ama neyse... Sizi sarı saçlı görmüş ve beğenmiş o saçınızı, öyle kalsın diyebilir, biz de demiyor muyuz arkadaşımıza ya da annemize, ablamıza, saçın böyle güzel olmuş hep böyle yap falan diye fikrini söyleyebilir ama dayatma boyutundaysa ben de rahatsız olurdum.Beni sarı saçlı görüp beğendi sarı onun en sevdiği renkmiş hep sarı olsun dedi ama bu durum beni bir süre sonra beni rahatsız etmeye başladı nedenini bilmiyorum sanki böyle erkekler güven vermiyormuş gibi hissediyorum
Kendileri b*klu donlarıyla gezerken birde bizi mi beğenmiycekler. Şu erkeklerin özgüveni beni benden alıyor ya gerçekten. Seven insan sürekli dış görünüşünü irdelemez. Tabi ki bakımlı olursun o ayrı bi konu ama sarı saç olayı yok artık. Hiç doğru ve normal değil ben kendimi nasıl iyi hissedersem öyle boyar, öyle giyinirim.Bi erkeğin evlendiğimizde evin içinde sürekli süslü gez güzel giyin saçlarını hep sarıya boyat demesi normal mi böyle erkekler neden bana güven vermiyor ben mi kafamda büyüttüm erkeğin yapısı mı böyle anlam veremedim
Hayır aslında abartmadım sarı saçla görüp beğendi bunu normal karşıladım ama sürekli sarı olsun demesi birtık abartı geliyor yarın öbür gün evlendiğimizde hamile olduğumda saçımı sarıya boyamazsam o zaman beni beğenmeyecek mi bu yüzden kafamda soru işaretleri oldu. Dış görünüşe çok önem veren biriydi sürekli çekici kıyafetler giymemi istiyordu makyajlı olmamı istiyorduE sen de abartmışsın sarı halini görmüşte öyle demiş ne var bunda
Bu kadar güvenmemenizin sebebi başka bence
Eşim beni karamel saçla tanımıştı çok söyler en yakışan o saçtı gene boyat diye ama ben yapmıyorum zarar görmesin saçım diye ne var bunda şimdi
Sarı saç takıntısı olan erkekler beni korkutmaya başladıYalnız bazı erkeklerde sarı saç takıntısı var
Evet gerçekten de çok yıpratıyor ben arada saçımı dinlendirmek isterim. Saçımın sarı olmadığı zamanlarda beni beğenmez diye düşündümEvet ama saçı çok yıprattığını bilmiyorlar bir de çok maliyetli devamlı dip boyası geliyor falan... Yıllarca aynı renk kullanması çok zor
Sen çok düz mantıkta düşünüyorsun bana sürekli saçın sarı olsun diyen biri benim hamilelik döneminde saçımı boyamayacağım zamanlar olacak bunları düşünemiyor mu meselaE sen de abartmışsın sarı halini görmüşte öyle demiş ne var bunda
Bu kadar güvenmemenizin sebebi başka bence
Eşim beni karamel saçla tanımıştı çok söyler en yakışan o saçtı gene boyat diye ama ben yapmıyorum zarar görmesin saçım diye ne var bunda şimdi
Sizin bahsettiğiniz bakımı ben de yapıyorum ama kendisi bana sürekli saçın sarı olsun sürekli kırmızı ruj olsun sürekli seksi kıyafetler giyin diyen birisi olduğu için kafamda soru işaretleri oluştuNormal herkesin zevki farklı çok var tüm gün temizlik yapan hayatını hibe eden ama aynaya bakmayan kadın tüm gün evini ttemizler 2lleri çamaşır suyu saçı yemek üstü ter kokar 50 kilo evlenip 100 kiloya çıkar işe girer maaşı hibe eder çocuklarına hayatını harcar bu kadınların değer gördüğünü ben görmedim evlatları dahil. Ne gerek var insan kendine bakmalı kadın erkek fark etmeden benim saçıma hiç boya değmedi bakımlı olmak bu da değil işte dolgulu dudak kirpik protez tırnak aynı burun bu da bakımlı olmak değil ama bu kadınların kölesi çok. Ben kendime duyduğum saygıdan dolayı bakımlıyım açıkcası. Eşim de bakımlıdır mesela spor yapar lazere gider tıraşı her zaman iyi saçı öyle. Ama o takmaz en paspal halime bile sırnaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?