Erkeğin süslü kadın istemesi normal mi

Yıllar önce habeş maymunundan hallice birisi bana hasta da olsan yorgun da olsan ölmediğin sürece şöyle şöyle görünmeni isterim minvalinde bir şey demişti telefonla lahmacun sipariş verir gibi
ben de peki sen bunları benden isteme cesaretini kaymış tipinden mi yoksa koca mabadından mı alıyorsun demiştim, şimdi düşününce iyi ki demişim diyorum.

Normal herkesin zevki farklı çok var tüm gün temizlik yapan hayatını hibe eden ama aynaya bakmayan kadın tüm gün evini ttemizler 2lleri çamaşır suyu saçı yemek üstü ter kokar 50 kilo evlenip 100 kiloya çıkar işe girer maaşı hibe eder çocuklarına hayatını harcar bu kadınların değer gördüğünü ben görmedim evlatları dahil. Ne gerek var insan kendine bakmalı kadın erkek fark etmeden benim saçıma hiç boya değmedi bakımlı olmak bu da değil işte dolgulu dudak kirpik protez tırnak aynı burun bu da bakımlı olmak değil ama bu kadınların kölesi çok. Ben kendime duyduğum saygıdan dolayı bakımlıyım açıkcası. Eşim de bakımlıdır mesela spor yapar lazere gider tıraşı her zaman iyi saçı öyle. Ama o takmaz en paspal halime bile sırnaşır

Bir arkadaşım var, eşi aşırı derecede dış görünüşe takıntılı. Bebek dahi düşünmüyor kilo korkusuna. Hep diyor, sabah kalkıp makyaj yapıyorum ilk iş, gece yatmadan önce silebiliyorum. Sanki hasta olmaya bile hakkım yokmuş gibi diyor. Bu kadarıda çok ne yazık ki

Aslında şu anlamda söylemiştim dış görünüşe aşırı önem vermeyen olduğu gibi seven kabullenen erkekler var mıdır gibisinden düşündüm
Saldım çayıra, mevlam kayira moduna da girmemek lazım ama eşini olduğu şekilde seven bir sürü erkek var. Aksine şöyle ol, böyle ol vs diyen erkekler anormal geliyor bana. Hayat tek bir gün değil ki; 56 kiloda oldum, 80 kiloda oldum. Çocuktan sonra duşa, tuvalete girmek icin eşimi beklediğim günler oldu...eee adam bana saçların sari, tırnakların kırmızı ojeli olsun derse bi Z..ittir derim

Bence kadınlar olarak az kriter koymuyoruz sadece kriterlerimiz sadece dış görünüş üzerine değil...şahsen boy, meslek, maddiyat vs vs gibi bir sürü kriterim vardı evlenirken. Doğacak çocukların zekasına kadar düşünmüştüm

Duş alıp saç taramak eve uygun giyinmek tek yaptığım şey ne makyajı be o da ozaman takım elbise ile gezsin baklava yapsın hadi bakalım kısasa kısas

E sen de abartmışsın sarı halini görmüşte öyle demiş ne var bunda

Bu kadar güvenmemenizin sebebi başka bence

Eşim beni karamel saçla tanımıştı çok söyler en yakışan o saçtı gene boyat diye ama ben yapmıyorum zarar görmesin saçım diye ne var bunda şimdi

Eşim bana saçını sarıya boya dese boyatır, her ay düzenli kuaför parasını da ödetirdim. Gittiğimde de baştan aşağı bakımımı yaptırırdım. Yok öyle bedava istemek insan bakımlı eş isteyebilir. Lakin estetik anlamda değişiklik istemek bana normal gelmiyor açıkçası yani saçını boya, dudağına dolgu yaptır, kilo ver gibi şeyler. Eşim giyim kuşamım konusunda fikrini söyler bu hoşuma gider ama bedensel bütünlüğüme asla karışmaz.

iyy sen cilveli ol dedin diye kadin da cilveli olacak. kadini cilveli yapan biraz da erkeginin erilligidir. adam sifon cekmekten aciz, corabini oraya buraya atan, anne gibi devamli sana "sunu soyle yapma bunu boyle yapma" dedirten biriyse mesela nasil bir cilve yapabilirsin ki?
erkek bir errrrkek olsun ki kadin zaten cilvelenir:)
bazi insanlar gorsellige cok onem verir. terazi, boga, basak burclari mesela detaycidirlar, estetik algilari coktur bakimli güzel birini gormek isterler, bu onlari motive eder.
adam böyle biriyse kendi istedigi gibi birini bulsa mutlu olur ama "evimde rahat edeyim" kadinindan zamanla sogur.
ne guzel daha sevgiliyken dile getirmiş. sizi rahatsiz ettiyse hali iyice düşünün iliskinizi bir adim öteye götürmeden.
mesajiniz bana seyi hatirlatti daha hayatin basindayken universitenin ilk senelerinde ev arkadasimla klasik kiz sohbeti yapiyorduk. ben demistim ki "bütün gün topuklu ayakkabidan sismis ayakkabilari eve gelince firlattigim, kocamin ayaklarimi ovaladigi bir evlilik isterim"
arkadasim da cok kokoş bir kizdi şok oldu bu isteğime.dedi ki "ben bütün gün topukluyla çalışıp eve gelip güzel kiyafetlerimi giyip ayni harikalikla sofra hazirlayacagim - her zaman harika görünecegim bir evlilik isterim. neden topuklu ayakkabim vursun"

sonuc olarak ben aradigimi buldum, hatta daha bu haftasonu hangi disney prensesine benzedigimle ilgili bir tartismaya girmistik , sevgilim pocahontus dedi - sonra iki filmini izleyip igrenc bir karakter oldugunu farkedip tekrar degerlendirmeye aldik. düşündü düşündü bulamadi "prensesler çok sıkıcı, tırnaklari kırılsa, saclari bozulsa mutsuz olurlar. onlar benimle kampa da gelmezler, çimende piknik yapmaz şık yerler ararlar. bizim seninle olan tatillerimiz onlara kabus gibi gelir, prensesle hic isim olmaz" dedi
arkadasimla yillardir konusmuyorum, insallah o da sizin konudaki adam gibi birini bulmustur mutludur:)

Bakım tüyolarına varım ama saç rengi siparişi hoşuma gitmedi. Demek ki tipi değilim, beni kafasındaki stereotipe uydurmaya çalışıyor diye düşünürüm. Çünkü gerçekten beğenen insan kafasındaki stereotipe de takılmaz.

Ki başıma gelmedi değil. Kızıla boyar mısın diye bir sipariş gelmişti zaten siyah olan saçlarımı gidip mürekkep, katran karası yapmıştım.

Ki başıma gelmedi değil. Kızıla boyar mısın diye bir sipariş gelmişti zaten siyah olan saçlarımı gidip mürekkep, katran karası yapmıştım.
Arkadaşımın sevgilisi saçını illa kızıl yapmasını istiyordu- ki kızın hayatında kızıl olduğu bir dönem yok.
Bir de illa annesinin parfümünü kullanmasını istiyordu.

Arkadaşım sonunda ayrıldı.
Adam bir-iki yıl sonra kızıl bir kadınla evlendi.
Herhalde annesinin parfümünü de kullandırıyordur.

Eğer beni değiştirmekten bahsetmiyorsa rahatsız olmam. Bakımlı olma talebini çok haklı bulurum ki ben de bunu talep ederim. Ama ben siyah saçlıyken, sarışın ol gibi değişimden bahsedilirse tekmeyi basarım. Aynı şekilde süslü olmak da öyle. Ben genelde sade şeylerden hoşlanırım. Allı pullu şıkırtılı kıyafetleri çok sevmem mesela. Temizlik ve bakım olmazsa olmazımdır ama hayatımın %70inde tayt, eşofman takılırım, düğün, misafirlik vs gibi durumlarda sade kıyafetler tercih ederim. Benim tarzımın değişmesi istenirse; kendisini şık şıkıdım insanlara yolcu ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…