- 11 Kasım 2024
- 927
- 2.080
- 28
- 34
İstemesi normal ama kendisi de ona göre davranacak.
ay koreli erkekler yapıyor ya makyaj falanKendisi de saçını sarıya mı boyayacak yani orijinal Yattaraya dönecek
Bir arkadaşım var, eşi aşırı derecede dış görünüşe takıntılı. Bebek dahi düşünmüyor kilo korkusuna. Hep diyor, sabah kalkıp makyaj yapıyorum ilk iş, gece yatmadan önce silebiliyorum. Sanki hasta olmaya bile hakkım yokmuş gibi diyor. Bu kadarıda çok ne yazık kiBi erkeğin evlendiğimizde evin içinde sürekli süslü gez güzel giyin saçlarını hep sarıya boyat demesi normal mi böyle erkekler neden bana güven vermiyor ben mi kafamda büyüttüm erkeğin yapısı mı böyle anlam veremedim
Saldım çayıra, mevlam kayira moduna da girmemek lazım ama eşini olduğu şekilde seven bir sürü erkek var. Aksine şöyle ol, böyle ol vs diyen erkekler anormal geliyor bana. Hayat tek bir gün değil ki; 56 kiloda oldum, 80 kiloda oldum. Çocuktan sonra duşa, tuvalete girmek icin eşimi beklediğim günler oldu...eee adam bana saçların sari, tırnakların kırmızı ojeli olsun derse bi Z..ittir derimAslında şu anlamda söylemiştim dış görünüşe aşırı önem vermeyen olduğu gibi seven kabullenen erkekler var mıdır gibisinden düşündüm
Bence kadınlar olarak az kriter koymuyoruz sadece kriterlerimiz sadece dış görünüş üzerine değil...şahsen boy, meslek, maddiyat vs vs gibi bir sürü kriterim vardı evlenirken. Doğacak çocukların zekasına kadar düşünmüştümYoo benim için dış görünüş önemlidir mesela.
Kadınlar olarak neden kendimize bu kadar az kriter koyuyoruz bence sıkıntı burada başlıyor. Erkeklere sorsan en çirkini bile yanında Adriana istiyor, kadınlara sorunca ''ihii iyi olsun yeteeeer''. Yoo yetmez benim için.
Duş alıp saç taramak eve uygun giyinmek tek yaptığım şey ne makyajı be o da ozaman takım elbise ile gezsin baklava yapsın hadi bakalım kısasa kısasBi erkeğin evlendiğimizde evin içinde sürekli süslü gez güzel giyin saçlarını hep sarıya boyat demesi normal mi böyle erkekler neden bana güven vermiyor ben mi kafamda büyüttüm erkeğin yapısı mı böyle anlam veremedim
iyy sen cilveli ol dedin diye kadin da cilveli olacak. kadini cilveli yapan biraz da erkeginin erilligidir. adam sifon cekmekten aciz, corabini oraya buraya atan, anne gibi devamli sana "sunu soyle yapma bunu boyle yapma" dedirten biriyse mesela nasil bir cilve yapabilirsin ki?Ben saçımı hep sarıya boyatıyorum ondan öncesi de sarıydı o bana dediki hep sarı olsun ben sarı saçtan hoşlanıyorum sürekli bakımlı süslü ol evlendiğimizde evin içinde cilveli ol deyince bu durum beni biraz rahatsız etti ayrılsam mı emin olamadım
Bu ablanız şekil şükül konularında ne diyorsa +1 benden.Tabiki istediğini seçmekte özgür aynı benim seçme özgürlüğüm olduğu gibisende dedin mi sixpack li adonisli 1.90 erko istiyorum diye
Evet ama saçı çok yıprattığını bilmiyorlar bir de çok maliyetli devamlı dip boyası geliyor falan... Yıllarca aynı renk kullanması çok zorYalnız bazı erkeklerde sarı saç takıntısı var
Arkadaşımın sevgilisi saçını illa kızıl yapmasını istiyordu- ki kızın hayatında kızıl olduğu bir dönem yok.Ki başıma gelmedi değil. Kızıla boyar mısın diye bir sipariş gelmişti zaten siyah olan saçlarımı gidip mürekkep, katran karası yapmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?