• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğin takip ettiği hesap

Yani şöyle ileride belkii bir sevgililik yaşanabilir ne bileyim siz hiç flortunuzun ya da hayatınızdaki insanin takip ettiklerine bakmaz misiniz
Şahsen ben bakarım, bana uygun değilse iletişimi keserim. Ama o kişiyi etiketlemem de sapık vs diye. Zevki o ki takip ediyor.

Normal mi karsilayim yani, çok çabuk bulanır ya, bence sen erkeksin bu kadar genişlik fazla değil mi
Kimsesiz 25 yaşında, arkadaşları ona einstein diyor… 🙄

Bravo valla saniyede çözdün erkek olduğumu.

Takip ettiklerine bakmak için çok erken ama bazen de fikir verebilir bilemedim. Çok yanlış bir şey görülürse zaman kaybı olmaz. Ama popo yayınlayan kadını takip etmesi bekar bir erkek için çok da anormal bir şey değil. Zaten arkadaş gibiymişsiniz. Ayrıca illa takip etmesine gerek yok takip etmeden de reelsta nelere bakıyor kimbilir nereden bileceksin ki

Evet erkeklerin çoğu belki de hepsi çıplak kadın izlemeyi seviyor bu anormal değil ama böyle hesapları takip ederek bunu herkesin göreceğini umursamaması anormal. İnsanın bir etiketi vardır ve ben de böyle bir erkeğe asla güvenmem ve hayatıma almam zaten en güvenilir görünenler bile ne işler çeviriyorken ohooo yani.... Ailemden bir erkek de bu tür hesapları takip etse onun adına utanırım maalesef.

.

G*t var g*t var şimdi. Haftada 1-2 spora gidipte boydan foto paylaşmamak elde değil. Aktif yaşam tarzı beğendiği için takip ediyor olabilir mi? Yoksa bıngıl kasları sallanan birini mi takip ediyor 🤢

Eklentiler

• 6173046145d2a0b2540e0e6b.webp
    6173046145d2a0b2540e0e6b.webp
    82,2 KB · Görüntüleme: 27
  • images-1.webp
    images-1.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 26
Bu neslin kızlarına üzülüyorum. Bizim zamanımızda en azından adam gibi adamlar kendini belli ediyordu. Bu kuşakta at izi it izine karışmış, kim ne pok çözemiyorsun.

Bırakın takip ettiklerine bakmayı, erkekler adli sicil kaydı ve sağlık raporu istenecek kıvama gelmişler.

Bizim kuşağın erkekleri olsa gönül rahatlığıyla yorum yapardım ama bu kuşağın erkeklerinin ar damarı zaten çatlak. Popo takip etmesi basit kaçıyor. Yolla gitsin diyeceğim ama iyisini bulmak, bulup anlamak da zor.

Back
X