Erkeğin yakışıklılığı sizin için bir artı mıdır?

ben çok yakışıklı olmasını istemem,kızlar rahat bırakmaz
gözü hep dışarda olur,bu benim düşüncem
ama tabi suratına bakılmayacak bir şeyde olmasın
orta şekerli olsunkaydirigubbakcemile3

benim askumda yahusuklu :jeyyar:
ama bazen kiskanclik krizine giriom bu yüsden ... kötükedihüso

ama allahdan manken gibi degil :roflol:

Yoo benim için artı değildir.. Lisedeyken öyleydi ama şimdi düşüncem çok farklı.

Tabiki eli yüzü düzgün , temizliğine önem veren, kılığına kıyafetine dikkat eden biri olması önemli. Ama

yakışıklılık doğuştan gelen bir özellik.

Ben daha çok, kendi oluşturduğu özelliklerle ilgileniyorum, kişilik , karakter, huy gibi...

Akılda önemli yakışıklılık kadar bence..........................................
Tabi yakışıklılıkta bir artıdır...................................

Herkes kendi sevdiğini yakışıklı görür tabii ki. Öyle olmasa erkekler evde kalmıştı dolayısı ile biz de. Ama kastedilen yakışıklılık dünya çapında herkesçe tescillenmiş artist, manken gibi falansa istemem.:1no2: Çünkü üç günlük dünyada ömrümü onun peşine düşenlerle geçiremem.süprizzzzz

yanında ben varken çok güzel oluyor daa yanında yokkenn deliriyoruummm delikafadulden

benim icin erkegim dünyanin en yakisiklisi zaten benim gözümde ve yakisikli yada diil kiskanclik insanin icinde var olan biseydir bence ve azicikda kiskanclik olmali yalniz yerinde ve dozunda asiriya kacan hersey hic iyi diildir fakat erkegimi ciddi anlamda daha hic kiskanmadim yani fesatlanmadim yalniz arada takilirim bu sanami bakdi falan diye :)

Dış görünüş benim için bir artılık payı yok
ama yanıma yakışan biri olsun herşeyden önce
Ona baktığımda içimin yağları erisin
ıçi ne kadar güzel olacaksa , dış görünüşüde çok güzel olsun isterim..

ben için olmazsa olmazdır... çok yakışıklı ama dahada çok yakışıklı olmaısnı isterdim ben istemem çirkin adam yanımda öopemem sarılamam uyuyamam iç güzelliği falan diyemicem valla kimse kusura bakmasın önce dış sonra iç :) bende güzelimm yanıma yakışsın

tabii ilk etapta yakışıklı olmasıyla dikkatimi çeker en azından sempatikse yaniii
sonrasında zaten bakılmıyo yakışıklı dilmi :)

yakısıklılık hıc önemli degil. zayıf cılız biri olmasın yeter.. güvenilirlik benım icin daha önemli..mirmirmirmir

benim için tam tersine eksidir çok aşırı yakışıklı olmasını kesinlikle istemem ... sadece o benim olsun başkaları bakmasın...kimsede benim yakışıklı sevgilimin yanına yakışmamış gibi bakmasını istemem kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…