Erkeğin yakışıklılığı sizin için bir artı mıdır?

tabikide artıdır
iç güzelliği çok çok önemli ama
yüz güzelliğide önemli yani baktıkça için açılmalı mest olmalı insan :))

yeni tanışırken kesinlikle artı kızlar, ama adam yakışıklı değildir tanırsın tanırsın seversin şirin bulursun yakışıklı bulursun çünkü sevmişsindir. Ama ilk tanırken önemli.

herkesin çok beğeneceği kadar yakışıklı da olmasın ama yaa fisfisfis
bana yakışıklı gelsin yeter, ama nedendir bilmem huylarının güzelliği de zamanla sevdiğinizi yakışıklılaştırıyor :asigim:

valla bana göre eksidir.ben zaten sevmişsem her hali güzel gelir.yakışıklı olmasına lüzum yok,gözlerin aşkımın üzerinde olması cok rahatsız eder beni

eşim çirkin değil ama bu konudaki düşüncemçirkin olsun benim olsun... a.s
bu konuda eşime güvenmeme rağmen kızlardan çok çekiyorum malesef klava:

bekar olsam ilk anda etkilerdi sanırım.ama tanıyıp da adam gibi çıkmayan biriyse ,yakışıklı olsa ne yazar.benim kocam hem yakışıklı hem de adam gibi adam.şanslıyım sanırım bu konuda

tabiki artidir.ama daha onemlisi ic guzelligi bence.ayrica cok yakisikli olmakta iyi degil bir bakima.malum insan kocasina guvensede disariya guvenemez

böyle bir şeyin artı yada eksi olduğunu düşünmüyorum.neye göre artı ekmeğini bu güzellikle kazanıyorise ok..bu durumda aynı şeyi kadınlar içinde sorabiliriz nekadar doğru bişiydir bunun muhasebesini yapmak bilemiyorum a.s
Önemli olan kocamın sevgisı aşkı,sadakatı, karizması,işi mesleği olması,adam olması güzel olsun çirkin olsun farketmez sadece benim olsun yeter. yerimseniben .Benim kocam benim güzümde dünyanın en yakışıklı insanı :asigim: başkalarına nasıl geldiğininde önemi yok a.s..Güzellik yarışmasına sokmayacağım..:roflol:

bekarken;
bir erkekte bana gore yakışıklılıgın pek bi anlamı yok..
çokk yakışıklı olupta dunyadan bi haber , kendince havalanıp hovarda olmasını ıstemem..
eger konusma imkanın olursa ilk once konusma duzenını ve kulturunu olçmeye calısırdım.. yakışıklı olması benım için sonra gelır..
evliyim :asigim:
aşkım bana gore yakışıklı nicolas cage nın genc halleri yaa insan bu kadar benzerrr ne diim.. benımkıne dıyorum bak yaslılıgına şimdiden alıs dıyorum :)))

benim için yüz güzelliği önemli değil ama çok yakışıklı olsun istemem çok çirkin olsunda istemem
ama yakışıklıdansa çirkini tercih ederim yinede...
vucudu dzgün olsun yeter...
hem en önemlisi bana verdiği değerdir

Vücudu düzgün çok iyi yaa............................

valla yakışıklılığı benim için bir artı değil olsa olsa anca daha fazla kıskanma sebebi olur:)hem yakışıklı olması veya olmamasının hiç bir önemi yok benim için.ne demişler "GÖNÜL KıMı SEVERSE GÜZEL O'DUR"

zaten ben onu seviyorsam bana yakışıklı geliyordur
bu fizik olayları çok göreceli kavram zaten benim sevgilim çok tipsiz diyen bir bayan olduğunu zannetmiyorum

Eğer mutlu olmak istiyorsanız çirkin koca alın(En azından siz daha güzel olun)MUTLU olursunuz dedi dersiniz inşallah.

Valla ben sevdiğim adamı yakışıklı görürüm
Eğer birini seviyorsam ondan daha yakışıklısı yoktur benim için
İstediği kadar yakışıklı olabilir sorun yok
Çünkü ben çok güzelim -tatlicadiarzu-

bence dış görünüş hiç önemli değil,cidden.

beni (eski) erkek arkadaşımla hiç yakıştıramadılar arkadaşlarım yakışıklı dğilmiş onlara göre ama bana göre dünyadaki en yakışıklı erkekti. ayrılalı bir ay oldu hala hiç bir erkeğe bakamıorm yakışıklı görünse de gözüme bir erkek "Allah sahibine bağışlasın " derim ama aşık olduğum erkekten daha yakışıklı biri yoktur bnm gözümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…