Erkeğin yakışıklılığı sizin için bir artı mıdır?

eski erkek arkadaşım çirkin sayılabilecek biriydi..hatta ilk kuzenlerim arkadaşlarımla tanıştırdığımda çok şaşırmışlar..sonrasında bana nerden buldun bu çocğu demişlerdi..Bende yüreği güzel olsun demiştim..

o yüreği guzel dediğm kişi sonrasında bana ne acılar yaşattı..beni bu hayatta en çok o üzdü..Anneannem insanın içinin güzelliği yüzüne yansır der çok doğruymuş kendi gibi kalbide çirkinmiş
ama ayrılık sonrası herkes bırak o üzülsün sen onun gibi kaçtane bulursun o kaybetti dedilerkaydirigubbakcemile5 buda moral oldu bana..

bende ogünden beri olursa yakışıklı olsun azcık diyorum çirkin kahrı çekemem artık..:dilcikar::dilcikar:

Bence dış görünüşte önemli ilgimi çekmesi ve bana yakışıklı glmesi gerekyerimseniben
işin şakası allahım hayırlısını versin..

hicbir zaman onemli olmadi..kendi adima,cirkin erkekler guzel kizlarla cikarken ilgi goruyorlar,ayrica kizin ilgisinden simariyor..:umursamaz:

hemde çok büyük bir artıdır....
%90 ınını kapsamamaktadır benim için ne yazık ki :kedi:

valla benim eşim yakışıklı biri ...kıskançlık falanda olmuyo daha gurur duyuyorum yanında yürürken...benim için bir artıdır...BABAM HEP DERDİ KIZIM KAVGA EDERKEN BİLE GÖZÜNE GÜZEL GELMELİ EŞ DEDİĞİN ÖMÜR GEÇİCEK DERDİ......ben babamı dinledim :)

boshayallersmile
insanın içinin güzelliği dışına vurur ben buna inanırım...içi güzel insan tipi olmasada ayrı bi sempatikliği,tatlılığı olur ve bu herşeyi örter .......önemli olanda bu .......boşver bundan sonra Allah içide dışada güzeliyle karşılaştırsın inşallah seni yerimseniben

yakışıklı sevgili benim için eksi,aynada benimle birlikte vakit geçriiyor,sürekli kendini övüyor ben çok yakışıllıyım herkes çok beğeniyor beni,,ve beni öyle bir sindiriyorki güzel bi kız olmama rağmen onun yanında eziliyorum,çok kötü birşey erkek yakışıklı olmamalı hele narsist hiç olmamamlıboshayallersmile

artıdır elbette
çoğu ben dış görünüşe önem vermem desede verir
ilk intiba dış görünüşten kazanılır

Yakışıklılık başka, karizma başka birşeydir. Ve bence insanı yakışıklılıktan çok karizma etkiler.
Yakışıklı olması artı değil bana göre, eksi de değildir genel olarak ama eksi olduğu durumlar olabilir.
Karizmaysa bambaşka birşeydir. Çirkinde olsa çok çekici olabilir bir erkek. Bu daha tehlikeli olan heralde.
Sonuç olarak nasıl olursa olsun erkek değil mi her hali tehlikeli işte :)

bi araştırma sonucunda kadınların çokta yakışıklı olmayan erkekleri evlenmek için seçtikleri ortaya çıkmış etrafa şöle bi bakıncada doğrulunu görüorum çünkü ortalama bi erkek eğer kadını güzelse ona ilgi gösteriyo ama yakışıklı olanlar ben nasılsa yakışıklıyım elimi sallasam bakıyım kaç tane tutcak tavrındalar istisnalar vardır tabiki ama ben yakışıklı erkeklerin sadık olmadıklarına şahit olduğum için böyle düşünüyorum daha çok ,güzel bir bayanla yakışıklı bir erkeği çift olarak gördüğümde içimde çiçeklerde açıyor o da ayrı tabia.s.

Elbette artıdır..Ama çok büyük bir yüzde teşkil etmez bu..Zamanında kapak modeli gibi çarpıcı yakışıklılığı olup karaktersiz tiplere çok rastlamıştım..

hem arti hem eksi.hic bi erkek arkadasima baktigimda su an oldugu kadar icim titrememisti, bu benim icin arti. ama eksi olan arada girdigim kiskanclik krizleri. bakan, laf atan cok olunca insan cileden cikiyor

Öyle manken gibi olmıcak. ama çirkinde istemem yanıma yakışsın demi
Gerçii kişiyi ilk gördüğünde ilk önce görünüşe bakıyosun içini nerden bilcen adamın
Benim aşkımda çok sempatikdir az çekmiorum kızlardan ölürsem kıskançlıktan ölürüm ben kaydirigubbakcemile3

yakışıklı olsun tabı yaaa. her turlu seyı olup da tipi iyi olmazsa istemem bensositososito
hem yakışıklı olsun hem aşık olsun hem sadık olsun olsun da olsun. artısı çok olsun işte :sm_cool:

başlarda artı sanıyordum,ama birgün yolda sevgilimle elele yürürken,sevgilimle gözgöze gelen bir kızın sevgilime el sallayıp öpücük yolladığını görünce... hemen en yakın kuaföre,omuzlara gelen saçlar 3 numaraya vuruldu ve kaslı gösteren tişörtler kaldırıldı!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki de bir artıdır
Sonuc olarak herkes ilk basta dıs görünüsten etkilenir
Ama yakısıklılıgın yanında mütevazi de olması lazım
Öyle her dakika kendini öven bir erkek cekilmez bence
Bence karizma daha önemlidir
Yani yaptıgı hersey yakısmalıdır efendi olmalıdır
Bunların hepsinide birarada bulursan ohh ne ala
Sonuc olarak yakısıklı olsun eveet ama mütevazide olsunyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…