Erkeğini her an,her saniye,hergün düsünenler

esmergirl356

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
778
1
0
İsveç
SEVDiGiniz Hiiiç Mi AKLINIZDAN çikmiyor ?:kedi:a.s
ONU her saat,
her yaptiginiz seyde,
her saniye,
her nefes aldiginizda,
her gökyüzüne baktiginizda,
her güzel bi ask sarkisi (veya hüzünlü sarki) dinleyince ...
HER ZAMAN hiç durmadan ,
duraksiz bi sekilde Mi Düsünüyorsunuz ???

:asigim:Bunu BURDA Paylasaliim KIZLAR :) <3opuyorumnanaktan:lepi:sırnaşık şey

:icecream::icecream:

bende düşüyorum her an aklım onda
hastaneye yattı ameliyat olcak platini çıkcak
allah korusun sevdiğimi:asigim::nazar:

malesef evet bende öleyim :1no2:
onu düşünmekten başka şeyleri düşünemiyorum ..düşün düşün kafayı yicekmiş gibi oluyorum :bbo:
konuştuklarımızı düşünürüm ince ince bazen acaba nie böle dediki derim kendi kendime :uhm:
nie aramıoki şimdi napıoki aaaaaa
paranoyak oldun iiice kafamçokkarıştı
ben bu durumdan hiçte memnun değilim :umursamaz:

ben de bunun artik normal oldugunu onayliyorum bitek Ben düsünmüyomusum :):)
Ben Onu düsünmekten baska ne yapicagimi bilmiyorum..her an aklima geliyo Sevdicegiiiim beniimmmm....
24 saat .. her dakika , her saniye.. her gun ., dusunuyoruuum ben Sevdigimiiii...Onu çoook Seviyoruuum Beeenn ....=)

Son düzenleme:
ah ahhh mafoldumben aşkımı düşünmekten başka bi işim yokki zatenn.baktığım her yerde aldığım nefeste hep o warr.onsuz kaldığımda hayatın hiç bi anlamı olmuo.sap gibi oluorum kafamçokkarıştı çoq özledim erkanımı çoqqq senağlama

bende her an onu düşünüorum konuşuorus kapattıktan sonra diorum şunu şöyle dedim iyi mi ettim acaba fln yanındayken şöyle yaptım nie yaptım şuan napıo nie msj atmıo o da benim onu düşündüğüm kadar beni düşünüyo mu ooooooooooooo kafayı bozcam bu gidişle..:sinifsinif:

ben de eşimi ilk gördüğüm günden beri deli gibi seviyorum,bebeğim karnımda gene aşkımı çok seviyorum,her an her dakika aklımda.evliliğimiz boyunca bir an aklımdan çıkmadı.rabbim ölene dek ayırmasın.herkese de böyle mutluluklar nasip etsn.

Ahh ahhh benimde 1 sn olsun aklımdan çıkmıyoooo:asigim:

Bende sevdiceğimi çok seviyorum...
Onunlayken onsuz her saniye har an aklımda...
Birlikte olduğum süre boyunca sanki sadece o ve ben varım...
Diğer insanları gözüm görmüyor bile ve onun yanındayken zaman su gibi akıp gidiyor...
Her gece hayalimde sevdiceğim var ilk günki gibi.
Neler yaptık?Neler konuştuk?Elimi tuttuğu an,sarıldığı an,buse kondurduğu zaman hepsini tekrar tekrar düşünüp uykuya dalıyorum...
Hımm arada bozuştuğumuzda oluyor elbet ama sevgisi azalmak bir yana her geçen gün büyüyor...
Tatlım o benim sevdiceğim bidenem sevdiğinin sevdiği:)

valla 3yıldır ayrı kentlerdeyiz,4 yıldır hiç aklımdan çıkmıyo..paronayak derecede..ben de memnun değilim bundan.haytımı yaşayamadığımı düşünüyorum bazen.
napcaz kızlar

40 yıl görmesem aklıma bile gelmez laelaelaelaelae
Ama kızlar birazda kendinizi düşünün yahuuu, hayat hep karşınızdaki kişi demek değildir. (kıskançmıyım neyim? :umursamaz:)

Back
X