• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğiniz derdinize derman olurmu?

benimki dinler destekte olur benim aşkım

allaha şükür zaten bi derdim olduğunda aklıma hemen aşkım gelir yani derdime sadece ve sadece erkeğim derman olur:asigim::nazar:

ben aşkımla konuştuğumda zaten daha dertlerimi paylaşmadan bütün sıkıntılarımı, dertlerimi unutaveriyorum bianda :asigim:
moral kaynağım o benim, herşeyim Şeniz

varlığını hissetmek bile büyük bir huzurdur benim için
hele bir sarılsın derdim filan kalmaz
aşk doktorum o benim :)

Biz bütün sorunlarımızı birbirimize danışır yardım alırız, birbirimize moral verir destek oluruz :1hug::nazar:

derdim ne olursa olsun birabir yardımcı olur kocacım maşallahı vardır.

canım yansın karnım ağrısın yada kişisel sorunum olsun ilgilenir..:)

iyi ki var tatlı kocam:)

maşallahhh:)))

ben pek paylaşmam kendiminkileri, tek başıma çözmeye çalışırım.. o da ben anlatmayınca bozulur..
o kendi derdini bana danışmazsa ben de bozulurum ama, böyle de yüzsüzüm :)

aşkımda bana sorar bende aşkıma sorarım birlikte fikir alış veririşi yaparız.. ben aşkıma anlatmadan sanki o dert benım daha çok üstüme gelio gibi olur.. ona anlatırım bitrek o benı rahatlatabilir:)

ben anlatmam cok.yüzeysel şeylerı soylerım bitek.hele aileyi meselelerımızı fılan hıc soylemem.Oda pek ılgılenmez ztn.Hasta olurum sormaz bıle ıyıleştın mı dıye..:delphin:

bi derdim sıkıntım olduğunda ilk anlattığım paylaştığım kişi odur..öyle ki kimseye gözyaşını göstermeyen ben onun yanında zırıl zırıl ağlarım...senağlama:1hug:

aşkım benım en ufak bi nefes alısımdakı değişiklikten anlar bir sorun oldugunu yada göz kırpmamdan.. herzaman dstek olmustur bana, benım ona destek oldugumdan daha çok hemde.. :asigim:

Back
X