Erkeğiniz derdinize derman olurmu?

benimki dinler destekte olur benim aşkım

allaha şükür zaten bi derdim olduğunda aklıma hemen aşkım gelir yani derdime sadece ve sadece erkeğim derman olur:asigim::nazar:

ben aşkımla konuştuğumda zaten daha dertlerimi paylaşmadan bütün sıkıntılarımı, dertlerimi unutaveriyorum bianda :asigim:
moral kaynağım o benim, herşeyim Şeniz

varlığını hissetmek bile büyük bir huzurdur benim için
hele bir sarılsın derdim filan kalmaz
aşk doktorum o benim :)

Biz bütün sorunlarımızı birbirimize danışır yardım alırız, birbirimize moral verir destek oluruz :1hug::nazar:

derdim ne olursa olsun birabir yardımcı olur kocacım maşallahı vardır.

canım yansın karnım ağrısın yada kişisel sorunum olsun ilgilenir..:)

iyi ki var tatlı kocam:)

maşallahhh:)))

ben pek paylaşmam kendiminkileri, tek başıma çözmeye çalışırım.. o da ben anlatmayınca bozulur..
o kendi derdini bana danışmazsa ben de bozulurum ama, böyle de yüzsüzüm :)

aşkımda bana sorar bende aşkıma sorarım birlikte fikir alış veririşi yaparız.. ben aşkıma anlatmadan sanki o dert benım daha çok üstüme gelio gibi olur.. ona anlatırım bitrek o benı rahatlatabilir:)

ben anlatmam cok.yüzeysel şeylerı soylerım bitek.hele aileyi meselelerımızı fılan hıc soylemem.Oda pek ılgılenmez ztn.Hasta olurum sormaz bıle ıyıleştın mı dıye..:delphin:

bi derdim sıkıntım olduğunda ilk anlattığım paylaştığım kişi odur..öyle ki kimseye gözyaşını göstermeyen ben onun yanında zırıl zırıl ağlarım...senağlama:1hug:

aşkım benım en ufak bi nefes alısımdakı değişiklikten anlar bir sorun oldugunu yada göz kırpmamdan.. herzaman dstek olmustur bana, benım ona destek oldugumdan daha çok hemde.. :asigim:

Back
X