erkeğiniz siz öldükten sonra...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
erkeğiniz siz öldükten sonraki hayatını planlıyor mu ??
yani şöyle şöyle yapıcam planım bu falan diyor mu sen ölünce hemen yenisiyle evlenirim ya da senin yasını tutarım vs

kaydirigubbakcemile3

hehe böyle birşey dediği taktirde planlayacak bir hayatı olmaz zaten kaydirigubbakcemile3 ben sonrasını planlamak zorunda kalırım kaydirigubbakcemile

bu arada avatarın mükemmel kolonya zemuszemus

ben ölünce napıcağını banamı sölicek ?? sen ölürsen şunu yapıcam şuı olucakmı dicekk AKLINDAN ŞÜPHE EDERıM ONUN BEN :):)

hehe böyle birşey dediği taktirde planlayacak bir hayatı olmaz zaten kaydirigubbakcemile3 ben sonrasını planlamak zorunda kalırım kaydirigubbakcemile

bu arada avatarın mükemmel kolonya zemuszemus

hahahaha kaydirigubbakcemile3 saol hayatım ben de bakıp bakıp gülüyorum avartarıma :teytey: cok şekerler

ben bazen derım ben olursem hemen evlenırsen

mezardan hortlar gelırımm..pısman ederımm..

uzun uzun yas tut.....derımm

bi yerde okumusdum hatirlamiyorum burda okumusda olabilirim
erkek karisi olunce mezarlikda bakmaya baslarmis hatuna diye cok ilginc ve dusundurucu geldi
olabilirmiki boyle sey?

bi yerde okumusdum hatirlamiyorum burda okumusda olabilirim
erkek karisi olunce mezarlikda bakmaya baslarmis hatuna diye cok ilginc ve dusundurucu geldi
olabilirmiki boyle sey?

karısı ölunce mı kıymetını bılırmıs dıyor yani?

ne kadar da garıp bı soru olmus bu boyle... :1shok: boyle bısey konusulur mu ya.sorulur mu hıc.hayır ben sorsam kendımden hadı olduda sordum adamın adam akıllı bı cvp verdıgındede onun ruhh halınden endıselenırım.oldu da hadı sordum sarılır valla hırtlagıma gel gostereyım bakalım sahıı ne yapacakmısım bakalım dıye.. kaydirigubbakcemile3

insan yaşayan eşinin ölümünden sonra ne yapacağını planlarmı canım her zaman denir allah gecinden versin seni bizim başımızdan eksik etmesin ne biçim laf oo ağzndan yel alsın söylenmesi gereken bunlardır sen ölünce ben şunu yaparım bunu yaparım değil bunu planlayanla ne işim olurki düşünürüm yanii yoksa beni öldürme planları yapıp keyif sürmeyimi düşünüyo diyeeeCADIARZU

bu konu vardı gibi geliyor...

ben ölünce hemen arkamdan geleceğini söylüyor. bensiz yaşamak istemezmiş.

erkeğiniz siz öldükten sonraki hayatını planlıyor mu ??
yani şöyle şöyle yapıcam planım bu falan diyor mu sen ölünce hemen yenisiyle evlenirim ya da senin yasını tutarım vs

kaydirigubbakcemile3

$aka mi yahu.. seven bir insan öyle birseyi nasil diyebilir kii.. fisfisfis

benimki bana birsey olacak diye ödü kopuyor kaydirigubbakcemile3

Eşim bu konulara hiç girmez ama ben sorarım :) Ayrıca başka bir kadınla evlenirse hortlayıp geleceğimi söylerim delikafaduldenŞaka bir tarafa kızlar , ben eşi ölünce evlenmeyi düşünmeyecek bir adam düşünemiyorum .O kadar çok örneğini gördüm ki .En sadık erkek bile eşine ne kadar aşık olursa olsun , bir kaç ay sonra maalesef evlenmek istiyor.:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…