Bu konular konuşulacak bir konu değil.Eğer ben ölsem farzedeyim mutlu olmasını isterim erkektir tek başına asla olamaz evlensin bile.Ben öldükten sonra ne yaparsa yapsın olan bana olmuş olur ruhum bile duymaz.
sen ölürsen evlenmem sensiz yapamam kimse olmaz hayatımda diyen erkeğe inanmam ben şahsen.. bi insan annesi babası öldüğünde bile en fazla 1 2 sne yas tutuyor sonra alışıyor yokluğuna..düşünün yani candan kandan en yakınımız ailemizden biri vefaat ettiğinde alışıyoruz bi kaç sene sonra, kaldıki sevgilimiz vefaat ettiğinde (allah gecinden versin) hangi erkek yas tutar evlenmez birlikte olmaz başkasıyla??
Biz birara konu olmuştu konulmuştuk.
Ona göre o evlenmezmiş(kimse yalan söylüyor demesin çünkü benden iyi kimse tanıyamaz onu) bencede evlenmez.
Benim hayatım onun hayatından daha değerlidir, dünya zevkleri uğruna üstüme
başkasıyla evlenmeyeceğini söyler .
Alışma konusuna gelirsek evet yas bir süre sürer sonra biter ama acısı hep içimizde kalır. Elbetteki
hayat devam ediyor işe gidersin uyursun yemek yersin ama aşkımın tabiriyle bunlar sadece nefes
almanın geerkleridir yaşamak değildir. O derki ben senle yaşıyorum sensiz bir hiçim. ınanıyorum
gerçekten de ben aşkım için öyleyim. Ölsem de ölse de biz birbirimizi gene çok seveceğiz.
Planmama işine gelirsek hayır plan yapmadık bu konu da geçmedi sadece konuştuğumz kadarı
yukarıdaki kadardır. Ölümden sonrasının planı mı olur ki. Planlı yaşam derken benim için bu plan
benimkilerin içinde yok.
Asla böyle birşey söylemez benim eşim.
Hem ben öldükten sonra ne önemi varki planın,projenin.
Giden gitmiş zaten,kalan sağlar bakıcak başının çaresine bi şekilde
eşime bir ara sormuştum. bende gelirim arkandan benim annemde babamda herşeyim sensin. sen olmasan niye yaşayım, her emeğim senin için demişti.:asigim:
arkamdan gelirmi o cesareti bulurmu bilemem ama yıkılır ve toplanamaz ona eminim..
Şu erkeğiniz lafına da öyle gıcık oluyorum ki. Sanki bir eşyadan bahsediyoruz.
Neyse burayı geçelim. Eşim tutup bana "sen öldükten sonra şunu bunu yapıcam" diyorsa hemen evliliğimi gözden geçiririm.
Olur mu öyle saçmalıklar ya anlamıyorum. Senet mi yaptık kim önce ölecek diye.
geçenlerde az kalsın bir arabanın aktında kalıyordum kaldırımdan yürüdüğüm halde.arabanın freni boşalmış üstüme doğru hızla geldi üstümden geçmesine ramak kalmıştı o halde hemen sevgilimi aradım vah vah tüh tüh neyse konuştuk kapadık teli.akşamına sen çok korkmuştun ne yaptın diye aramadı bile.ben de bilerek ne msn ne tel hiç görüşmedim.ertesi gün bile aramadı normal konuşmalardan biri için aramış dedim ki insan bi çok korkmuştun ne yaptın diye ara.aslında sonra aklıma geldi de düşüncesizlik ettğim de üzüldüm de bilmem ne.yani şuna getirecem iki tühler yenisini bulurlar nolacak.erkeklerle kadınların tutkusu sevgisi bağlılığı bir değil.
ya ben ölünce zati öbür tarafta eyvah evlenecek derdinemi düşücem kendimi düşünmekten,zati ne olur biter bilemeyiz ölü halimizle ..aman ne mok yerse yesin :dance:
ne yapacağı konusunda bana bişi söylemiyor bende oğluma üvey anne getirme diyorum..kaydirigubbakcemile3
bazende aşkım ben korkarım sakın beni kara toprağa koyupta yalnız bırakma diyorummafoldumben
o da saçmalama aşkım allah gecinden versin diyor:çok üzgünüm:
bende ne demek allh gecinden versin yaaa ne yani geçte olsa öleyimmi yan, diyorummlaelaelaelaelae
o da deliriyor bu defa uffff diyoooo