erkeğiniz siz öldükten sonra...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile2 içime doğdu bibeğim sositososito
sineksin sevgilisi iyi mi kıvırıyor agzı laf yapıyor demekki hihoyyyt uyanık çucukkkk alkisalkisalkis
kalbin temizmiş şekerim benimŞeniz

bi defalıgına kıvırsın azcık....:1hug: okadarıda hakkı olsun.. fare gibi kıstırırım yoksa onu kapanakaydirigubbakcemile

ben bole bısı soledıgım.. ben olursem sunu sole yap bunu bole yap falan demıstım... tabı ben beklıyorum kı Allah gecınden versın gostermesın dıcek.. o bana tamam oyle yaparım falan demıstı ya delikafadulden

kimsenin bunun planını yapıcağını düşünmüyorum ...ama napıcak birkaç sene sonra başkası olucak bizler içinde geçeli bu hayatın gerçeği:)tabi yaşında önemi var....

hiç bu konuyu konuşmadık...gerekte yok konuşmaya....
ben öldükten sonra ne yaparsa yapsın...

hayatın kanunu kadın eceliyle ölürse ardından kimi erkek yeniden evlenebilir...kimi erkekde yanlız hayatını devam ettirebilir...bunu herkes doğal karşılar...[/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE]

Son düzenleyen: Moderatör:
hıc böyle bır konu gecmedı aramızda ama ben öldukten sonra ne yaparsa yapsın ne önemı varki...

benımkısı sey dıyordu, senı bılerek büyük alıyorum sen öldükten sonra baskasıyla evlenecem dıyordu :))
mannak
kadınlar gec ölür dedim bende :)) zemuszemus

eşim diilde ben açıyorum bu konuyu bazen annesi ölünce babası hemen evlenmiş ben asla evlenmem diyo babasına kızdığı için
ben evlensin isterim onu o kadar çok seviyorum ki yalnız kalmasına dayanamam
tabii ömrümüzü birlikte tamamlamak en güzeli inşallah beraber ölürüz:Saruboceq:

benim eşim hep inşallah beraber ölelim der .bende kızarım ona.çocuklara kim sahip çıkacak diye.hatta gitmiş iki tane mezar satın almış.arada takılır bana mezarımıza çiçek dik diye:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…