Erkeğinize hangi sözcükle hitap edersiniz?....

biz genelde birbirimize "aşkım,hayatım" deriz.o bana bazen avrat der şakasına bende herif derim:)

aşkım canım diyemiyoruz biz nedense :uhm:

böceğim/çiçeğim kullanılıyor bizde ya da hayatım :asigim:

Öyle başka sözcükler kullanmayı sevmiyorum ben,yani özel hitap şekillerimiz yoktur.
Genelde sevgilim,canım diye seslenirim.

aşkım,bitanem canımcığım derim hep.bugün kurbaam dedim.bi subaya kurbaa demekten içeri atılırsın bak die beni kurbaam demekten vazgeçireceğini sandı sevdiceğim:)-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

5 yıldır beraberiz sevgilime daha hiç ismiyle hitap etmedim o da bana aynı şekilde...çıtırcık,minik kuşum,sevgilim,bi tanem....vs:asigim:

Askim, Bitanem, Bebegim, Sevgilim, Ömrüm, Canim, Hayatim, Canimcim ve bu liste uzar gider kaydirigubbakcemile3
ama en cok hayatim ve askim diyorum

4 senedir beraberiz hic ismimizle hitap etmedik bu güne kadar tartissak bile isimlerimiz hic gecmez :asigim:

bitanecim,datlım,iyi yüreklim,hayatım,sevgilim,tombiş göbüşlüm kaydirigubbakcemile3 elagözlüm vs vsuzarr giderr allh kimseyii sevdiğinden ayırmasın bacılarr boshayallersmile

ilkiimmm aşk böcüğümm bebeğiimm herşeyyiimm hayatıımm bitanecikiimmm paaşşaaammm(en çok böyle hitap etmemi seviyor) ballıımm sevdiceğimm sevgilimmm ve bir sürü şeeyyy :dance:

kuşum a taktım ben de bu ara. o da ben kuşum deyince cik cik diyo kalın bi tonla kuşun gelecek şimdi gagalayacak diyo

Erkeğim demediğim ve demeyeceğim garanti..Erkeğim ne ya, kimse alınmasın ama bana çok itici ve saçma geliyor. Geçenlerde başka biri de bir topikte "erkeğime isim arıyorum" falan demişti. O da mı kocasına arıyordu isim acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…