Erkeğinize hangi sözcükle hitap edersiniz?....

kavgalı anlarda isimle hitap ederiz normal anlarda hayatım derim hhep oda sevgilim ve gülüm der genelde arada bide böcek der:ecrin_bebek:

kavgalıyken ismiyle
ama normalde bütün güzel kelimeri söylerim
bebeğim ,hayatım, kuzum
böyle söyleyince zaten bebek gibi şımarır

o bana minikkuşum, kuzum, nanak filan der..
ben ona askım, kocacım, kocakuşum derim..
hatta benim adım Minikkuş CıK
onun da adı Kocakuş GAK lülülülülülü:icecream::1hug:

ben kıllı öküzüm derim bazende koca irkeğim derim
oda çok seviyor ona böle seslenince :)))
bizimki hayvan olduğuunun farkında :)))

ohhoooo birsürü sey söylerim
saymakla bitmezki:asigim:

ben kıllı öküzüm derim bazende koca irkeğim derim
oda çok seviyor ona böle seslenince :)))
bizimki hayvan olduğuunun farkında :)))

sırnaşık şeysırnaşık şey ayyyyyyyyy bu pek bi alemmiisssssssss :roflol:

öküzcük diorum uyuzum dıorum hatta en cok uyuzum diorum pislik diorum böcük dıorum ama ben ona ismıyle hitab etmeyıde cok sevıorum :) :) :)

melegim dıyorum bazende paşam bu 2 kelimeyı çok sık kullanırım
oyyy benım paşam gelmiş paşaların paşası diye

canım ciqerim kıymaLı böreqim :) derimmm..bunu bana sinirLiyken söLüorum:)
normaLde ismini vermeme takmaz aiLesinin yanında ben ismini veririm o yüzden takmıo sanırım:)
lan aşkım derim :) höyt Yawrum derim:)
oda bana denqesiz der:)

mamunum (türkçe meali maymun:roflol:), koftem, mamun koftem, bebiş, hayatım,aşkım,bitanem,canım aşkım,kociş derim

adıyla hitap ederim. off ya napim diğer kelimeler bana çok yapmacık geliyor. kendime hiç yakıştıramıyorum. o da bu yüzden bana hep odun der :dilcikar: o da tam tersi adımı hiç söylemez hep canım, bitanem, gönlümün sultanı, gülüm, hayatımın aşkı der. sadece komiklik olsun diye irkekim derim. odunum işte napim şakkıdı

Herşeyi derim ben de ama klasik olanlar dışnda minik kuşum,hayatımın anlamı,en değerlim,kalbimin tek sahibi,bitaneciğimmm,sicak çikolatam,balım,pekmezim vs. derim bazen birbirimize uzay isimleri taktığımz bile oluo jüpiterim,samanyolum gbi haha

O BANA bÜCÜRÜĞÜM , BEBEĞİM DER
BENSE ONA BÖCÜĞÜM ,DANAM ,KUZUM VE MİNİMUM HAYVAN İSİMLERİNİ ŞİRİNLEŞTİREREK SÖYLERİM AMA O BANA BİTANESİNİ DESE KIYAMET KOPARIRIM:roflol:
HAYVAN İSİMLERİ HARİC KAHRAMANIM ,ASKERİM,SÜPER MARİOM VE AKLIMA GELMEYEN BİR ÇOK GÜNCELİSİMLER DE TAKABİLİRM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…