Erkeginize nasil Seni Seviyorum dedirtirsiniz ?

Eveeeettt bencede O düsünsün :dilcikar:
dogru durust soylesin yadaa ..ben hiiç konusmiim daha . .. a.s:asigim:

Son düzenleme:
bence sızın onu sevmediginizi dusunuyor olabılır ve hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyordur..biraz ona karsı meyıllı oldugunuzu hıssettrın bence sonra devamı gelır a.s.

benımkısınde aşkım bana demıstı (kankaydık) bende hangi acıdan deyınce kıvırmıstı yazık yaa :roflol: aradan 2ay gectı bidaha soyletemedım..
2ay sonra ben soyleyınce ondakı cvp - yuppiii oldu :asigim: :asigim:

abba ne güzell yaa .. demekki söyleyemiyomuss sana önceden ... Soyleyince sende sasirmistirsin herhalde :))) a.s. ne guzel ama sevindim sizin için !! :dance::asigim:

sağol canımmm tşkler a.s. a.s.
gecmıs hakkında konusuyoruz arada dıyor sen soylemeseydım ben bidaha dıyemezdım catlasaydımda diyemezdım dedi..

kısacası cekıngenleer ama keske ilk bana ''senı sevıyorum'' dediginde ona karsılık versydım ne acıdan dıe sorcama.. şimdi adı ne oldu.. önce ben aşkımı ilan ettım sonra o dedi.. halbukısı ilk o demıstı :)))

Dedirtmek mi ?

He herşey bitti şimdi zorla seni seviyorum dedirtmeye mi geldi sıra

Alemsiniz kızlar yahu kaydirigubbakcemile3

Benimki her daim diyor.Hatta bazen e yeter anladık seviyorsun dediğim bile oluyor :)

Onun söylemesini bekle birşey yapmana gerek yok bence..

Ne güzel her daim diyosa ... hiç tamam anladim seviyorsun denir mi yaa ... !! :))) haykiriyo iste !! daha nolsuun .. gerçi ben karismak istemiyorum herkesin iliskisi degisik olur !

Güzelim bazen inat ediyor yok yüze tamamlıycam yok bine tamamlıycam bütün gün seni seviyorum seni seviyorum.Artık yanımızdan geçenler dönüp bakıyor deli mi bu çocuk diye :) ışin gırgırı tabi bu yoksa sürekli duymak elbette çok güzel :asigim:

evet bi erkeğe seni seviyorum dedirtmek çok saçma içinden geldikçe söylemeli..aşkım derdiki önceden çıktığım kız hep beni sevionmu der dururdu sinir olurdum seviosam zaten sölerim onun demesiylemiymiş die..benimkide ben seni nie bu kadar çok seviyorum der her seferinde opuyorumnanaktan

Söylemesine gerek yok ki.. Hissetmem yeter.. Ben hiç söyleyemem mesela sevdiğimi.. Sevmiyor mu oluyorum? Hayır.. Önemli olan sevdiğini hissettirmesi.. Dilinde olan önemli değildir benim için..

Seni seviyorum,dedirtmeyi düşünmedim ben hiçbir zaman.
Benim yanımdayken,bana dokunduğunda,sarıldığında hissediyorum ben onu zaten.
Ki,kendisi söylemeyen biride değildir sık sık dile getirir bunu.
ılk zamanlar benim üzerimde bir çekingenlik vardı dile getiremiyordum bir türlü ama ona sarıldığımda mesela çok rahat söyleyebiliyorum bu cümleyi.

eşim bana ole heran senı sevıyorum demzdurduk yerde söylemz bende ona bana guzel bişey söylederım oda senı sevıyorum der
alıştık artık böle yapmaya :)

Biz 2 senedir beraberiz halaaa duymadım. Davranislarindan , gozunun parlamasindan anlasiliyor zaten. bende istiyorum solesin diye ama uzerine gitmiyorum. Benim zorumla soylerse bu seferde ben solettim sen soylemek istemedin die basının etini yerim :) O yuzden bıraktım kendi haline. Beni sevdigi her halinden belli nasilsa der bigun hic beklemedigim bi anda :)

sen öyle diyosan öyledir evet haklisiniz kizlar... sagolun cvp lariniz için ..
Zaten Biz sevdigimiz zaman Haykiriyoruz biz söylüyoruuzz !! sırnaşık şey

Son düzenleme:
var var çekingen erkekte var merak etmeyin benimki öyle mesela nişanlım.amaaa ben ona sevdiğini söyletmeyi başarabilenlerdenim.işte evlenınce şöyle yapıcam aşkıma , böyle yapıcam sevgilime diyorum.ince ayarda, oda bana sen birtanesin seni çok seviyorum diyor yani psikolojıden anlamanız lazım kızlar.:1hug:

valla ben bisey yapmiyorum
kendiliginden diyo :asigim:
hele bide demesin klava:

Severek sevdiğime emek vererek söyletirim :)
sevinki sevileseniz sözde değil yürekte sevilesiniz
yürekte seven sözde elbet bigün söylicektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…