erkeğinızı genelde aşağılar mısınız?

Asla yapmam.ama yapan insanlarda çok gördüm.en nefret ettiğim şeydir.ben kocamı seviyorsam her haliyle severim.asla başkalarının yanında aşağılamayı geçtim kırmam bile

Benim beraber olduğum kişi kendime yakıştırdığımdır.
Bu insanı dengim görmesem beraber olmam.
Eğer ki biri bunu yapıyorsa (aşağılıyorsa) o kadında aşağılık kompleksi olduğundan karşındakini yererek kendini yüceltmeye çalışıyordur ki, bu insana ruh hastası denir.
:kahve:

Nadya bu ezdiğin adam mı?tel.ini açmayan kişi..yoksa başkası mı?
Şayet o ise pek iyi ezememişsin, o da kendini pek ezik hissedememiş..
Yoksa ezilen adam, daha tel.çalmadan uzaktan titreşimleri hissederek açar..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Az daha ezilmeye ihtiyacı var onunkinin
kaydirigubbakcemile3
İyice ezim ezim olsun ki telefona bile cevap veremesin ezikliğinden.
kaydirigubbakcemile3

Az daha ezilmeye ihtiyacı var onunkinin
kaydirigubbakcemile3
İyice ezim ezim olsun ki telefona bile cevap veremesin ezikliğinden.
kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 gunah yaa, hani sevgılıyı ezmeyın dıyen genclık hani sıte halkı lülülülülülü

cancağzım niye aşağılayım aşağıladığım insanla ben niye muhatap olayım oturup onunla uzun vadeli geleceğe yönelik bir yaşam niye isteyeceğim ki düşünmem bile

Aşağılamak demiyelim de ironik ironik laf sokmak desek evet olabilir özellikle sinirlendiğimde iyi laf sokarım.

Çok ilginç hakkaten...:roflol:
Sevgilimin benden üstün olduğu hususlar olmalı aksine...Aynı şekilde benim de daha iyi olduğum yanların olduğu gibi...Aşağılamak ne demek tövbe tanrıma, ben onu incitecek bir söz söyleyemem.

'Genelde' demiş bir de nadya83,
güldüm baya...

psikolojik sorunu olan ciddi bir tedaviye ihtiyacı olan insan elbette sevdiklerini aşağılar. çünkü kendini ona layık görmüyordur. onu da aşağılayarak komplexe sokmaya çalışır. bu tür ruh hastalrından uzak durmalı yada tedaviye yönlendirilmelidir.

psikolojik sorunu olan ciddi bir tedaviye ihtiyacı olan insan elbette sevdiklerini aşağılar. çünkü kendini ona layık görmüyordur. onu da aşağılayarak komplexe sokmaya çalışır. bu tür ruh hastalrından uzak durmalı yada tedaviye yönlendirilmelidir.

peki bu yaptıgınız asagılama taktıgını,sevgılınıze yapar mısınz? sorum oydu cunkü.

peki bu yaptıgınız asagılama taktıgını,sevgılınıze yapar mısınz? sorum oydu cunkü.

ben sizin bu sorunuzu anlayamadım taktik ne ki?
bunun taktiği yoktur sorunlu insanların davranış biçimidir aşağılama dedim:uhm:

ilk sorunuza cvp olarak
şişkosun osun busun şusun deyip asagılama yolunu seçer mısınız,
bunu yapanlar neden yaparlar, ıyı bır sey midir ?

Son düzenleme:
aşağılarım dıyebılecekler ıcın duzgunce cevap verınız...

ben açıkça fikrimi beyan ettim. isteyen aşağılarım aşağılanırım diyebilir. benim yorumumu okuyan fikir mi değiştirecek? yorumları yöneten bir msj sitilim mi var?
cevabı düzgün bulmadınız demek...
:enbuyukkk:

nadya sen aşağılamak istiyorsan aşağıla,,,arkanda bir kitle olması şart değil,radikal olabilirsin bu konuda...
öncülük yap ,sonra bize anlat neler olduğunu...
milleti sıkıştırıp ,cvp beğenmemezlik yapma...
içinde inanılmaz bir hırs oluşmuş erkek arkadaşına karşı, aşağılamaya meyilli ,ve can yakma potansiyeli ile yanıyorsun ... inan buradan anlaşılıyor...senin erkek arkadaşın canını yakmış o belli...

ben aşağılayorum ....
diyorum ki bazen ;
'' ıyyyyy,saçların ne biçim olmuş''
''ıyyyy,azcık kilo al beh,dalında kuruyorsun''
'' aman beh sende bir poktan anlamıyorsun''
oldu mu şimdiiikaydirigubbakcemile4biyendin mi ...?

Son düzenleme:
Back
X