- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
buarkadaslarda benimle aynı fikirde olan yakın cümleler kurmuşlar. bizler bu konuya senin tabirinle nasıl normal cvplar vermeliyiz?
düzgünce cevapları açıklasan konuyu açarken belki ona göre katılım yapardık.
ve siz nedense tek sakıncalı msj benimkini buldunuz.
düzgünce cevapları açıklasan konuyu açarken belki ona göre katılım yapardık.
Benim beraber olduğum kişi kendime yakıştırdığımdır.
Bu insanı dengim görmesem beraber olmam.
Eğer ki biri bunu yapıyorsa (aşağılıyorsa) o kadında aşağılık kompleksi olduğundan karşındakini yererek kendini yüceltmeye çalışıyordur ki, bu insana ruh hastası denir.
Yok ,genelde aşağılamam arasıra aşağılarım töbeeee.Böle saçma sapalak bi konu başlığı olmaz
aşağılayacağım bi adamla neden olayım
sevmediğim saymadığım kişiyi aşağılarım
o kişiylede zataen beraber olmam
bu ne saçma konu böyle
''Ben aşağılarım,gözünün yaşına bakmam,siz de aşağılayın,gözünüze kestirdiğiniz yerden vurun !''diyecek biri çıkar mı dersiniz?
Bu nasıl bir konu böyle?-tatlicadiarzu-
........
Ben yazana kadar nadya cevap vermiş bile....Çok enteresan..
bence nadyaya hiç değer veren biri olmamış hep aşağılanmış oda intikam almak istiyor
değer görse değer vermeyi öğrenirdi çünkü
Tabi ki iyi birşey değildir canım. Aşağılama, küçük görme, hor görme gibi kompleksi davranışlar nasıl iyi olabilir. Yalnızca sevgili değil hiç kimse aşağılanmamalıdır... Garip bir konu olmuş harbiden...
daha saçma bir soru üretilemedi mi acaba
manyakmiyim ben???niye asagliyim???
harbi nadya konu biraz saçma olmuş..insan sevdiğini niye asaglasin??
Birisini aşağılayanlar,aşağılık kompleksine sahiptir bence..Kendini büyük göstermek için başkalarını ezerler..
Çok şişkoysa çirkinse,öyle görüyorsan neden o insanla birliktesin diye sorarlar adama..
Sevgili dediğin insan aşağılanır mı hiç,saçma...
ve siz nedense tek sakıncalı msj benimkini buldunuz.