erkeğinızı genelde aşağılar mısınız?

buarkadaslarda benimle aynı fikirde olan yakın cümleler kurmuşlar. bizler bu konuya senin tabirinle nasıl normal cvplar vermeliyiz?
düzgünce cevapları açıklasan konuyu açarken belki ona göre katılım yapardık.

Benim beraber olduğum kişi kendime yakıştırdığımdır.
Bu insanı dengim görmesem beraber olmam.
Eğer ki biri bunu yapıyorsa (aşağılıyorsa) o kadında aşağılık kompleksi olduğundan karşındakini yererek kendini yüceltmeye çalışıyordur ki, bu insana ruh hastası denir.
:kahve:

Yok ,genelde aşağılamam arasıra aşağılarım töbeeee.Böle saçma sapalak bi konu başlığı olmaz

aşağılayacağım bi adamla neden olayım
sevmediğim saymadığım kişiyi aşağılarım
o kişiylede zataen beraber olmam
bu ne saçma konu böyle

''Ben aşağılarım,gözünün yaşına bakmam,siz de aşağılayın,gözünüze kestirdiğiniz yerden vurun !''diyecek biri çıkar mı dersiniz?
Bu nasıl bir konu böyle?-tatlicadiarzu-
........
Ben yazana kadar nadya cevap vermiş bile....Çok enteresan..

bence nadyaya hiç değer veren biri olmamış hep aşağılanmış oda intikam almak istiyor
değer görse değer vermeyi öğrenirdi çünkü

Tabi ki iyi birşey değildir canım. Aşağılama, küçük görme, hor görme gibi kompleksi davranışlar nasıl iyi olabilir. Yalnızca sevgili değil hiç kimse aşağılanmamalıdır... Garip bir konu olmuş harbiden...

daha saçma bir soru üretilemedi mi acaba

manyakmiyim ben???niye asagliyim???
harbi nadya konu biraz saçma olmuş..insan sevdiğini niye asaglasin??

Birisini aşağılayanlar,aşağılık kompleksine sahiptir bence..Kendini büyük göstermek için başkalarını ezerler..
Çok şişkoysa çirkinse,öyle görüyorsan neden o insanla birliktesin diye sorarlar adama..
Sevgili dediğin insan aşağılanır mı hiç,saçma...

ve siz nedense tek sakıncalı msj benimkini buldunuz.

ben aşağılayorum ....
diyorum ki bazen ;
'' ıyyyyy,saçların ne biçim olmuş''
''ıyyyy,azcık kilo al beh,dalında kuruyorsun''
'' aman beh sende bir poktan anlamıyorsun''
oldu mu şimdiiikaydirigubbakcemile4biyendin mi ...?

kaydirigubbakcemile3 ayyy cok ayıp yaa :)))) adamcagıza neler edıyomusun
hhehehe :olmaz:

kaydirigubbakcemile3 ayyy cok ayıp yaa :)))) adamcagıza neler edıyomusun
hhehehe :olmaz:
:sinifsinif:hay Allah bunu da beğenmedin sen,ayıpladın beni ...:1ninca:

:olmaz: böyle yaptın bir de bana ...

senin istediğin cvp,ne kadar radikal olabilir kiakannehir

Yaw Nadya, Kolonya sen adamı böyle aşalayınca o sana tepki vermiyo mu?tıpkı senin gibi..
Sen de çirkinsin, çarpık bacaklısın vs.gibi..

hayatta böyle bişi yapmam empati kurmak gerekir onlar bize böyle şeyler sölese ne dşünür ne hissederiz.. bırakn sevgilimizi eşimizi aşağılamayı nefret ettiğimz birini bile aşağılayp kçk düşürmeye hakkımız yok.

hayır tabi ki.. ama bazı huylarına sinir oluyorum..hiç yakıştıramıyorum yaptığı,giydiği vs şeyleri.. dile getirmiyorum.küçük düşürmek,ya da aşağılamak bi ilişkide olmamalı

tabikide yaparım
yaparım ki poposu büyümesin :kahve:
kendini hint kumaşı sanmasın
aaa saçların bayağı dökülmüş favori cümlemdir

Bir kere insan sevgilisini öyle çok sever ki her şeyiyle mükemmel görür gözünde, aşağılayacak bir yan bulamaz. Aşağılayabiliyorsa da yeterince sevmiyordur bana göre.

Hakkat la nası bi konu bu böyle?...

hayatta öyle bir sey yapamam dünyanin en cirkini bile olsa degil sevdigime kimseye cirkinsin diyemem

genelde aşağılarmısın demek yerine hiç aşağıladınız mı demk daha mantıklı olurdu sanırım çünkü insan sevdiğini ne olursa olsun aşağılamaz bence çünkü gözüne mükemmel görünür genelde kelimesi yanllış olmuş gibi geldi ama hiç aşağıladınız mı dersen hayır aşağılamadım ne ben onu ne de o beni

Yazık valla.....Aklından bunları geçirip düşünüyorsan....kaydirigubbakcemile

kendime yapılmasını istemediğim birşeyi başkasına asla yapmam hele ki bu kişi sevdiğim insan ise..
zaten böyle abuk bir kişilik sergiliyorsam sevdiğim insan esas sevdiğim olmamakla birlikte saygının sıfır olduğu noktadadır bana göre...

Back
X