Erkeğinizi kıskanır mısınız?

bende seviyorum bende kiskaniyorum.ama hic belli etmemeye calisiyorum.cünkü anlarsa kiskandimim inadina kiskandirir beni sinir etmek icin.
eeeee hersey karsilikli o beni kiskandirirsa bende onu hep kiskandiririm.bayanssulusmile

elbette kıskanırıımmmmm eğer bilerek beni kıskandırıyosa laflarımla döverim surat yapar otururum öyle şeylere gelemem benden başka bi kız yanına yaklaşmamalı ben yanında olmam lazmki öyle...bazen sıkmıyım diye belli etmemeye çalışsamda duramayıp patlak veriyorum..klava:

bos yere hıc kıskanclık yapmadım esımde aynı gerektıgı yerde mudahele ederım ama bos yerede hıc canımızı sıkmadık kıskanclık yuzunden bazı bayanlar bılıyorum adam nere gıtse rapor verıyo hzursuzluk olmasın dıye ornegın eltim kaynıma az cektırmıyodelikafaduldenbos yere ınsan esıme sonuna kadar guvenıyorum bosada kıskanclık yapıp huzurunu bozanlarada uzuluyorum:çok üzgünüm:

tabi canim kim kiskanmazki,
tabi asiri derecede degil ama kiskanirim.
ama o beni daha cok kiskaniyo... bazen insanin hosuna gitsede asiri olunca
boguyo... fisfisfis
bence ztn erkeklerde aradabi kiskanilmak isterler buyuzden sacma sapan sakalar yapmiyorlarmi bazen? valla ben boyle sakalara hic tahammul edemiyorum aninda olay cikariyorum...kötükedihüso

valla benım kadar kıskanç varmıdır bılmem başta bende bu kadar kıskanç olduğumu bılmıyodum ama şimdi gözü açmasına bıle ızın vermıyorum tabı aynısını o bende yapıyo bu kadar kıskandımı görmem için ama nafıle k.bakmasın

Ooffff hemde nasil artik kendime engel olamiyorum okudugu gazeteye varana kadar bakiyorum hangi hatun var diye sevgilimi cok kiskaniyorum.coookkk (

kıskanıyorum evet.ama belli etmiyorum.zaten kıskanılmaktan nefret ediyo.tabiki bazen istemsiz belli oluyo.

Geberiyorum kıskançlıktan, ama hiç kıskanmamış gibi görünüyorum, öyle zor ki bi gün birinin saçını başını fena yolucam

bende kıskanmıyorum sanıyordum ama meğer çoooooook kıskanıyormuşum
tabiki de belli etmiyorum

vallakıskanırım ne yalan diim kurarım kafamda süreklii,
yiyom onuda tabiii
al bendende o kadar erkek arkadaslarıyla bazı acık konusmalarını bıle kurup kıskanıyorum onceden hemen ona soylerdım ama artık hıc yansıtmıyorum bile ama takıntılı oldum süreklı onun face sıne bakıyorum aslında bu konuda yardıma ıhtıyacım var.

bende erkek arkadasımla bu durumu yasadım hatta gecen ay ıtıraf ettı duygusal olarak degılde tek gecelık bırsey yasamıs ıcıme sındıremedım anlatmak ıstıyorum kendımden ıgrenıyorum dıyerek soyledı

kıskanıyorum.
ama herkesten herşeyden değil tabi..

Abartmadan kıskanıyorum tabiki.
Kıskanınca da belli ediyorum.
Gerekli gereksiz her şeyden kıskanacak olsam sıkılır ve koşarak uzaklaşır herhalde benden Yani ben öyle yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…