Erkeğinizi kıskanır mısınız?

bende çok fena kıskancım guvenımı sarsacak bişi yapmadı ama bılmıyorum elimde değil:1closedeyes: bu huyumu hıc sevmıyo :sinifsinif:

cok ısterdım rahat olmayı:teytey:

kıskanıyorum ama eşime güvenmediğim için değil kadınları çok ii tanıdığım ve karşımdakine güvenmediğim için .. eşimin bir hata yapacağından dolayı kıskançlığım yok sadece bir kadının eşime kur yapmasını ona yan gözle bakmasını hazmedemem o açıdan eşimi kıskanırım

eskilerden paranoyak derecesinde kıskanctım ama astım bu huyumu yihhhhuuuuzemuszemus su an normal bir sekilde kıskanırım tabi gözümün önünde kızların ona yavşamasına sinir oluyorum mesela benim saftirik bunu anlayıp tepkiyi koymuosa benden cekecegi var demektir

ben de eski sevgililerimi hiç kıskanmazdım.. bunu nedense pek kıskanıyorum yahuuuuu... gereksiz bir şekilde hem de.. çok yakışıklı görünüyor gözüme.. sanki herkes onu beğeniyomuş gibi geliyor.. eski sevgililerimin aksine daha bağlıdır bana oysa.. hiç kız arkadası yoktur... benden önce de sevgilisi olmamıs doğru düzgün.. benim geçmişim ondan daha kabarık oysa.. ne bilim.. güzel ama kıskanınca sevgim artiyor sanki.. hem bunaltmam ben.. sevmem kısıtlamaları.. siz bi de sevgilime sorun aklinialirimsmile

Hayir kiskanmam, esimin bana verdigi o güvenden dolayi hem ona hemde kendime cok güvenirim.
Inanin aklimiz daha önemli seylerle dolu. Böyle kiskanmalar cocuk yasta yapilan seyler gibi geliyor bana.
Olgun olan insanlarda görülmez.

kıskanılmaz mı be delikafadulden
pamuk o pamuk
paylaşamam kimseyle. :kedi:
yirim ben onu zemuszemus

ben çok kötü olmaya başladım ya iş gereği toplantı yapması gereken bayanları bıle kıskanıyorum.Seviyorum ya ben onu seven ınsan kıskanır...:)

Kiskanirim ama oyle surat asmam, bunaltmam,tatli tatli klava:-tatlicadiarzu-belli ederim....

Son düzenleme:
çok kıskanırım çooooooookkkkk! ama bazı erkekler nedense kadınların kıskançlığının sebebinin sevgi olduğunu değilde güvensizlik olduğunu sanıyorlar :umursamaz: genlerine kodlanmış sanki bilmiyorlar işte ne kadar sevildiklerini almıyor o beyinleri öfff!!

ya ben deli gibi kıskanıyorum, ama şöle uçan kuştan bile! garibimin suçu olmuyor ama ona trip atıyorum ne salağım!
şu işi tatlı tatlı yapsam eminim onun da hoşuna gidicek. kıskançlığımı götüremiyorum bari tatlı yapmasını öğrensem :))

oda kıskanır bende. tek fark o abartır ben yerinde kıskanırım. hatta fazla hoşgörülüyüm diyebilirm ona nazaran tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…