Erkeğinizi kıskanır mısınız?

kıskanırım tabi o da beni kıskanıo ben kıskandığım zaman bunaltıyo oluyorum alsanaalsanasmile laelaelaelaelae

Kıskanırım hatta bazen benden oncekı kız ark dusundukce cıldırıyorum bana cok kızıyor neden kendıme bu ıskenceyı yapıomusum mafoldumben

kıskanırım. Dün hatta kendi elini gitti dudağına götürdü öpmeee dedim elini kıskandım

bazen hastalık derecesine çıkar benimki.

kıskanmam gereken yerde de kıskanmazsam o çıldırır bu sefer soğudun mu diye.

gerçi daha evli değilim. ama kociş sayılır nidek :)

evet ya bende çok kıskançmısın hatta bana sen hasta sın diyo ,sensin hasta manyakmı ne mutlu olacağına bide benimle tartışıo dengesizzz

benn dee çokk kıskanıyorumm yeri geliyorr tvdeki şarkıcıları bile izlemesini istemiyorum direk değiştiriyorum kanalıı baya bi abartı sanırım benimkisi ama napayım

..

ondan bana firsat kalirsa eger kiskanirim alsanaalsanasmile

o cooook kiskaniyor ama ne yalan söylim bende kiskaniyorum
opuyorumnanaktan

eskiden daha çook kıskanıyordum felakettim hemde arkadaşına sinema bileti almıştı yanımda başka kızla sinemaya gitcen diye arkamdan koşturmuştum yolda üstelik tam bileti aldığı gün ve saatte aratmıştım maçtaydı hehe psikopat olduğumu ozaman anlamış:ecrin_bebek: ama karşımda beni rujumdan bile kıskanan bi adam var oda ilginç :1ninca:

evet ama, çaktırmamaya çalışırım kendine, tınlamıyor gibi görünürüm ... opuyorumnanaktan

bende aşırı dereceee diecek kadar çooOk kıskanıyorummm.. bellide ediyorum onunda hoşuna gidiyor ama napiim.. oda bazen benıı cok kıskandırıyor.. bende onu :) ama ben her ortamda yaş farketmez kendi cinsimden kıskanıorum. küçük cocukları yanımda sevse bile kıskanırımmmmmmmmmmmm allahım azcıkk azalsın nolur kıskanmam yoksa sevgilimi kaybedebülürümmmm zemuszemus

seven insan kıskanır arkadaşım...
tabii bende sevdiğim için kıskanıyorum...
ama paranoya yapıp ikimizide yiyip bitirmiyorum elbette dozunda bir kıskançlık...
bazen arkadaşlarından ailesinden çalıştığı yerdeki insanları kıskanıyorum neden çünkü onu benden çok görüyorlar diye :kedi:
napim çok seviyorum hep yanımda yanında olayım istiyorumopuyorumnanaktan
aaa birde şu var benim için çok önemli öyle çocuk işi kıskandırma çabaları yoktur benim aşkımın en çok bu yönünü seviyorum sağlam ilişkinin önemli temel maddesi çünkü
bana göre

valla kıskanırım ama öle her şeyer değil nadirdir kıskanmalarım yaaaa ve dogal şeyleri kıskanırım oda tam tersi hemcinsimden bile kıskanır bi durumda bu yüzden kavgalarımızın çogu onun kıskançlıkları yüzünden geçiorrr ne yapıcam hiç bilmiorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…