Erkeğinizin cep telefonu mesajlarına ve kayıtlarına bakarmısınız?

ne ben karıştırırım,
ne de o bana karışır bu konuda karşılıklı anlaştık:1closedeyes:

Malesef bende teli kurcalıyorum erkek milleti bu güven olmaz .Elimde değil merak ediyorum...........:jeyyar:

arada bakarım tabi ki.. bakalım ne var ne yok diye..
tabi gizliden gizliyee:jeyyar:
ama o benimkine bakmaz hiç..

yanında kurcalamıyorum ama teli bırakıp markete gittiydi o ara bir kurcalayım dedim pat geldi hevesim kursağımda kaldı :roflol:
çaktırmadan karıstırdım yani :roflol:

Hiç ilgimi çekmez, alıp telefonunu kurcalamam.
Şayet o meşgulse arandığında o zaman açar kendisine iletirim o kadar.
a.s

ARA SIRA BAKARIM NE OLACAKKİ O DA BENİM KİNE BAKSIN YANİ BUNUN GÜVEN YADA GÜVENSİZLİKLE ALAKASI YOKKİ MERAK-tatlicadiarzu-

bakarım ayolll :dilcikar:
elime geçtimi gözünün önündede bakarım hemde
ayy adam bütün gün benle herşeyin hesabını verir ona ragmen bakarım:jeyyar:
maillerine telefonuna msnine herşeyineee bakarım
o da hiç bişeyime bakmaz ben sana güveniyorum der
valla bende güveniyorum ama meraklıyım ne yapayım yaa :teytey:
en çokta benim hangi mesajlarımı saklamış onlara bakardım Şeniz

arada bakarız ,birbirimizin tlfnlarına ama eşim pek sormaz da ben sorarım arada.ama son bir kaç aydır eşimin telefonu da hep ben de yasak geldi çünkü gemide.o yüzden soramıyorum.telefonu açık ve ben de oluyor.sabit hattan görüşüyoruz :)

öyle özellkle alıp baktıgımız olmadı mesela yanımdayken kuzeni faln msj attı kız:) hemen gösterdi bak böyle slmıda var diye hehe zavallım korkuo benden yerim ben onu yaa:)bende as canım demiştim
şimdide gülüorum aklıma geldi sora orda duruodu öyle aldım baktım .o sırada benimde kuzen msj attı ama kız tabi bakım dedi baktı yani ama güvendigimiz için sorun olmaz

bakarım beyfendı telefonunu ortada bırakıyor ama genede merak edıyorum bütün gün yada bütün hafta görüşmüyoruz açıkcası ne yaptıgını merak edıyorum..

ılk zamanlar bakıyodum artık bakmıyorum ılıskı oturunca gerek kalmıyo ona saygısızlık gıbı gelıyo ızınsız bakmak falan tabıkı baksam bırsey demez ama bırsey sakladıgını hıssedersem bakarım (olmadı cok sukur inşallah olmazda)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…