Erkeğinizin cep telefonu mesajlarına ve kayıtlarına bakarmısınız?

Nişanlıyken çok farklıydım ajan gibi :) Ama şimdi evlendik ve ben ona güvendiğim için ajanlık yapmıyorum...

Bakmak ... O arada olur ama doğumgününde filan kimler eşimi düşünmüş yazmış filan diye... O da farklı amaçla değil yani gayet normal duygularla , annemin babamın telini nasıl karıştırırsam öyle ...

Bu fark önemli benim için...

gizli kapaklı birşey yapacak olsalar zaten mesaj varsa silerler ya da tedbir alırlar. ikimizin de telefonları ortadadır. şifrelerimizi de biliriz. güven duygusu oluştuktan sonra hiç gerek yok böyle şeylere.
bugün eşimin kitaplarından birine bakarken tesadüfen arkasına yazılmış şarkı sözlerini gördüm. bana yazılmış sözler değil. hatta çokk eskiden yazılmış. 1995 yılında. tarih atmış üstelik. hiç rahatsız etmedi bu durum beni hatta geçmişine dair bir bilgi elde etmiş olmak hoşuma bile gitti. gülümsedim sadece. sonra telefonda kirli çamaşırlarını ortaya döktüm diye takılmayı düşünmüştüm ama unuttum. yarın söylerim artık:)

Son düzenleme:
asla bakmam, bakılmasınıda istemem prensibim benim bu. ama telini yanındanayırmazsa şüphelenirim haliyle

kesinlikle bakmam ona cok güvendigim icin oda benimkine asla bakmaz, ha telefonunu bazen alirim ama oda oyun oynamak icin veya sarkilari dinlemek icin hic bir zaman mesajlarina veya tel rehberine bakmak aklimin ucundan gecmedi güveniyorum ben askima :asigim:

Sevgilim yok-tatlicadiarzu-
ama olsaydı evet bakardım:dilcikar:
Okurum ama çaktırmadan yaparım
Onun ruhu bile duymaz:jeyyar:

Aynen....................................

valla ilk buluşmamızda bakabilirsin istersen dedi bn bakmıamıştım sanırım ama ikincisinde bnim elimden alıp balkmıştı resimlerime kendi telefonuna yollamıştı canım aşkım benim askerden izine geldiğindede rehberime mesajlarıma girip bakmıştı ama o hep söler bak ister telini uzatıır bana:asigim:

valla güvenip güvenmeme meselesi değil ne gelmiş kime yazmış gibisindende bakmam erkek erkeğe yazdıkları bazı mesajlar çok komik oluyo ondan bakıyorum ama oda 1 sene içerisinde çok sayılıdır ikimizin telefonuda ortadır her zaman

bakmam ikimizin telide ortada saklama gereği duysaydı sanırım merak edip bakardım ama masada bırakıp heryere gıttıgı ıcın bakma gereği duymuyorum..oda bakmıyor bız zaten herseyı konuşabılıyoruz.

ben kız arkadaslarımında telefonundaki msjlara bakarım.kim ne yazmıs ne msj atmıs.samimi oldugum arkdslarımın tabiki.onun dısında işte birde sevgilimnkina bakarım ama güvenmemekle alakalı değil.oda öle arada canı sıkılırsa benimkine bakar.yani aa dur bakalım gene ne haltlar yemiş dercesine kurcalamayız ikimizde.ztn böle seyler olsa ya tlfnu cebinden cıkarmaz.yada her seyi yokeder.değilmi ama

bende sen gıbıyım canıım, arkadaşlarımızlada bırbırımızın telefonlarına bakarım msj larına aramalarına kayıtlarına. hatta telefonu arkadasım yokken calarsa bakarımda ve onlarda baktıgı ıcın erkek arkadasımın ozel msj larını cabuk silerim :kedi:
erkek arkadasımında telefonuna bakarım msjlarına aramalarına falan.. güvenmediğimden tabıkıde değil sadece kımlerle konusmus ne msjlasmıs vs dıye opuyorumnanaktan

evt bende hep karıştırırım...eee sonuçta erkeklere güvenmemek lazım...onu deli gibi kıskandıgım için onun da hoşuna gidiyo beni sinir etmek...alsanaalsanasmile

bir defa yaptım yıllar önce aslında hiç adetim değildir. ama bi kız vardı arkadas adı altında abuk sabuk msjlar atıyordu numarasını almak için telefonu aldım.tabi napıyım alışkan değilim yakalandım ve ilişkim bitti.sonralarda düşündümde iyikide bitmiş sonradan önümü daha net görebildim. anlayacağınız arkadaşlar bi kere yaptım o da hayatımı kurtardı:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…