Erkeğinizin Sperm Bağışı

Eşinizin 5000ytl karşılığı Amerika'daki sperm bankasına sperm vermesini kabul eder mi

• Ankete Katılan
    72
asla izin vermezdim....

cünkü ondan dogacak cocuk ileride benim cocuklarim ile kardesler ......nerde ve nasil kimin cocugu yani benim mantiga sigmayan birsey.......

mantıkLa yakLaşim diyorum ama bu işin bi mantığı oLduğunu sanmıyorumm..
izin vermem ben hep akLımda oLur hiç rahat edemem kimden oLdu kimin oLdu yapamam yani mümkünatı yokk.. :kızgın:

ben bir byn olarak elbette eşimin çocuğunu doğurmayı çok isterdim. amma tıp buna mümkün değil diyor. tek çarem varmış; yumurta bağışı.... ve eşim bunu kabul ediyor. eğer aynı durum onun başına gelseydi bende ona ne şekilde olursa olsun bir evlat doğurmak isterdim... ve bu nedenle bu sorunun cevabını evet dedim...

Kesinlikle kabul etmem... Farzedelimki 2 kadinda esimin bagisladigi spermden hamile kaliyor ve tabikii bunlarin hic birbirinden haberi yok... Yillar sonra cocuklar büyüyor ve birbirine asik oluyor ama kardes olduklarindan haberi yok... Bundan daha ne igrenc olabilirki..:mymeka:.

tabbi ki iyi teklif diyen arkadaşlar neyi katediyor acaba
yani
iyi teklif ama olmazmı
iyi teklif olurmu

asla evet asla diyorum gecen esimle konustuk bu isi dedim ki yani amerikadan dolayi demiyorum bi sitede ama fransiz sitesinde yaziyordu kardesinize tasiyicilik yada sperm verirmisiniz yani yardimda olurmusunuz baba yada anne olmasi icin falan diye, ben asla yapamam dedim kardesim icin ne onun esiyle kendi yumurtasindan ve sperminden tasiyabilirim
nede benim ve onun esiyle yada baska bi sey, esime dedim ki senin spermin lazim olursa kardesin isterse naparsin dedi sen manyakmisin dedi bana, dedim ben manyak degilim adamlar oyle yazmis cevabini merak ettim dedim !!!!!
Asla oyle bi sey olmaz dedi cunku cok hakli yani
kalmis ki 5000 icin sperm bagislamak Asla !!!
isteseler saray versinler olmaz onlar benim ayyyyolllllll

Ne yazıkki bu gibi yöntemler insanların soyunu sopunu karıştırıyor.
Kim kimin çocuğu belli olmuyor.Sonra bir gün büyüyecek belki kardeş kardeşiyle evlenecek ve belki baba anneden ayrılacak kızıyla evlenecek.Olmaz demeyin bir süre sonra bu olay normalleşirse öyle bir olurki Çünkü dünya çok küçük :delphin:
Aman yarabbim bunlar dünyanın sonunu getirir. Kim kimden olmuş belli olmayan bir dönem başlar kesinlikle böyle şeyleri onaylamıyorum.Sonra sizden boşanan kocanız kendi öz kızıyla evlenirse de aynı şeyleri düşünecek misiniz acaba :uhm:
Tıp öyle gelişti ki artık bebek sahibi olamamak yakında tarihe karışacak olmuyorsa da elin adamının spermiyle çocuk yapmayı asla düşünmem.Sonuçta o kadar yöntem denediysem ve çocuk olmuyorsa ya gider yuvadan alırım yada Allah bana çocuk vermediğine göre bir bildiği vardır derim. Ama kesinlikle böyle saçma yöntemlerede başvurmadığım gibi eşiminde böyle bişi yapmasını kabullenemem kötükedihüso

ben sadece cocugu düşünürüm yani sonucta esimden olmus olan bi çocuk nerde kimlerin elinde nasıl diye.. sonucta esimi sevdiğim için ondan olan bi varlığıda severim diye düsünüyorum yoksa aldatma felan hikaye gidip kadınla birebir beraber olmuyo ya bunun aldatmasımı olur bide evet işin dini boyutu var

bence bu bir aldatma değildir.
ama benim çocuğumun kardeşlerinin de kimler olduğunu,
nerede olduklarını bilmeliyim..
dünya küçük..
her ne kadar imkansız gibi görünse de,
zaman içinde olumsuz şekillerde karşılaşma ihtimalleri war,
ewlenme ihtimalleri bile..
babası belli olmayan bir çocuk da(sperm bankasında
kayıtlı oluyor sanırım ama tanıma,tanışma ws olmuyor)
çok doğru olmaz diye düşünüyorum..
gerçi ewlat sahibi olmak için yanıp tutuşan ama
düzgün bir baba adayı bulamayan öyle çok kadın war ki..
çok karmaşık bir konu..
hiçbir yolla bebek sahibi olamayan bir erkeğin eşi
için bu durum çok zor olabilir..
ewlat edinmek değil,kendi bebeğini doğurmak isteyebilir..
ama yine de sadece o baba yasal olarak baba olur o bebek için..
tıpkı ewlatlıktaki durum gibi.bu açıdan bakılırsa sorun yok.
eşine ha böbrek nakli yapılmış,ha bi başkasının spermi werilmiş..
olumsuzluk bu anlamda yok.aldatma ws değildir bence ama
soy açısından sıkıntılı bir durum..
ALLAH HER İSTEYENE WERSİN İNŞALLAH,
ZİRA BU ÖZLEM İNSANLARI ZOR DURUMLARDA BIRAKABİLİYOR..

Bende asla istemem yapay yolla da olsa eşime ait bir şeyin başka bir insanın vücuduna aktarılması düşüncesi bile beni rahatsız etti.0

Back
X