Erkein fizii sizce nemli midir?

Yüz güzelliğine dikkat ederim evet,renkli gözlü erkeklerden çok da hoşlanırım.Ama bana hafif göbekli yapılı erkekler,kaslı erkeklere göre daha çekici geliyor.Tombik olsun

hoşumuza giden erkek tipini belirlemek için kendi tipimize bakmamıza gerek yok ki, kişinin güzel veya çirkin olması hoşuna giden erkeği değiştirmez.
hem kadınlar okadar bakım diyet spor yapıyorlar süleniyorlar güzel giyiniyorlar koku sürünüyorlar biraz da erkekler yapsın.
erkeğin boyu kısa ise gerisine bakmam bile o derece yani hani kıllı olsa aldırabilir, göbekli olsa kilo verebilir , kel olsa saç ektirebilir vs ama boya ne yapacaksın. ben kısayım da erkekte kısa boy hiç erkeksi bile gelmiyor bana. en azından 175 cm olmalı.

yapılı ve uzun boylu erkeklerden hoşlanırım bide tabi ses tonu güzel olucak .

adele86 arkadaşım esmerleri zencileri ezerek küçümsemişti hatırladınmı bak hakkeden hakettiğini alıyor hahahhahha
seninde hakkın inşallah sadece bu kadarda kalır ama sen bu kadar şekilciyken sen daha çok hakkettiğini alırsın hahahhahahha

konuya gelirsek bence erkek temiz kokmalı dişleri elleri mis gibi kokmalı ahlaklı çalışkan eşine ailesine düşkün olmalı evini geçindirmeli böyle olsunda engelli bile olabilir hiç umurumda olmaz
inşallah herkes istediği özelliklere sahip eşleri bulurlar

Son düzenleme:
Ben sürekli spor yaptığımdan erkeklerin de fiziğine dikkat ederim. bence kesinlikle spor yapmalı zaten... çok şükür sevgilimin fiziği süper. tanımadan önce ilk dış görünüşle karar verirsiniz zaten. vücuduna çarpılmıştım. karakteri de sağlam olunca uzun soluklu bir ilişki oluyor. Allah gözüme ve gönlüme göre verdi çok şükür.
Biraz kilolu göbekli erkek arkadaşım olmadı mı? oldu tabi. aşk bu büyük konuşmamak gerekir :)

bu vücuttakilerden hiç hoşlanmıyorum desem :)) böyle gerile gerile yürüyorlar kasıntı duruyorlar hiç hoşuma gitmiyor benim. böyle bi erkek arkadaşım oldu benim ama onun da içini sevmiştim. zevk meselesi herkesin tercihleri farklı sana da saygı duyuyorum arkadaşım :))

En önemlisi bakımlı olması yani temiz olmalı ve kendine bakmalı.. Bir de göbekte biraz görüntü bozuyo erkekte, tabi onlara göre karın kası :111:

Tabi ki zevkler farklı normal olan bu herkes kendi görüşünü yazsın diye açılmış konu. Herkesin aynı şeyi beğenmesi imkansız. Gorecelilik
Herkesin gonlundeki başka

Çok fazla önemli benim için. Benim fiziğim nasıl düzgünse ve kendime bakıyorsam, o da bakacak kendine.
Misler gibi kokacak aynı zamanda.

baska cay kahve??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…