Erkein fizii sizce nemli midir?

benim icin ne yalan soyliyim onemlidir dis gorunus.. sonucta once dis hosuma gidecek ki sans veriyim o kisiye...
recep ivedik in dedigi gibi ruhlar aleminde yasamiyoruz dimi>

ahlak ve karakteri en onemli sey ama ahlakini ogrenmen icin once o kisiyi dis gorunusunden begenip onunla beraber olman lazim
yoksa ahlakini nasil ogreneceksin
onlar sonraki konular bence

çok aşırı yakışıklı olan insanın kendine güveni de çok olur kızlar da peşini kolay kolay bırakmaz mümkünse çok dikkat çekmesin sipariş gibi oldu

Bence erkeğin duruşu çok önemlii, yanındayken güven vermesi lazım.. Bunun içinde sanırımm kaslı kollara ihityaç var fiziki yapısının erkeksi olması lazımm =)))) Birazda karizma katarsaaak uff süperr olurr. zemuszemus

güzellik göreceli bi kavram ben biraz agır böyle erkek gibi adam severim
fizik de önemlidir benim için kaslı olmalı boylu poslu beni kolunun altına almalı yani bence önemlidir
ahlak falan tabiki önemli ama ben görünüş de isterim
sırf ahlak yetersiz bence

pek takmam ben yakışıklımı faln dıye cıktıklarımda ama soakata bırını gorsem fiziği güzel olursa bi iç geçırırım yanı

ya benimkisi benden cok ama cok uzun :) 1.90 boyu var. bende 1.63:) boy üzünden ayrıldıydık bikere. yaa ne bileim azcık tipi olsun yeter ama benimki askerdeyken kilo almış rsimlerde gördüm (((((( oyusden ayrılcakdım arkadaş sakın dedi geleseye kadar gene zayıflar ddi . eğer zayıflayamazsa ewlenmem dedim :) oda güldüydü ama öle zayıflarsa olurrr :))))

Cnm şaka mı yapıyorsun bilmiyorumkismile

bence huyu güzel olsun.. huyu güzel oldumu zaten o kisi gözüne güzel/yakisikli gözükecektir..
ama yakisikli olmus ahlaksizin karaktersizin teki olmus odun olmus ne anladim ben o güzellikten..

mesela tvdede öyle ya birisini görüyosunuz yakisikli degil.. sonra bakiyosunuz oynadigii rolü karakteri güzel cekici geliyor güzünüze ama yakisikli biri rolü kötüyse cirkin geliyo gözünüze...

karizmatik ve benden bi karis uzun olsun yeter dis gørunus olarak.. buda benim esimde var, huyunu suyunuda katarsak yemede yaninda yat =)

ee tabii ki de önemli en az içi kadar önemli, sonuçta çocuklarım o adamın genlerini taşıcak, çocuklarımın güzel olmasını isterim haliyle:hulya:

yani.. genelde dış görünüş önemli değil derler ama aması var işte :)

Yanıma yakışmasını isterim şahsen..

huyu huyma olsun diye çok dua ederdim Allah'ıma 2 şey dışında herşeyi çok güzel hayalimdeki erkek tipi Rabbime şükürler olsunopuyorumnanaktan:Saruboceq:

kalbi güzel olsun kalbi.. bu beden bize emanet..
ne demişler aldanma güzelliğine bir sivilce yeter güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…